Deus Ex: Human Revolution – Director's Cut

Systeem: Wii U Releasedatum: 24-10-2013

Belangrijke informatie over de stopzetting van Miiverse

De Miiverse-diensten zijn stopgezet.

Kom meer te wetenHet begin van de 21e eeuw: een tijdperk van ongeëvenaarde ontwikkelingen op het gebied van cybernetische technologie. In het jaar 2027 is het niet langer genoeg om gewoon als mens door het leven te gaan – je moet over meer beschikken, wat de kosten daarvan ook mogen zijn. Adam Jensen weet dit maar al te goed. Tegen zijn zin voorzien van cybernetische technologieën, raakt hij verzeild in een mysterieus complot dat de hele wereld op zijn kop dreigt te zetten. Dit is Deus Ex: Human Revolution – Director’s Cut voor de Wii U.

Ontrafel het geheim achter het complot, in een unieke mix van stealth, actie en RPG, waarover je de volledige controle hebt. Verbeter Jensens spionagetechnieken om locaties ongezien te infiltreren, of perfectioneer zijn gevechtsvermogen om grote groepen tegenstanders in een handomdraai uit te schakelen. In deze chaotische toekomst is evolutie niet meer dan een wapen, maar onderschat nooit de consequenties van je acties. Elke keuze die je maakt heeft een blijvend effect op de wereld om je heen. Speel als pacifist of neem je vijanden onder vuur met elk wapen dat je in handen weet te krijgen – de keuze is aan jou, en het is jouw reputatie die op het spel staat.

Met de Wii U GamePad kun je Jensens volledige arsenaal aan bovenmenselijke vaardigheden bedienen. In de Neural Hub op de Wii U GamePad kies je onder andere je verbeteringen, ervaar je hoe het is om op een touchscreen te hacken, en kun je opmerkingen en markeringspunten aanbrengen op een interactieve kaart, om de wereld op een ongekende manier te verkennen. Het tweede scherm op de Wii U GamePad biedt je een nieuwe kijk op de wereld, of laat je het volledige spel zonder televisie spelen.

De opnieuw ontworpen eindbaasgevechten bieden nóg meer spelmogelijkheden: voer koortsachtige gevechten met alles wat je hebt, of gebruik je sluip- en hacktechnieken om de dreiging het hoofd te bieden, zonder ook maar een schot te lossen. En mocht je een obstakel tegenkomen waar je echt niet voorbijkomt, dan kun je op elk moment gebruikmaken van een uitgebreide spelgids.

Beleef het volledige verhaal van Deus Ex: Human Revolution op de Wii U, waarin het Missing Link-hoofdstuk en de Tong's Rescue-missie naadloos zijn verweven. Neem een kijkje achter de schermen, met acht uur aan commentaar en geheime achtergrondinformatie van de regisseur, én een 45 minuten durende video over de ontwikkeling van deze titel. En nadat je het spel hebt uitgespeeld, kun je het verhaal in New Game Plus een tweede keer spelen, mét al Jensens aanpassingen.

Met exclusieve verbeteringen, opnieuw ontworpen eindbaasgevechten, de mogelijkheid om zonder tv te spelen en meer, biedt Deus Ex: Human Revolution – Director’s Cut voor de Wii U de ultieme Deus Ex-ervaring.

  • Een meeslepend avontuur dat op een fenomenale manier is opgevijzeld voor de Wii U, met een nieuwe manier van spelen, GamePad-integratie en meer
  • Duik in een aangrijpend verhaal, waarin jouw keuzes de wereld om je heen drastisch veranderen
  • Meer dan acht uur commentaar en video, voor een blik achter de schermen

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Actiespel, Avonturenspel

Spelers

1

Uitgever

Square Enix

Leeftijdsclassificatie

Wii U

Systeem

Wii U (Europese versie)

Releasedatum

25-10-2013

Leeftijdsclassificatie

PEGI 18

Compatibele controllers

  • Wii U GamePad

Talen

Engels

Downloadversie (Wii U)

Systeem

Wii U (Europese versie)

Releasedatum

24-10-2013

Leeftijdsclassificatie

PEGI 18

Compatibele controllers

  • Wii U GamePad

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans

Downloadgrootte

15823,16 MB