Devil's Third

Systeem: Wii U Releasedatum: 28-08-2015

Belangrijke informatie

Het zal vanaf 27 maart 2023 niet langer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

Belangrijke informatie

We hebben besloten om de online multiplayerfunctie van deze game op 29 december 2016 stop te zetten. Daarnaast wordt de verkoop van Golden Eggs op 27 juni 2016 beëindigd. Verder wordt de downloadversie van deze game op 24 juni 2016 in prijs verlaagd in de Nintendo eShop. Ga naar Klantenservice voor meer informatie.

Devil's Third is het geesteskind van de legendarische ontwikkelaar Tomonobu Itagaki. Deze third-person actieshooter boordevol explosieve actie combineert moderne militaire wapens met ninjazwaarden en man-tegen-mangevechten. De game is voorzien van een unieke en uitdagende onlinestand, waarin clans op strategische wijze om grondstoffen moeten vechten. Bekijk de E3-trailer:

Het hart van de singleplayerstand is Ivan, een voormalige huurling die wordt vrijgelaten om de fouten uit zijn verleden recht te zetten en af te rekenen met de schimmige terroristengroepering waar hij ooit deel van uitmaakte. Omdat satellieten en elektrische wapens wereldwijd zijn uitgeschakeld, is oorlogvoering weer teruggebracht tot man-tegen-man-gevechten. Met een breed arsenaal wapens moet Ivan het opnemen tegen de soldaten die tussen hem en zijn verlossing staan. Razendsnelle gevechten en genadeklappen zijn dus dagelijkse kost voor Ivan...

De online multiplayer-stand schetst een grimmige toekomst waarin de terroristen hebben gewonnen en chaos heerst. Als doorsnee burger kun je je aansluiten bij een clan en samenwerken met andere facties om de Verenigde Staten te heroveren. Maar je kunt ook anarchie boven diplomatie verkiezen en telkens weer de basissen van andere spelers aanvallen! De kern van de online-strijd wordt gevormd door de mogelijkheid om samen met andere leden van je clan jullie basis aan te passen, waarbij gewonnen gevechten resulteren in beloningen die je kunt gebruiken om je verdediging mee te versterken. Met constante aanvallen van andere clans moet je alles op alles zetten om je terrein te verdedigen.

In Europa wordt Devil's Third door Nintendo uitgebracht voor de Wii U. Daarnaast brengt Valhalla Game Studios een aparte versie van de game uit voor de pc, onder de naam Devil’s Third Online (voorlopige titel). De Wii U-versie bevat naast een volledige multiplayerstand ook een spannende verhaalstand, terwijl de pc-versie een multiplayerstand heeft die speciaal voor de pc is ontwikkeld.

Ga voor meer informatie over Devil’s Third Online (voorlopige titel) naar de website van Valhalla Game Studios.

Vechtkunst

Maak je bureaublad klaar voor de strijd met deze gehavende achtergronden in de onderstaande link.

Houd er rekening mee dat Devil’s Third alleen Engels gesproken is. Je kunt wel kiezen uit Engelse of Franse schermteksten.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Gameplay

Eenmansleger

Ga helemaal los! Schiet en vecht je een weg langs alles en iedereen die in de weg staat: trap deuren in, hanteer machinegeweren en raketwerpers en roep luchtaanvallen in, allemaal in de naam van gerechtigheid. Dankzij razendsnelle gevechten en spectaculaire executies is Devil's Third allesbehalve gewoontjes...

CI16_WiiU_DevilsThird_Screens_ArmyOfOne.jpg

Wapenmeester

Knal, weer af en vecht terwijl je naadloos van vloeiende third-person gevechten overgaat naar intense first-person schietpartijen. Leer de nuances van beide gevechtsvormen toe te passen: ontketen vernietigende combo's van dichtbij en leg verre vijanden om met zwaar geschut.

Vanuit het diepst van de hel...

Wanneer je voor het eerst in de schoenen stapt van de Rus, voel je je onverslaanbaar. Maar naarmate de strijd heviger wordt, zul je behoefte hebben aan een kleine oppepper. Hier komt de Enbaku van pas, een wapen dat opgeladen wordt door mêleeaanvallen of door wapens op speciale manieren te gebruiken. Als je deze ontketent, beginnen je tatoeages te gloeien en worden je snelheid, kracht en andere vaardigheden tijdelijk verbeterd. Op dat moment ben je bijna niet te stoppen.

Oorlogsbuit

Naast de totale verwoesting zijn er genoeg andere redenen om te blijven spelen: bepaal je eigen wapenuitrusting en begin aan een Score Attack. Denk je dat je de hoogste score kunt halen met niets anders dan een Katana? Bewijs het maar. Je zult vlijmscherp moeten zijn om een hoge positie in het wereldklassement te veroveren.

In de verhaalstand en Score Attack kun je meer dan 50 War Trophies verzamelen. Hou je ogen open voor verschillende snuisterijen, waaronder een saxofoon, matroesjka's, een model van een AC-130, en uitgaven van Global Military Review. Als je alles wilt verzamelen ben je nog wel even zoet...

Verhaal en personages

Er was eens een man in Cuba…

De single-player campagne draait om de getatoeerde vechtersbaas Ivan, ook bekend als 'The Ghost'. Ivan is een voormalige huurling die wordt vrijgelaten uit Guantanamo Bay. Hij krijgt de opdracht om zijn duistere verleden te confronteren en de geheimzinnige organisatie uit te schakelen waar hij ooit deel van uitmaakte, de School of Democracy. Alle satelietten en elektrische wapens zijn uitgeschakeld, dus de krijgskunst is weer gereduceerd tot persoonlijke gevechten tussen soldaten. Het is tijd voor de Rus; het is tijd voor brute pijn...

CI16_WiiU_DevilsThird_Screens_CH01.jpg

Een dodelijke selectie

Ivan strijdt alleen, maar hij zal merken dat hij zowel vijanden als bondgenoten heeft. De vraag is alleen: wie is wat?

Vrienden en vijanden

Ivan the Terrible

Ivan is een ware kunstenaar als het om vechten gaat. Hij beschikt over de kracht en bewegelijkheid van de beroemdste dansers uit zijn land, en kan symfonieën creëren met de instrumenten in zijn destructieve orkest. Van kling tot kogel, van machete tot minigun; hij beheerst elk wapen tot in de puntjes.

CI16_WiiU_DevilsThird_IvanTheTerrible.jpg

School of Democracy

Deze radicale organisatie, opgericht door Isaac Kumano, is jarenlang onaantastbaar geweest. Toen ze zelfs voor Ivan te ver gingen, vertrok hij bij Kumano en gaf hij zich over aan de NAVO. Kumano en de rest van de School of Democracy - Big Mouse, Grundla Saha, Jane Doe, C4 en Ludmilla Karenina - zijn sindsdien ongestraft hun gang gegaan. Maar hoogmoed komt voor de val...

CI16_WiiU_DevilsThird_SchoolOfDemocracy.jpg

Admiraal Charles Caraway

Charles Caraway is een admiraal in de Amerikaanse marine en het hoofd van een naamloze inlichtingendienst. Hij ontslaat Ivan uit de gevangenis van Guantanamo Bay om de School of Democracy het hoofd te bieden. Meer informatie is er momenteel niet, maar de admiraal lijkt - voorlopig - oprecht te zijn in zijn bedoelingen.

CI16_WiiU_DevilsThird_AdmiralCharlesCaraway.jpg

Majoor Stella Maynard

Majoor Maynard is Ivans contactpersoon, die hem in opdracht van admiraal Caraway moet begeleiden - voor zover dat mogelijk is althans, gezien Ivans afkeer van autoriteit.

CI16_WiiU_DevilsThird_MajorStellaMaynard.jpg

Belangrijke informatie

We hebben besloten om de online multiplayerfunctie van deze game op 29 december 2016 stop te zetten. Daarnaast wordt de verkoop van Golden Eggs op 27 juni 2016 beëindigd. Verder wordt de downloadversie van deze game op 24 juni 2016 in prijs verlaagd in de Nintendo eShop. Ga naar Klantenservice voor meer informatie.

Multiplayer

Tot de laatste man

Devil's Third heeft niet alleen een enorme reeks spelstanden, maar geeft je ook de mogelijkheid om bepaalde onderdelen aan te passen zoals jij dat wilt. De Drill-stand bevat tien manieren om je vijanden uit te roeien. Daarnaast zijn er ook de gebruikelijke spelstanden, zoals deathmatch-, domination- en mêlee-standen, en nog veel meer.

Haal meer uit de multiplayer door je eigen clan op te richten, een fort te bouwen en online tegen rivaliserende clans te vechten! Meer informatie over multiplayer-clans en de Siege-stand.

CI16_WiiU_DevilsThird_MultiplayerGroup.jpg

Carnival

Gooi zoveel mogelijk fruit in de mixer die op de kaart staat! Sommige soorten fruit zijn meer punten waard, dus daar zal ongetwijfeld hevig om gestreden worden.

CI16_WiiU_DevilsThird_Screens_Carnival.jpg

Chickens

Vang en bestuur kippen! Meer kippen, meer punten. Steel anders gewoon wat kippen van je tegenstanders!

CI16_WiiU_DevilsThird_Screens_Chickens.jpg

Transporter

Steel de koffer van de vijand en breng de geheime documenten terug naar de basis. Degene met de koffer kan minder snel bewegen, dus zorg dat je goed samenwerkt met je team!

CI16_WiiU_DevilsThird_Screens_Transporter.jpg

Gladiator

Een hele hoop vijanden en maar één wapen - hoe sneller je het vindt, hoe sneller je een voorsprong kunt krijgen. Je verdient hier geen punten voor beleefdheid…

CI16_WiiU_DevilsThird_Screens_Gladiator.jpg

Tot de tanden toe

Voor je het slagveld betreedt moet je eerst nog een personage creëren: bepaal zijn of haar gezicht, stem, haar en meer, en kies vervolgens een outfit en camouflage: van het intimiderende hockeymasker tot de iets minder afschrikwekkende kartonnen doos.

CI16_WiiU_DevilsThird_Screens_TooledUp.jpg

Lo siguiente es el arsenal, que consta de cuatro divisiones: armas de fuego primarias y secundarias, armas para el cuerpo a cuerpo y proyectiles. Aquí hay de todo, desde cuchillos a lanzagranadas, y puedes almacenar diversos equipamientos entre los que elegir. Los soldados más sensatos acudirán a Hattie’s para probar armamento de reciente adquisición, además de practicar un poco su puntería: dispara a las siluetas recortadas, comprueba tu visión a larga distancia en el campo de tiro y enfréntate a enemigos virtuales en una sala holográfica.

También puedes comprar munición para asegurarte de estar siempre preparado para un combate inminente. Cuando se te vacía el cargador en pleno combate, solo hay un desenlace posible.

Listo para la acción

Cuando ya dispongas del armamento adecuado, habrá llegado la hora de cargar el susodicho modo Drill, donde hasta un máximo de 16 jugadores pueden competir en refriegas en línea, ya sea en solitario o por equipos. Ajusta el campo de batalla y las reglas pertinentes a tu antojo y enfréntate al enemigo para imponer tu supremacía militar. Las victorias te reportarán puntos de experiencia, que aumentarán tu nivel general. Deberás llegar a un nivel determinado para completar el entrenamiento básico y así poder tomar parte en los Siege Matches.

CI16_WiiU_DevilsThird_Screens_ReadyToRock.jpg

Opmerking: sommige multiplayerstanden en functies worden pas na de release van de game beschikbaar gemaakt.

Clans en Siege-stand

Oorlogstuig

Naast de multiplayerchaos van de Drill-stand kun je ook de wereld van de clans verkennen, in een Noord-Amerika dat verscheurd is door oorlog en bestuurd wordt door verschillende facties. De leden van je clan zijn je beschermers, je teamgenoten, je familie. Je deelt lief en leed met ze en vecht aan hun zijde als je online de strijd aangaat met rivaliserende clans. Kies de clan waar je je bij wilt aansluiten door te kijken naar hun ledenaantal, hun rekruteringsvereisten en hoveel Dollen je ontvangt voor lidmaatschap.

Als je jezelf een geboren leider vindt, richt je natuurlijk meteen je eigen clan op. Neem de rol van generaal op je en bepaal je clannaam, een embleem, het loon voor de leden, wie de kapitein wordt en zelfs welke leden je wilt ontslaan. Je kunt ook bondgenootschappen en vredesverdragen afsluiten met andere clans om je machtspositie te versterken - maar vergeet nooit wat Sun Tzu ons heeft geleerd!

CI16_WiiU_DevilsThird_Screens_Map.jpg

Forten bouwen

Een goede generaal heeft een fort nodig. Dit is het zenuwcentrum van je hele operatie. Hier vind je je commandopost, waar je alles bestuurt en de strijd in goede banen leidt. Op de wereldkaart kun je kiezen waar je gebouwen wilt neerzetten, repareren of afbreken. Vervolgens kun je je uitrusting bepalen, waaronder wapens, bewakingsapparatuur en stoorzenders. Naarmate de oorlog vordert kun je je fort uitbreiden tot drie gebieden in nieuwe zones, elk met een eigen commandopost. Verbeter je eigenschappen, zoals je gezondheid en kracht, en zorg dat jouw clan de wereld overneemt!

CI16_WiiU_DevilsThird_Screens_BuildingBase.jpg

Oorlogstijd

Op een gegeven moment zul je de vijand te lijf moeten gaan. Maximaal zestien spelers, acht aan iedere zijde, kunnen het tegen elkaar opnemen. Het doel is om de commandopost van de tegenstander binnen zes minuten te vernietigen - of om het fort te verdedigen tot de tijd om is. Als je een eenling bent, kun je ook meedoen als zelfstandige huurling. Je wordt dan willekeurig toegewezen aan het aanvallende of verdedigende team!

CI16_WiiU_DevilsThird_Screens_TheatreOfWar.jpg

Totale vernietiging

Naast kleine vuurwapens kun je ook minder subtiele middelen toepassen: vul je X-Gear-balk om zwaar geschut in te zetten - ook wel X-Gear genoemd - zoals granaatwerpers en mitrailleurs. Als lijf-aan-lijfgevechten niet meer werken, kun je bommen gebruiken om hevige schade aan te richten aan vijandelijke installaties. Voor het ultieme knalwerk zul je echter moeten investeren in speciale wapens: zoek een radio en roep onder andere bommenwerpers en helikopters in om je rivalen compleet van de kaart te vegen, en laat een smeulende hoop achter waar hun fort stond.

Uiteraard heeft elke maatregel een bijbehorende tegenmaatregel. Bommen kunnen ontmanteld worden, en speciale wapens kunnen vertraagd worden door radiosignalen te verstoren, of volledig vernietigd worden met antiluchtwapens.

CI16_WiiU_DevilsThird_Screens_SiegeMatchDefense.jpg

Communicatiemiddelen

Het is belangrijk om je voortgang in de gaten te houden. Daar komt het Federal Disaster Response Agency (FDRA)-menu van pas: bekijk je spelerskaart om je profiel en gevechtsstatistieken te zien, evenals spelers die je online bent tegengekomen en meldingen, berichten en propaganda. In de chatroom kun je met clanleden communiceren - bijvoorbeeld om bevelen te geven, inlichtingen door te sluizen of de nieuwste diplomatieke en territoriale ontwikkelingen te bespreken - allemaal via het touchscreen van de Wii U GamePad of een compatibel USB-toetsenbord (wordt apart verkocht).

Opmerking: sommige multiplayerstanden en functies worden pas na de release van de game beschikbaar gemaakt.

Categorieën

Actiespel, Schietspel

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 16

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

Valhalla Game Studios

Meer informatie

Leeftijdsclassificatie

Downloadversie (Wii U)

Systeem

Wii U (Europese versie)

Releasedatum

28-08-2015

Leeftijdsclassificatie

PEGI 18

Compatibele controllers

  • Wii U-controller Pro,
  • Wii U GamePad

Talen

Engels

Downloadgrootte

13975,78 MB

Wii U

Systeem

Wii U (Europese versie)

Releasedatum

28-08-2015

Leeftijdsclassificatie

PEGI 18

Compatibele controllers

  • Wii U-controller Pro,
  • Wii U GamePad

Talen

Engels, Frans