Pokémon Pinball Mini

Systeem: Pokémon mini Releasedatum: 15-03-2002

De tijdloze spanningen van het flipperspel zijn gecombineerd met de onweerstaanbare wereld van Pokémon in Pokémon Pinball Mini - een super miniatuurspel waar je vanaf het eerste spelogenblik verslaafd aan raakt.In Pokémon Pinball Mini heeft Diglett, de aan de grond gekluisterde Pokémon met een kersenneus, toegezegd zijn diensten aan te bieden als de exclusieve 'flipper' van het spel. Een Pokéball doet dienst als bal, en met de A-knop kun je Diglett's hoofd gebruiken om die naar bumpers, gaten, en andere doelen te schieten. Het is moeilijker dan het eruit ziet - alleen met uitgekiende timing kun je Pokéball in de juiste hoek op zijn Pokémon-maatje laten stuiteren, en richting de doelen sturen.In de Quest (zoektocht-) mode zijn er 35 vingerbeproevende levels waar je je langs kunt spelen - en de moeilijkheid neemt al snel toe in deze nogal beproevende levels. Inclusief Blocks, Ponds en Puddles, Gravity Changers en de ondeugende Pichu - wie zal de Pokéball vangen en in een willekeurige richting terugschieten - het vraagt uren oefenen om een Pokémon Pinball flipperfenomeen te worden.Maak je geen zorgen over Diglett's arme hoofd. Naarmate het spel vordert, kun je je weg door 10 Time Attack (race tegen de klok) levels banen, langs 10 Score Attack (scoreaanval) levels en 5 Pokémon speelborden komen - en nieuwe Pokémon met hun unieke eigenschappen ontsluiten. En terwijl je speelt trillen je handen van de actie op het scherm, dankzij de in de Pokémon Mini's ingebouwde Rumble (tril-) functie die een nieuwe dimensie toevoegt aan je koortsachtige flipperactie.Pas op met Pokémon Pinball - als je er eenmaal mee begint, is het net zo moeilijk om er mee te stopen als een Pikachu met vochtige blik!Backup: Geheugen CapaciteitJe Pokémon Minispel eenheid heeft speciale geheugenruimte om de spelgegevens op te slaan. Er zijn in totaal zes bestanden voor het opslaan van gegevens, en je kunt per spel één van deze bestanden gebruiken. Als alle bestanden voor het opslaan zijn gebruikt voor andere spellen, zal als je een Game Pak in de Pokémon Mini doet en je de speleenheid aanzet, 'SAVE FILE IS FULL' (Bestand voor opslaan vol) op het scherm verschijnen. Maar geen zorgen! Op het volgende scherm kun je de gegevens van een ander spel wissen en zo het nu lege bestand gebruiken om je spelgegevens op te slaan. Als je geen gegevens van een ander spel wilt wissen, kies dan 'NO' (nee) als dit scherm wordt weergegeven. Je kunt ook Pokémon Mini-spellen spelen zonder de spelgegevens op te slaan. Alle nieuwe records die je haalt bij het spelen worden niet opgeslagen en dus ook niet in de uitslagenlijst opgenomen.
Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Spelers

1

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

Nintendo

Leeftijdsclassificatie

Pokémon mini

Systeem

Pokémon mini

Releasedatum

15-03-2002

Leeftijdsclassificatie

15