Wii Karaoke U by JOYSOUND

Systeem: Wii U Releasedatum: 04-10-2013

Belangrijke informatie

Het zal vanaf 27 maart 2023 niet langer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

Belangrijke informatie over de stopzetting van Miiverse

De Miiverse-diensten zijn stopgezet.

Kom meer te weten


Overzicht

Stopzetting dienst Wii Karaoke U by JOYSOUND

Eind maart wordt in Europa de dienst voor Wii Karaoke U by JOYSOUND voor de Wii U stopgezet.

Na 31 maart 2017, 23:59 uur is de dienst voor Wii Karaoke U by JOYSOUND niet langer beschikbaar in Europa. Tickets die je voor deze dienst hebt gekocht, kun je dan niet langer gebruiken.

Vanaf 31 maart zijn de tickets voor één, twee en 24 uur niet langer te koop en worden ze niet langer als beloningen aangeboden via My Nintendo.

Vanaf 1 maart kun je geen tickets voor dertig dagen meer kopen of gebruiken.

Alle gekochte tickets moeten worden gebruikt voordat de dienst wordt stopgezet.

Spelers moeten ervoor zorgen dat ze resterende tickets vóór 31 maart, 23:59 uur gebruiken.

We willen alle spelers bedanken voor het gebruik van Wii Karaoke U by JOYSOUND.


Laat iedereen horen hoe mooi je kunt zingen op de Wii U met Wii Karaoke U by JOYSOUND, en geniet van een unieke karaoke-belevenis in je eigen huiskamer. Maak je keuze uit meer dan 1.500 liedjes bij lancering (via regelmatige updates komen er nog meer beschikbaar), diverse spelstanden en aanpassingsmogelijkheden. Zing en geniet op jouw manier.

Let op: songs kunnen grof taalgebruik en volwassen thema’s bevatten die niet voor bepaalde doelgroepen geschikt zijn.


De software in gratis te downloaden in de Nintendo eShop. Je kunt de Song database vervolgens (gratis) doorbladeren wanneer je maar wilt*. Als je wilt zingen, moet je een Ticket aanschaffen in de Nintendo eShop en tijdens het spelen met internet verbonden blijven.

Je ontvangt bij Wii Karaoke U by JOYSOUND een gratis probeer-Ticket** waarmee je een uur lang alle mogelijkheden kunt gebruiken zonder dat het je een cent kost. Je hoeft hiervoor ook geen microfoon aan te schaffen: hoewel het mogelijk is een USB-microfoon (bijvoorbeeld de Wii U-microfoon, wordt apart verkocht) te gebruiken, kun je ook gewoon de Wii U GamePad als microfoon gebruiken!

*Voor gebruik van deze software is een breedbandinternetverbinding vereist. Sommige functies kun je echter offline en gratis gebruiken (zoals het bladeren door de Song Database, de kleding van je Mii-personage veranderen, enzovoort).Toegang tot de online functies van software kan beperkt worden door het instellen van ouderlijk toezicht op je Wii U-systeem. Ga naar ons klantenservicegedeelte over ouderlijk toezicht voor meer informatie.

**Per Wii U console is er 1 gratis probeer-Ticket van 1 uur beschikbaar. Om gebruik te maken van het gratis probeer-Ticket voor een uur, moet je dit activeren voordat je andere Tickets aanschaft. Om je probeertijd te beginnen, moet je naar de Nintendo eShop gaan via de "Ticket Purchase”-knop in het spel en het gratis Ticket kiezen.

Let op: de songs in dit spel zijn speciale, onder licentie gemaakte heropnames. Verwijzingen naar de originele artiest zijn slechts beschrijvend en informatief, en moeten niet worden opgevat als goedkeuring, aanmoediging of steun van de originele artiest.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Zingen

Geniet van een complete karaoke-belevenis in je eigen huiskamer. Of je nu ambities hebt om als popzanger door te breken, je zangkunst wilt oefenen, of gewoon lekker met vrienden wat nummers wil zingen, dit uitgebreide programma biedt vermaak voor iedereen!

Let op: songs kunnen grof taalgebruik en volwassen thema’s bevatten die niet voor bepaalde doelgroepen geschikt zijn.

WiiU_WiiKaraokeU_Living_room_Search.png

Meer dan 1.000 liedjes

Wii Karaoke U by JOYSOUND biedt toegang tot honderden nummers, die je gemakkelijk kunt vinden op basis van titel, genre en meer. Er worden regelmatig nieuwe liedjes aan de bibliotheek toegevoegd, dus is er altijd wel iets nieuws te zingen. Bekijk wanneer je maar wil de nieuwste catalogus (geheel gratis) binnen het programma op Wii U*.

Eenvoudige bediening

Dankzij de Wii U GamePad kun je heel handig muziek kiezen en beheren. Maak een lijstje met volgende nummers terwijl iemand anders zingt, verander de volgorde van de lijst, of verander tempo en toonhoogte van een nummer. Alles in de hand!

Het is mogelijk om in de microfoon van de Wii U GamePad te zingen, maar je kunt ook een USB-microfoon gebruiken (bijvoorbeeld de Wii U-microfoon, wordt apart verkocht). Er kunnen twee microfoons tegelijk worden aangesloten, zodat je een duet met een vriend kunt zingen.

WiiU_WiiKaraokeU_Living_room_Controller_v2.png

Tickets voor elke smaak

De software in gratis te downloaden in de Nintendo eShop. Je kunt de Song database vervolgens (gratis) doorbladeren wanneer je maar wilt*. Als je wilt zingen, moet je een Ticket aanschaffen in de Nintendo eShop en tijdens het spelen met internet verbonden blijven.

Vergeet niet voordat je een Ticket aanschaft je gratis proef-Ticket** te gebruiken! Hiermee krijg je een uur lang toegang tot alle mogelijkheden van dit programma. Zo kun je zonder een cent te betalen zelf ervaren hoe leuk het is!

WiiU_WiiKaraokeU_Living_room_performance.png

Diverse spelstanden

Het standaard speltype is goed voor een klassieke karaoke-belevenis: terwijl het gekozen nummer klinkt, kun je de teksten zingen die in beeld verschijnen. Er is daarbij geen druk van scores of competities, je zingt gewoon voor je plezier! Als je wat hulp nodig hebt bij de melodie, kun je een achtergrond kiezen die de melodie visualiseert. Bij veel nummers kun je ook Guide Vocals inschakelen die je helpen de zanglijn te volgen.

Iets meer zelfvertrouwen? De software biedt ook diverse spelstanden waarin je prestatie wordt beoordeeld. Je kunt ervoor kiezen alleen aan het eind een score te krijgen, een diepgaande analyse van je zangkunst te bekijken, of tegen andere Europese spelers te strijden voor de hoogste posities in de klassementen*.

WiiU_WiiKaraokeU_Living_room_InDepthRating.png

Begin met tien

Om snel en gemakkelijk met zingen te beginnen, komen de Collections goed van pas. Kies simpelweg een thema dat je aanspreekt, en je krijgt meteen een lijst met tien songs in dat thema voorgeschoteld. Zo kan het feest meteen beginnen!

*Voor gebruik van deze software is een breedbandinternetverbinding vereist. Sommige functies kun je echter offline en gratis gebruiken (zoals het bladeren door de Song Database, de kleding van je Mii-personage veranderen, enzovoort).Toegang tot de online functies van software kan beperkt worden door het instellen van ouderlijk toezicht op je Wii U-systeem. Ga naar ons klantenservicegedeelte over ouderlijk toezicht voor meer informatie.

**Per Wii U console is er 1 gratis probeer-Ticket van 1 uur beschikbaar. Om gebruik te maken van het gratis probeer-Ticket voor een uur, moet je dit activeren voordat je andere Tickets aanschaft. Om je probeertijd te beginnen, moet je naar de Nintendo eShop gaan via de "Ticket Purchase”-knop in het spel en het gratis Ticket kiezen.

Aanpassen

Je krijgt volop de ruimte om je ervaring van Wii Karaoke U by JOYSOUND naar eigen smaak aan te passen. Kies uit diverse achtergronden, ontwerp je eigen stages, en bezoek de speciale sectie genaamd My Room om je voorkeuren in te stellen.

WiiU_WiiKaraokeU_YourWay_photoslide.png

Kies je achtergrond

Wanneer je een SD-kaart met JPEG-fotobestanden in je Wii U hebt gestoken, verschijnt tijdens het zingen een diavoorstelling van je foto's.

WiiU_WiiKaraokeUenjoy_performance_wearingdress.png

Je kunt ook een Mii-personage laten verschijnen dat met je meezingt, een Visualiser activeren, of je nummers zingen tegen de achtergrond van een opnamestudio met een handige Melody Guide.

Ontwerp een origineel podium

De podiums waarop je Mii-personages optreden kun je op allerlei manieren aanpassen. Kies voor een buitenpodium of concerthal, bepaal de posities van de neonverlichting, selecteer je achtergronddansers en kies hun kleding.

Je kunt verschillende aangepaste podiums opslaan, klaar om te gebruiken als je er zin in hebt - of wanneer een nummer voorbijkomt dat er perfect bij past. Als je eenmaal een podium hebt gemaakt, kun je hem steeds weer opnieuw aanpassen.

WiiU_WiiKaraokeUenjoy_Dress_selection.png

Kleed je Mii-personage aan

Ga naar My Room om een kostuum voor je Mii-personage te kiezen, en de kleur van zijn kleding. Gekozen outfits verschijnen tijdens de optredens van je Mii-personage - laat je outfit aansluiten op je stemming, of verkleed je als je favoriete popster!

WiiU_WiiKaraokeU_YourWay_MicSettings.png

Directe toegang tot je favorieten

In My Room kun je je favoriete liedjes en artiesten instellen - zodat je die later snel en handig kunt kiezen. Hier wordt ook een lijst van recent gezongen nummers opgeslagen, zodat je die meteen weer aan je nieuwe lijst kunt toevoegen.

In My Room kun je voor elk Mii-personage diverse instellingen opslaan, zoals het volume van de microfoon en het soort echo. Zo kun je dus altijd met de gewenste instellingen zingen, zonder vooraf nog iets te hoeven veranderen!

Extra's

Voer de spanning eens wat op – verdeel vrienden en familie in teams om tegen elkaar te strijden in Karaoke Battles, post afbeeldingen van je beste momenten op Miiverse, en haal nog meer plezier uit je vocale feestje*.

Karaoke Battles

Splits je gezelschap in een rood en groen team, en zing de nummers van een bepaald thema om te zien welk team het hoogste scoort. Er kunnen maar liefst 10 spelers meedoen, dus hebben muurbloempjes geen excuus om aan de kant te blijven staan!

Achievements

Spelenderwijs ontgrendel je een hoop coole Achievements die je kunt bekijken in My Room. Is jouw zangkunst goed genoeg om ze allemaal te verzamelen?

Wii-afstandsbedieningen als muziekinstrumenten

Je kunt tot vier Wii-afstandsbedieningen of Wii-afstandsbedieningen Plus (worden apart verkocht) aansluiten, waarna je vrienden deze kunnen gebruiken als muziekinstrumenten om jouw zangkunst te begeleiden.

Off-TV Play

Terwijl je zingt verschijnen de teksten op het tv-scherm, en kunnen de andere spelers de Wii U GamePad gebruiken om songs te kiezen… maar je kunt ook helemaal los van de tv spelen. Als je kiest voor Off-TV Play, verschijnen de teksten gewoon op het scherm van de GamePad!

TM_WiiU_Miiverse.png

Miiverse

Maak een schermafbeelding en post dit binnen de Miiverse-community van Wii Karaoke U by JOYSOUND. Zo kun je de mooiste momenten in dit spel met de rest van de wereld delen!

Wii Karaoke U-berichten

Lees de berichten in het spel voor info over aanbevolen Collections, speciale voorwerpen, handige tips en meer!

*Voor gebruik van deze software is een breedbandinternetverbinding vereist. Sommige functies kun je echter offline en gratis gebruiken (zoals het bladeren door de Song Database, de kleding van je Mii-personage veranderen, enzovoort).Toegang tot de online functies van software kan beperkt worden door het instellen van ouderlijk toezicht op je Wii U-systeem. Ga naar ons klantenservicegedeelte over ouderlijk toezicht voor meer informatie.

Categorieën

Muziek, Party

Uitgever

Nintendo

Meer informatie

Leeftijdsclassificatie

Wii U-downloadsoftware

Systeem

Wii U (Europese versie)

Releasedatum

04-10-2013

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Wii U GamePad,
  • Wii-afstandsbediening & Wii-afstandsbediening Plus

Talen

Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans

Downloadgrootte

0,00 MB