Wii Street U powered by Google

Systeem: Wii U Releasedatum: 14-02-2013

Belangrijke informatie

Het zal vanaf 27 maart 2023 niet langer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

Belangrijke informatie over de stopzetting van Miiverse

De Miiverse-diensten zijn stopgezet.

Kom meer te weten


Stopzetting van Wii Street U powered by Google

We willen jullie bedanken voor het gebruik van de producten en diensten van ons bedrijf. We willen alle Wii U-bezitters erop wijzen dat de dienst Wii Street U powered by Google wordt stopgezet op 31 maart 2016 om 23:59 uur, zoals eerder is aangekondigd. Zodra de dienst is stopgezet, kun je deze software niet meer gebruiken.

De software is vanaf 31 januari 2016, 23:59 uur niet langer verkrijgbaar in de Nintendo eShop. Gebruikers die de software al hebben gekocht, kunnen deze opnieuw downloaden tot 31 maart 2016, 23:59 uur.

We bieden onze excuses aan aan iedereen die deze dienst op dit moment gebruikt. Ook vragen we om jullie begrip voor het feit dat we onze middelen elders inzetten.

Pak je Wii U GamePad op en ga op een fascinerende wereldreis met Wii Street U powered by Google. Maak een wandeling in de buurt of trek door de Grand Canyon, allemaal zonder daadwerkelijk je huiskamer te verlaten. Wii Street U powered by Google is downloadbaar in de Nintendo eShop, voor beperkte tijd*.

De unieke controller van het Wii U-systeem, de Wii U GamePad, geeft je een frisse nieuwe blik op de wereld. Voer simpelweg een locatie in en je bent er binnen enkele ogenblikken - op virtuele wijze, natuurlijk - terwijl een kaart op de tv iedereen in de kamer een geweldig volgelvluchtsperspectief op de wereld geeft. Schakel dan over naar Street View en gebruik het 6,2 inch-scherm van de Wii U GamePad en intuïtieve bewegingsbesturing om rond te kijken en de wereld te verkennen.

Als je niet kunt bedenken waar je heen zou willen, kun je ook een toer doen en aanbevolen locaties bekijken. Deze spectaculaire omgevingen van over de hele wereld zijn slechts een paar seconden van je verwijderd. Je kunt zelfs met andere gebruikers op Miiverse je favoriete plekjes bespreken en de suggesties van anderen bekijken.

Als je niet kunt bedenken waar je heen zou willen, kun je ook een toer doen en aanbevolen bestemmingen bekijken. Deze spectaculaire omgevingen van over de hele wereld zijn slechts een paar seconden van je verwijderd. Je kunt zelfs met andere gebruikers op Miiverse je favoriete locaties bespreken en de suggesties van anderen bekijken.

Werk je software bij door deze op te starten in het Wii U-menu, als je systeem is verbonden met het internet. Zo worden de volgende functies toegevoegd, die je ontdekkingsreizen over de hele wereld nog interessanter maken!

Volg aanbevolen routes en geniet van de omgeving terwijl je automatisch van de ene locatie naar de andere loopt. Je kunt je favoriete routes zelfs zoeken, opslaan en posten, waardoor je makkelijker dan ooit tevoren nieuwe bezienswaardigheden in de hele wereld kunt ontdekken. Over het ontdekken van bezienswaardigheden gesproken: je kunt cryptische aanwijzingen gebruiken om over de hele wereld naar geheime personages te zoeken. Doe vanuit je huiskamer mee met deze wereldwijde speurtocht!

Gebruik je Wii Balance Board om rond te lopen op locaties over de hele wereld. Loop op het Wii Balance Board om vooruit te wandelen en leun naar links of naar rechts om van richting te veranderen en de wereld om je heen te bekijken. Tijdens het lopen zal het scherm op en neer bewegen, alsof je echt wandelt! Zo raak je meer betrokken dan ooit tevoren.

  • Beweeg de Wii U GamePad op intuïtieve wijze om de wereld te verkennen in Street View
  • Trek eropuit in het comfort van je luie stoel, op een toer langs de wonderen van de wereld
  • Vertel de wereld over je favoriete locaties via Miiverse

* Momenteel is het de bedoeling dat deze beschikbaar voor download en gebruik zal zijn tot 31 maart 2016. Let op: een breedbandinternetverbinding en Nintendo Network ID zijn vereist voor gebruik van deze software.

**Schermafbeeldingen van deze software die zijn toegevoegd aan Miiverse-posts, zijn alleen zichtbaar in Wii Street U powered by Google.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Praktisch

Spelers

1

Uitgever

Nintendo

Wii U-downloadsoftware

Systeem

Wii U (Europese versie)

Releasedatum

14-02-2013

Compatibele controllers

  • Wii Balance Board,
  • Wii U GamePad

Talen

Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands, Portugees, Russisch

Downloadgrootte

234,50 MB