Pullblox World

Systeem: Wii U Releasedatum: 19-06-2014

Belangrijke informatie

Het zal vanaf 27 maart 2023 niet langer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

Belangrijke informatie over de stopzetting van Miiverse

De Miiverse-diensten zijn stopgezet.

Kom meer te wetenOntdek een unieke mix van puzzels en platformactie in Pullblox World, nu verkrijgbaar in de Nintendo eShop op de Wii U! Klim naar boven in driedimensionale puzzels door blokken te verschuiven en zo een weg naar de top te vinden!

Bijt je vast in 250 nieuwe hersenkrakers, ontdek nieuwe soorten blokken met unieke eigenschappen, en maak je eigen puzzels in Pullblox Studio. Je kunt je creaties zelfs delen met de rest van de wereld op de World Pullblox Fair!

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Gameplay

De kinderen van Pullblox Park zitten opgesloten in enorme blokkenbouwsels die Pullblox worden genoemd. Het is Mallo's taak om deze bouwwerken te beklimmen en ze te redden. In Pullblox Park vind je meer dan honderd afwisselende levels, waarin alles draait om planning, duwen, trekken en springen. In de andere spelstanden vind je trouwens nog veel meer levels.

Trekken en duwen

Elke Pullblox-constructie bestaat uit blokken die je naar voren kunt trekken. Zo vorm je handige platformen waar Mallo op kan springen tijdens zijn tocht naar de top. Je kunt elk blok naar voren trekken en naar achteren duwen, maar niet als je op het blok staat. Denk en kijk dus vooruit voordat je verder springt!

CI16_WiiUDS_PullbloxWorld_Gameplay.png

Foutje? Moet kunnen!

Als je een sprong in het duister maakt die niet helemaal het gewenste effect heeft, of als je per ongeluk duwt terwijl je wilde trekken, dan hoef je niet te wanhopen. Druk op de L-knop om de game terug te spoelen, en probeer het nog eens. Je kunt in elk level zo vaak terugspoelen als je wilt, dus wees niet bang om fouten te maken.

WiiUDS_PullbloxWorld_03_enGB.bmp

Trucs om je te helpen

Pullblox draait niet alleen om het bewegen van blokken. Let op putdeksels waarmee je snel van het ene blok naar het andere kunt gaan. Ook zijn er schakelaars waarmee je alle blokken in een level met dezelfde kleur tegelijkertijd naar voren kunt trekken of naar achteren kunt duwen. Ideaal als je wel wat hulp kunt gebruiken.

Alle begin is moeilijk

Nieuwelingen kunnen Mallo's bewegingen in Pullblox onder de knie krijgen in een oefenlevel. Oefen het springen, het bewegen van blokken, en de moeilijkere acties die je nodig hebt om de hersenkrakers die je tegenkomt op te lossen!

WiiUDS_PullbloxWorld_06_enGB.png

Maak je eigen puzzels

Er zijn meer dan 250 uitdagingen waar je je puzzelpassie op kunt loslaten, maar de pret houdt nog niet op als je alle levels hebt voltooid. Leef je uit en maak je eigen puzzels. Kijk voor meer informatie onder Maken en delen.

Maken en delen

Zodra je met Pullblox uit de voeten kunt, kun je je eigen puzzels maken. Maak de Pullblox van je dromen met de handige tools van Pullblox Studio, en deel je creaties met spelers van over de hele wereld!

Bouw maar raak

Dankzij het touchscreen van de Wii U GamePad is het makkelijk om een puzzel te maken. Maak je Pullblox door gekleurde blokken op het raster te plaatsen, markeer het eindpunt, en probeer vervolgens je eigen creatie op te lossen! Je kunt je puzzels later opslaan en bewerken, dus blijf ze aanpassen tot je er helemaal tevreden mee bent.

WiiUDS_PullbloxWorld_07_enGB.png

Deel ze met iedereen

Als je je eigen puzzel hebt opgelost, dan kun je hem delen met Pullblox-spelers van over de hele wereld. Maak een QR Code en plaats hem op Miiverse via de World Pullblox Fair. Je kunt zelfs een reactie plaatsen met Miiverse-stempels, zodat anderen kunnen lezen wat ze te wachten staat!

Een eindeloze voorraad puzzels

Op de World Pullblox Fair vind je een gigantisch aantal puzzels die door spelers zijn gemaakt. Je kunt meteen met deze creaties aan de slag! Lees wat andere spelers van een puzzel vinden voordat je hem zelf probeert op te lossen. Als je een puzzel leuk vindt, kun je hem opslaan in Pullblox Studio en hem spelen wanneer je wilt!

Deel je puzzels ook met Pullblox-spelers op de Nintendo 3DS!

QR Code-afbeeldingen die je in Pullblox Studio maakt, kunnen ook worden gescand met een Nintendo 3DS. Zo worden je puzzels draagbaar*! Je kunt via QR Code-afbeeldingen trouwens ook puzzels van de Nintendo 3DS overdragen naar de Wii U. Op die manier heb je meteen toegang tot een enorme voorraad puzzels!

*Sommige puzzels die gemaakt zijn met Pullblox World, kun je niet gebruiken in Pullblox op de Nintendo 3DS.

QR Code is een geregistreerd handelsmerk van DENSO WAVE Incorporated.

Categorieën

Platformspel, Puzzelen

Spelers

1

Uitgever

Nintendo

Leeftijdsclassificatie

Wii U-downloadsoftware

Systeem

Wii U (Europese versie)

Releasedatum

19-06-2014

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Wii U GamePad

Talen

Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans

Downloadgrootte

575,72 MB