Wasteland 2: Director's Cut

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 13-09-2018

De producer van het originele Fallout komt nu met Wasteland 2: Director's Cut, het vervolg op de allereerste post-apocalyptische computer-RPG.

Het vervallen landschap in Wasteland wacht op je. Met meer dan 80 uur gameplay is er meer dan genoeg om te ontdekken en met je Desert Ranger-team op pad te gaan met de meest brute wapens. Stel je vaardigheden op de proef en breng gerechtigheid naar de woestenij.

Kenmerken:

  • Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden: geen zin om naar de sleutel van een deur te zoeken? Kraak het slot, trap de deur in, of knal 'm gewoon kapot.
  • Besluiten… hebben gevolgen: je keuzes hebben op korte en lange termijn gevolgen op de gebeurtenissen in de game en kunnen de levens van degenen in de woestenij voorgoed veranderen.
  • Enorm en aanpasbaar: honderden personages. Duizenden aanpassingsmogelijkheden voor Rangers. Meer dan 150 wapens. Elke game is anders.

Nieuwe functies in Director's Cut

  • Perks & Quirks: je kunt je team nog verder personaliseren. Perks & Quirks zijn speciale eigenschappen waarmee je je personage nog beter tot leven kunt laten komen. Ze hebben hun eigen voor- en nadelen.
  • Precisieschoten: belaag je vijanden en verzwak ze met tactische aanvallen!
  • Uitgebreide voice-over: meer dan 8000 ingesproken zinnen zijn toegevoegd aan de personages en teamleden, waardoor je het avontuur nog intenser kunt beleven.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

RPG

Uitgever

inXile entertainment Inc.

Ontwikkelaar

inXile entertainment Inc.

Leeftijdsclassificatie

  • Gesimuleerde kansspelen, Extreem geweld, Extreem taalgebruik

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

17-05-2019

Leeftijdsclassificatie

PEGI 18

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Russisch

Downloadversie (Nintendo Switch)

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

13-09-2018

Leeftijdsclassificatie

PEGI 18

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Russisch

Downloadgrootte

12547,00 MB