Pokémon Puzzle Collection

Systeem: Pokémon mini Releasedatum: 15-03-2002

Normaal gesproken heb je behoorlijk grote zakken nodig om de 80 Pokémon bij je te dragen, maar niet met Pokémon Puzzle Collection voor je Pokémon Mini.Je zult niet geloven hoeveel Pokémon in het mini Game Pak zitten verstopt. Dit kleine stukje plastic bevat een ongelofelijk aantal van 80 levels vol puzzelactie en er wordt een Pokémon-prijs uitgedeeld voor iedere puzzel die je voltooit! Daarnaast kun je op ieder moment het verzamelen van de wezentjes bijhouden door de in de Pokémon Puzzle Collection ingebouwde Minidex te bezoeken.De 80 puzzels zijn verdeeld in vier hersenkrakende types, met 20 spellen per type, die een langzaam toenemende moeilijkheidgraad hebben. Bij de bewegende puzzels behoort een spel waarin je de stukjes van een bewegend Pokémon-plaatje in elkaar moet passen. In de Shadow Puzzles is je taak moeilijker, omdat je alleen de silhouet van een Pokémon kunt zien, waarvan je weer één geheel moet maken. In Rescue Mission moet je een gevangen Pokémon helpen uit z'n puzzel te ontsnappen door de blokken te bewegen die naar de uitgang leiden. De laatste uitdaging, die bestaat uit 20 hersenkrakende verborgen levels (die alleen door een geheimzinnig vraagteken zijn aangegeven) zullen een zware kluif worden voor zelfs de taaiste Pokémon Puzzler (puzzelaar).De Pokémon Puzzle Collection maakt ook veel gebruik van de Pokémon Mini's Rumble mode (trilfunctie), zodat je ieder bobbeltje in de opzienbare actie kunt voelen. Daarnaast kun je bij het verschijnen van het titelscherm van het spel op de C-knop drukken (aan de zijkant van de Pokémon Mini) om de ingebouwde klokmode te activeren. Dat betekent wel dat te veel Pokémon gepuzzel geen geldig excuus meer is voor te laat op school komen!Backup: Geheugen CapaciteitJe Pokémon Mini-speleenheid heeft speciale geheugenruimte om de spelgegevens op te slaan. Er zijn in totaal zes bestanden voor het opslaan van gegevens, en je kunt per spel één van deze bestanden gebruiken. Als alle bestanden voor het opslaan zijn gebruikt voor andere spellen, zal als je een Game Pak in de Pokémon Mini doet en je de speleenheid aanzet, 'SAVE FILE IS FULL' (Bestand voor opslaan vol) op het scherm verschijnen. Maar geen zorgen! Op het volgende scherm kun je de gegevens van een ander spel wissen en zo het nu lege bestand gebruiken om je spelgegevens op te slaan. Als je geen gegevens van een ander spel wilt wissen, kies dan 'NO' (nee) als dit scherm wordt weergegeven. Je kunt ook Pokémon Mini-spellen spelen zonder de spelgegevens op te slaan. Alle nieuwe records die je haalt bij het spelen worden niet opgeslagen en dus ook niet in de uitslagenlijst opgenomen.


Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Puzzelen

Spelers

1

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

Nintendo

Leeftijdsclassificatie

Pokémon mini

Systeem

Pokémon mini

Releasedatum

15-03-2002

Leeftijdsclassificatie

15