Kirby and the Rainbow Paintbrush

Systeem: Wii U Releasedatum: 08-05-2015

Belangrijke informatie

Het zal vanaf 27 maart 2023 niet langer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

In Kirby and the Rainbow Paintbrush voor de Wii U zijn alle kleuren uit Dream Land weggeroofd! Ontdek een wonderlijke kleiwereld in dit kleurrijke platformavontuur. Gebruik het touchscreen van de Wii U GamePad om regenboogtouwen te tekenen waarlangs Kirby kan rollen, of om obstakels en vijanden te ontwijken. Gebruik alle beschikbare vaardigheden om tal van voorwerpen te vinden en help Kirby om alle kleur weer terug te brengen in zijn land!

Kirby en zijn Waddle Dee-vriendjes genieten gewoon van een rustig dagje, wanneer er een poort opengaat en er een gemene schurk met de naam Claycia verschijnt, die alle kleuren steelt en heel Dream Land op zijn kop zet. Gelukkig verschijnt er ook een toverpenseel met de naam Elline uit de poort. Zij geeft Kirby en zijn vrienden hun kleuren terug. Onze helden, die altijd in zijn voor een avontuur, openen direct de achtervolging op Claycia.

Teken op het touchscreen om je voort te bewegen door de levels. In balvorm rolt Kirby langs regenboogtouwen in de richting waarin jij ze hebt getekend. Teken lussen om Kirby meer snelheid te geven of raak hem aan om te sprinten, en laat hem zijn vijanden aanvallen of blokken breken met een sterrensprint! Je kunt echter maar een beperkt aantal regenboogtouwen tegelijk tekenen, dus houd je inktmeter in de gaten!

Op bepaalde momenten kan Kirby in diverse voertuigen veranderen. Afhankelijk van Kirby's vorm kun je de regenboogtouwen op verschillende manieren gebruiken: raak het touchscreen aan en teken regenboogtouwen om Kirby Rocket door de lucht te laten vliegen, om de torpedo's van Kirby Submarine op je doelwit af te sturen, of om Kirby Tank een richting uit te sturen en zijn kanon te richten!

De speler met de Wii U GamePad bestuurt Kirby en tekent regenboogtouwen. Daarnaast kunnen maximaal drie extra spelers meedoen door in de huid te kruipen van Waddle Dees. Zij kunnen spelen met Wii-afstandsbedieningen of Wii U-controllers Pro, en kunnen instappen en ophouden wanneer ze willen. Waddle Dees kunnen langs regenboogtouwen rennen, voorwerpen verzamelen, vijanden aanvallen en Kirby oppikken als hij hulp nodig heeft.

In elk level is er van alles te vinden, dus zoek in alle hoeken en gaten, en schraap elk beetje klei weg om alles te ontdekken, zoals verborgen schatkisten met muziek en kleifiguurtjes van bekende Kirby-personages. En als je echt een uitdaging wilt, probeer dan de Challenge Mode eens uit. Voltooi uitdagingen binnen één minuut, waarbij je vier schatkisten moet oprapen en per kist slechts vijftien seconden hebt om deze te vinden. Of laat zien wat je kunt in een spelstand waarin je twaalf schatkisten op rij moet vinden. Als je er eentje mist, moet je opnieuw beginnen!

In bepaalde levels kun je ook een compatibele amiibo gebruiken om Kirby een nieuw uiterlijk en extra krachten te geven. Met de Kirby-amiibo kun je de sterrensprint gebruiken wanneer je maar wilt, de King Dedede-amiibo levert extra gezondheid op en de Meta Knight-amiibo verhoogt Kirby’s sprintsnelheid, zodat hij dwars door bepaalde vijanden kan zoeven!

  • Ontdek een kleurrijke kleiwereld in een unieke platformgame met Kirby
  • Gebruik het touchscreen van de Wii U GamePad om regenboogtouwen te tekenen en Kirby te besturen
  • Tot wel drie spelers kunnen te allen tijde meedoen om Waddle Dees te besturen!
  • Gebruik compatibele amiibo om Kirby extra krachten te geven

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

amiibo

Door bepaalde amiibo tegen de Wii U GamePad aan te houden kun je bonussen verdienen in de game. Elke amiibo-bonus kan maar één keer per dag worden gebruikt en geldt slechts in één gebied in de game, dus denk goed na waar en wanneer je je amiibo gebruikt!


Met de Kirby-amiibo kan Kirby sterrensprint gebruiken wanneer hij maar wil, zonder eerst 100 puntensterren te hoeven verzamelen. De King Dedede-amiibo geeft Kirby een koninklijk hoofddeksel en twee extra levensmeters. De Meta Knight-amiibo geeft Kirby een beroemd masker en verhoogt zijn sprintsnelheid, zodat hij dwars door zwakkere vijanden heen kan zoeven.

Kom meer te weten over amiibo op onze officiële amiibo-website.

Categorieën

Platformspel

Spelers

1 - 4

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

HAL Laboratory, Inc.

Meer informatie

Leeftijdsclassificatie

Downloadversie (Wii U)

Systeem

Wii U (Europese versie)

Releasedatum

08-05-2015

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Wii U-controller Pro,
  • Wii U GamePad,
  • Wii-afstandsbediening & Wii-afstandsbediening Plus

Talen

Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans

Downloadgrootte

3510,00 MB

Wii U

Systeem

Wii U (Europese versie)

Releasedatum

08-05-2015

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Wii U-controller Pro,
  • Wii U GamePad,
  • Wii-afstandsbediening & Wii-afstandsbediening Plus

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans