Ghost Blade HD

Systeem: Wii U Releasedatum: 28-02-2017

Belangrijke informatie

Het zal vanaf 27 maart 2023 niet langer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

Ghost Blade HD is een intense bullet-hell shoot-'em-up game, met even bevredigende als verslavende, op scores gebaseerde uitdagingen. Ghost Blade HD is geïnspireerd door de schietspellen uit de jaren ’90, maar dan met moderne beelden en speciale effecten, en zelfs een geweldige tweespelerstand*! Ghost Blade HD is makkelijk te leren, maar blijft altijd uitdagend.

De soundtrack is gebaseerd op de hoogtijdagen van Japanse shoot-‘em-ups en arcadegeluiden. De ervaren gamemuziekcomponist Rafael Dyll keert met z’n muziek voor Ghost Blade terug naar zijn kenmerkende geluid. Met zijn mix van j-Pop-invloeden, typische jaren ’90 synths en moderne productiewaarden, levert Rafael een zinderende soundtrack met catchy melodieën en beukende beats.

Het verhaal

10.000 jaar geleden werd de kunstmatige intelligente Shira gebouwd om de bewoners van Mars te beschermen.

In de loop der jaren raakte de AI echter beschadigd, en begint Shira de koloniën op Mars aan te vallen. Omdat de Marsbewoners niets tegen de kwaadaardige Shira kunnen beginnen, vragen ze de aarde om hulp. De Earth Defense Force-vloot vecht zich een weg naar Evil Shira en gebruikt krachtige lasers om hem te vernietigen. Maar Evil Shira heeft stiekem een back-up gemaakt die de ruimte in vliegt en een verlaten ruimtestation aan de rand van het zonnestelsel overneemt.

Wanneer de EDF de ontsnapping ontdekt, sturen ze hun dapperste piloot op Evil Shira af. Jij bent deze piloot, en het is jouw missie om Evil Shira te vernietigen voordat hij zijn nieuwe aanvalsmacht heeft voltooid die het bestaan van het hele universum bedreigt.

 • Prachtige, rijk gedetailleerde HD-beelden
 • Vijf levels met enorme eindbazen
 • Drie gevechtsschepen met verschillende vuurwapens
 • Na sneuvelen begin je meteen weer opnieuw
 • Practice Mode
 • Score Attack
 • Evenwichtig opgebouwde uitdaging
 • Drie moeilijkheidsniveaus: Easy, Normal en Hard
 • 60fps
 • Arcade gameplay en verslavend scoresysteem
 • Easy-stand voor beginners
 • Lokale samenwerkstand voor twee spelers*
 • Geweldige soundtrack van Rafael Dyll
 • Online klassementen**
 • 37 Achievements

*Aanvullende accessoires vereist voor multiplayerstand, worden apart verkocht.

** Breedbandverbinding met internet vereist. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Actiespel, Speelhalspel, Schietspel

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 2

Uitgever

2Dream

Functies

Zonder tv spelen

Leeftijdsclassificatie

Wii U-downloadsoftware

Systeem

Wii U (Europese versie)

Releasedatum

28-02-2017

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Compatibele controllers

 • Nunchuk +
 • Wii-afstandsbediening,
 • Traditionele Controller (Wii) +
 • Wii-afstandsbediening,
 • Wii U-controller Pro,
 • Wii U GamePad,
 • Wii-afstandsbediening & Wii-afstandsbediening Plus

Talen

Engels

Downloadgrootte

1718,00 MB