Guacamelee! Super Turbo Championship Edition

Systeem: Wii U Releasedatum: 02-07-2014

Belangrijke informatie

Het zal vanaf 27 maart 2023 niet langer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

Als je vijanden jouw uit de kluiten gewassen Mexicaanse worstelaar ontmoeten, heeft hun laatste uur geslagen. Het tweedimensionale actie-/platformspel Guacamelee! Super Turbo Championship Edition is nu verkrijgbaar in de Nintendo eShop voor de Wii U!

Juan Aguacate, een worstelaar uit een Mexicaans dorpje, zit volledig aan de grond. Maar als de kwaadaardige Carlos Calaca plannen smeed om de macht te grijpen, ten koste van de dochter van El Presidente, zweert Juan haar te redden. Hij reist door alternatieve dimensies en neemt het op tegen talloze schonkige schurken, die stuk voor stuk een pak rammel verdienen!

Tegen dit legioen zijn je vuisten je dodelijkste wapens! Sla, stoot en stomp je een weg langs de volgelingen van Carlos, in een kleurrijk, cartoonachtig avontuur met een Mexicaans tintje. Kies uit verschillende routes en doorloop levels met onheilspellende namen als 'The World of Nightmares' of het nog griezeliger klinkende 'The World of the Dead'. Tijdens je tocht leer je nieuwe aanvallen en speciale acties, waarmee je vernietigende combo's kunt maken. Deze nieuwe acties verbeteren niet alleen je kansen in het gevecht, ze verbeteren je vaardigheden ook op andere manieren. Zo kun je een hoge stoot ook gebruiken om een extra hoge sprong te maken, zodat je platformen en gebieden kunt verkennen die daarvoor buiten je bereik lagen.

Guacamelee! Super Turbo Championship Edition bevat een schat aan extra's, waaronder gloednieuwe gebieden. Verken de lavalevels van Pico de Gallo, zeil in een boot over het Canal de las Flores om een belegerd vissersdorp te redden en maak kennis met de nieuwe eindbaas, El Trio de la Muerte: een driehoofdig skelet dat zich ophoudt in een vulkaan. Maak gebruik van nieuwe wapens en tactieken om je tegenstanders alle hoeken te laten zien: Chicken Bombs komen goed van pas tegen elitevijanden, terwijl je je snelheid en kracht een extra boost kunt geven met de nieuwe vaardigheid INTENSO! Daarbij kun je gebruikmaken van een nieuwe vaardigheid met de naam Shadow Swap, waarmee je van dimensie kunt wisselen, en beschik je over een wereldkaart op de Wii U GamePad om je voortgang te volgen.

Als je het liever niet in je eentje opneemt tegen het leger ondoden, kun je een team vormen met een vriend en je gezamenlijk in het gevecht storten. Maar of je het nu alleen of met z'n tweeën tegen Carlos Calaca opneemt, met Guacamelee! Super Turbo Championship Edition voor de Wii U ben je verzekerd van spectaculaire en explosieve actie met je blote vuisten!

  • Speel alleen of werk samen met een vriend, en vecht je een weg door een kleurrijke Mexicaanse wereld vol dodelijke vijanden!
  • Experimenteer met een uitgebreid gevechtssysteem en gebruik nieuwe vaardigheden om moeilijk bereikbare gebieden te verkennen.
  • In alternatieve dimensies liggen knotsgekke vijanden op de loer, dus wees voorzichtig in het land van de ondoden!
  • Houd de wereldkaart in het oog en volg je voortgang op de Wii U GamePad.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Actiespel, Platformspel, Avonturenspel

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 2

Uitgever

Drinkbox Studios

Leeftijdsclassificatie

Wii U-downloadsoftware

Systeem

Wii U (Europese versie)

Releasedatum

02-07-2014

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Wii U-controller Pro,
  • Wii U GamePad

Talen

Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Portugees

Downloadgrootte

802,66 MB