Assassin's Creed III

Systeem: Wii U Releasedatum: 30-11-2012

1775, de Amerikaanse koloniën. Een held wordt gesmeed in de vlammen van de revolutie - een held die een cruciale rol zal spelen bij het ontstaan van een natie. Welkom bij Assassin's Creed III op de Wii U.

Jij bent Connor, een jonge strijder en zoon van een Indiaanse moeder en een Britse vader. Jouw missie voor de vrijheid van je clan zal je leiden door straten van steden, over slagvelden en dwars door de wildernis, terwijl jouw rol in een van de meest bepalende oorlogen in de wereldgeschiedenis steeds duidelijker wordt.

Gebruik Connors jachtinstincten om op je doelwitten te jagen en schakel ze uit met volledig nieuwe aanvallen die je rennend of springend uitvoert. Schakel groepen vijanden, die tegelijkertijd aanvallen, uit met tegenaanvallen en sla erop los met nieuwe wapens als de tomahawks, touwpijlen en vuurwapens op je reis om een meestermoordenaar te worden.

Verken de grenzen van het onbekende land met meer vrijheid dan ooit tevoren. Zo zul je met Connor steile rotswanden beklimmen en over boomtoppen sluipen. Volg de sporen van vijanden door de sneeuw en glip bij dichte mist burchten binnen waarbij je je omgeving als dodelijk wapen inzet.

Een uitgestrekte kaart die weergegeven wordt op het aanraakscherm van de Gamepad van de Wii U geeft je een overzicht waar de vijanden zich bevinden zodat jij je aanvallen met dodelijke precisie kan voorbereiden. En eenmaal in het heetst van de strijd gebruik je het touchscreen om snel van wapens te wisselen, zodat je de vijanden kunt overmeesteren.

De gevechten gaan verder op zee met spectaculaire zeeslagen. Neem het bevel over een schip, waardeer de romp en het arsenaal op en ga aan boord of vernietig schepen van tegenstanders in een episch gevecht op open water.

De krachtige nieuwe grafische engine, Anvil Next, zal je meezuigen in Connors wereld met prachtige animaties, bewegingen en weereffecten. Bereid je voor op een compleet nieuw hoofdstuk in de Assassin's Creed-sage voor Wii U.

  • Verken de grenzen van het onbekende land, gewapend met Connor's jachtinstincten en fantastische nieuwe wapens
  • Ervaar de meeslepende online meerspelerstand met nieuwe personages, kaarten en spelstanden
  • Bind de strijd aan tegen meerdere aanvallers, met een nieuw vechtsysteem
  • Naast historische iconen, word je getuige van het ware complot achter de Amerikaanse Revolutie

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Avonturenspel, Actiespel

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 8

Uitgever

Ubisoft

Ontwikkelaar

Ubisoft Quebec

Leeftijdsclassificatie

Downloadversie (Wii U)

Systeem

Wii U (Europese versie)

Releasedatum

30-11-2012

Leeftijdsclassificatie

PEGI 18

Compatibele controllers

  • Wii U GamePad,
  • Wii U-controller Pro

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Nederlands, Russisch

Downloadgrootte

0,00 MB

Wii U

Systeem

Wii U (Europese versie)

Releasedatum

30-11-2012

Leeftijdsclassificatie

PEGI 18

Compatibele controllers

  • Wii U GamePad,
  • Wii U-controller Pro

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Nederlands, Italiaans, Portugees, Russisch