Stick it to the Man™

Systeem: Wii U Releasedatum: 01-05-2014

Belangrijke informatie

Het zal vanaf 27 maart 2023 niet langer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

Hoe erg is het om te ontdekken dat er een roze spaghetti-arm uit je hoofd steekt? Laat dat nu precies zijn wat er aan de hand is met Ray Wood, die een waanzinnig avontuur beleeft in het platformpuzzelspel Stick it to the Man — nu te downloaden in de Nintendo eShop op de Wii U!

Nadat hij op zijn kop is geraakt door een mysterieus voorwerp, wordt Ray wakker in het ziekenhuis en ontdekt hij dat er een nieuw ledemaat uit zijn hersenen groeit. Tot overmaat van ramp (of niet) kan hij nu gedachten lezen. Dat is maar goed ook, want hij wordt beschuldigd van de moord op zijn vriendin, omringd door duistere figuren en achternagezeten door "The Man".

In deze platformwereld, die uit papier en stickers bestaat, kan Ray de gebouwen om hem heen vouwen en scheuren, en met zijn spaghetti-arm kan hij heel handig platformen vastpakken of rondzwaaien aan punaises. Hij kan ook stickers lospulken en deze vastplakken op voorwerpen en personen om puzzels op te lossen. Dus wanneer een chagrijnige domkop de weg blokkeert, plak dan een vriendelijke hondenmond op zijn gezicht om zijn humeur te verbeteren zodat hij je er wel langs wil laten! Hadden we al gezegd dat dit een waanzinnig avontuur is?

Ray kan ook telepathie gebruiken om te zien wat anderen beweegt. Pak de Wii U GamePad om de gedachtenleesfunctie te gebruiken. Richt de GamePad op de televisie en zoom in op personages om hun gedachten te lezen of trek ze gewoon rechtstreeks uit hun hoofd! Dit handige trucje kan Ray regelmatig uit de brand helpen terwijl hij probeert de hordes gekke inwoners van deze vreemde stad te ontlopen. Wanneer je niet bezig bent met de gedachten van anderen, vind je op de GamePad een handige plattegrond waarmee je kunt zien waar je bent. Je kunt zelfs de GamePad gebruiken om helemaal zonder televisie te spelen!

Stick It To The Man maakt een dikke knipoog naar platformgames van weleer en bevat een enorme dosis knotsgekke humor, die de papieren wereld op haar grondvesten doet schudden. Is Ray klaar voor een leven op de vlucht? Kan hij zich loswringen uit dit web? Waarom wil The Man hem verpletteren? Er is maar één manier om daar achter te komen - ga spelen!

  • Ontmoet gekke, kleurrijke personages terwijl je op de vlucht bent in een retroplatformwereld
  • Gebruik je roze spaghetti-arm om de wereld te vouwen, stickers te plakken en uit de handen van 'The Man' te blijven
  • Lees gedachten door je tv-scherm te scannen met de Wii U GamePad

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Platformspel, Puzzelen, Avonturenspel

Spelers

1

Uitgever

Ripstone Publishing

Ontwikkelaar

Zoink!

Functies

Zonder tv spelen

Leeftijdsclassificatie

Wii U-downloadsoftware

Systeem

Wii U (Europese versie)

Releasedatum

01-05-2014

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Traditionele Controller (Wii) +
  • Wii-afstandsbediening,
  • Wii U-controller Pro,
  • Wii U GamePad

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans

Downloadgrootte

1597,50 MB