Tom Clancy's Splinter Cell® Blacklist™

Systeem: Wii U Releasedatum: 22-08-2013

Belangrijke informatie

Het zal vanaf 27 maart 2023 niet langer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

Special Operations-agent Sam Fisher sluipt naar de Wii U in Tom Clancy’s Splinter Cell® Blacklist™. Dit uiterst realistische sluipactiespel plaatst je in de schoenen van meesterspion Fisher die dit keer het commando voert over Fourth Echelon - een recent gevormde antiterroristische organisatie die alleen verantwoording hoeft af te leggen aan de President van de Verenigde Staten. Wanneer een groepering genaamd The Engineers een serie steeds dodelijker aanvallen uitvoert, worden Sam en zijn team op de zaak gezet. Als laatste verdedigingslinie is het jouw taak een ramp van ongekende omvang te voorkomen.

Op de Wii U ligt Sams volledige arsenaal aan gadgets altijd onder bereik van je vingertoppen. De OpSat - een speciaal apparaat dat in zijn tactische pak is gebouwd - komt via de Wii U GamePad in je eigen handen te liggen. Zo kun je snel en handig gebruik maken van gadgets als de tri-rotor drones en sticky-cam. Via de GamePad kun je ook vijanden markeren en elimineren, of in realtime wapens laden en verwisselen.

Je kiest in dit avontuur zelf hoe je te werk gaat. Sluip je van schaduw naar schaduw om de slechteriken een voor een te vloeren? Of bestorm je je vijanden liever met je geavanceerde wapens in de aanslag om ze tijdens vlammende vuurgevechten uit te schakelen? Je kunt deze twee stijlen natuurlijk ook een beetje mengen - met behulp van vele wapens, gadgets en brillen ben je vrij je eigen speelstijl te vormen. Er zijn meer dan 90 verschillende manieren om vijanden uit te schakelen, dus is er voor elke situatie wel een geschikte actie te verzinnen; of je nu ergens aan de grens tussen Iran en Irak een terroristennest moet infiltreren, of alles op alles zet om een aanval op de Amerikaanse Golfkust te voorkomen.

In de intense meerspelerstand Spies vs. Mercs kun je het opnemen tegen je vrienden. Houd er rekening mee dat elke partij zijn eigen sterke en minder sterke punten heeft. De behendige spionnen zijn geschikt om vanuit de schaduwen aan te vallen, terwijl de zwaarbewapende huurlingen meer van licht houden, en met toortsen naar hun tegenstanders speuren. Of je je vijanden nu graag met superieure vuurkracht overweldigt of liever sluipend en vanuit de schaduwen toeslaat - er is altijd een team voor jou. De spionnen moeten proberen gegevens te stelen, aan de huurlingen de taak diezelfde gegevens te verdedigen. Welke team past het best bij jouw speelstijl?

Je kunt Sams wapens en tactische kostuum aanpassen om hem op elke aanval voor te bereiden. Tom Clancy’s Splinter Cell® Blacklist™ voor Wii U is meeslepend actie-avonturenspel dat je via de GamePad bijna lijfelijk bij de actie betrekt.

  • Jij bent de laatste verdedigingslinie - stop een escalerende serie terroristische aanvallen voordat het te laat is
  • Via de Wii U GamePad kun je heel handig Sams gadgets gebruiken en in realtime tussen wapens wisselen voor een meeslepende spionage-ervaring
  • Probeer in de open spelwereld ongezien te blijven door van schaduw naar schaduw te sluipen
  • Verbeterde meerspeleractie - kies de kant van de spionnen of huurlingen om gegevens te stelen of te beschermen

* Extra accessoires zijn vereist voor meerspelerstanden en worden apart verkocht.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Actiespel, Avonturenspel, Schietspel

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 8

Uitgever

Ubisoft

Ontwikkelaar

Ubisoft

Leeftijdsclassificatie

Downloadversie (Wii U)

Systeem

Wii U (Europese versie)

Releasedatum

22-08-2013

Leeftijdsclassificatie

PEGI 18

Compatibele controllers

  • Wii U-controller Pro,
  • Wii U GamePad

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Nederlands, Russisch

Downloadgrootte

16145,78 MB

Wii U

Systeem

Wii U (Europese versie)

Releasedatum

22-08-2013

Leeftijdsclassificatie

PEGI 18

Compatibele controllers

  • Wii U-controller Pro,
  • Wii U GamePad

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Nederlands, Italiaans, Russisch