Star Sky 2

Star Sky 2

Systeem: Wii U Releasedatum: 14-04-2016
Star Sky 2
Sluiten X

Verken de wereld om je heen en de magie die onze wereld herbergt. Leer de natuur kennen. Ontdek bergen en grotten, met sneeuw bedekte toendra’s en vredige meren. Kijk welke vormen het leven kan aannemen.

Star Sky 2 is een persoonlijke ervaring, die buitengewoon sfeervol en meditatief is. Loop door het landschap en laat de omgeving op je inwerken. Verken de verschillende routes waaruit je kunt kiezen en geniet van de verschillende geluiden en gezichten.

In Star Sky 2 zet Mårten Jonsson het verhaal voort dat in het eerste deel begon, waarbij dezelfde soort gameplay wordt gebruikt. Er zijn meer keuzes en meer mogelijke uitkomsten. Trek lering uit de beslissingen die je neemt en kijk welke scenario’s het leven allemaal te bieden heeft.

De game is bedoeld als een ervaring met een laag tempo, waarbij je je in je gedachten kunt verliezen. Laat deze game je zintuigen prikkelen en kom tot rust. Welterusten en moge je vinden wat je zoekt onder de sterrenhemel.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content die je hebt gekocht, automatisch gedownload. De content wordt gedownload op het Wii U-systeem dat gekoppeld is aan de Nintendo Network ID die je gebruikt. Op de Wii U moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content die je hebt gekocht, automatisch gedownload. De content wordt gedownload op het Wii U-systeem dat aan je Nintendo Network ID is gekoppeld. Op je Wii U moet de nieuwste systeemupdate uitgevoerd zijn. Ook moet het systeem met het internet verbonden zijn en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Categorieën

Avonturenspel, Simulatie

Spelers

1

Uitgever

JMJ Interactive

Controller

  • Wii U GamePad

Leeftijdsclassificatie

  • 3

Wii U-downloadsoftware

Systeem

Wii U (Europese versie)

Releasedatum

14-04-2016

Talen

Engels

Downloadgrootte

141,56 MB