Just Dance 2015

Systeem: Wii U Releasedatum: 23-10-2014
Just Dance 2015
Sluiten X

Swing erop los in het meesterlijke Just Dance 2015 voor de Wii U! Dankzij de meer dan 40 nummers, waaronder nieuwe hits en klassiekers, heb je meer dan genoeg redenen om je dansschoenen aan te trekken. Dans in je eentje, ga helemaal los met z'n tweeën, of zet de dansvloer op zijn kop met een hele groep in allerlei spelstanden die garant staan voor een avond vol plezier!

Maak een keuze uit de vele songs, waaronder Happy van Pharrell Williams, Walk This Way van Aerosmith met Run-DMC, en vele andere. Oude tijden kun je laten herleven met Tetris van Dancing Bros.! Laat je vrienden optreden als achtergronddansers en neem zelf de leiding in de spelstand On Stage, of zing mee in de spelstand Karaoke.

De hele wereld wordt je dansvloer dankzij de vele nieuwe online spelstanden. In de spelstand World Dance Floor kun je uit je dak gaan met vrienden of andere Just Dance-fans, en het tegen anderen opnemen in competities met een bepaald thema. Houd je vooruitgang bij in de wereldwijde ranglijsten en bekijk de stand van andere dansliefhebbers. Als jij over indrukwekkende moves beschikt, dan kun je zelfs als dansinstructeur optreden voor de hele wereld met de functie Community Remix! Dat gaat als volgt in zijn werk: twee keer per maand kun je de camera van de Wii U GamePad gebruiken om jezelf te filmen terwijl je danst, en de video vervolgens delen via het internet. Zodra de Just Dance-community heeft gestemd voor de favoriete clips, verschijnen de danstoppers in bewerkte gameplay die wordt gemaakt door de ontwikkelaars!

Deel je scores en beste prestaties, stem op video's in de community en maak vrienden via de nieuwe Just Dance Wall. Dankzij de in-game kalender hoef je nooit een evenement te missen. In de spelstand Challenger hoef je niet eens tegelijkertijd te dansen. Je kunt gewoon proberen om de score van iemand anders te verbeteren, ongeacht of het gaat om vrienden en familie, of om de beste Just Dance-spelers ter wereld. Vervolgens kun je je score laten zien in de community. En als je op zoek bent naar extra pret, dan kun je de Autodance-filmpjes die automatisch worden opgenomen tijdens het spelen, gebruiken om korte, grappige video's te maken die je online meteen met anderen kunt delen.

Het is nu gemakkelijker dan ooit om ritme toe te voegen aan je fitnessoefeningen. Bouw je persoonlijke routine op door zelf afspeellijsten samen te stellen, of gebruik de shuffle-functie. Kijk vervolgens hoeveel calorieën je hebt verbrand, hoelang je hebt gedanst en hoeveel nummers je hebt afgespeeld. Hoe je ook wilt spelen, er zijn meer dan genoeg manieren om te dansen tot de zon opkomt in Just Dance 2015 voor de Wii U!

  • Ga helemaal los met meer dan 40 nummers, van dansklassiekers tot de nieuwste hits.
  • Probeer als dansinstructeur op te treden voor spelers overal ter wereld met de functie Community Remix!
  • Bundel je krachten met andere dansers en doe mee aan online wedstrijden in de spelstand World Dance Floor.
  • Gebruik de Just Dance Wall om contacten te onderhouden in de Just Dance-community.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Categorieën

Muziek, Party

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 8

Uitgever

Ubisoft

Leeftijdsclassificatie

  • 3
  • Online

Downloadversie (Wii U)

Systeem

Wii U (Europese versie)

Releasedatum

23-10-2014

Leeftijdsclassificatie

3

Controller

  • Wii U GamePad,
  • Wii-afstandsbediening & Wii-afstandsbediening Plus

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Nederlands

Downloadgrootte

10715,79 MB

Wii U

Systeem

Wii U (Europese versie)

Releasedatum

23-10-2014

Leeftijdsclassificatie

3

Controller

  • Wii U GamePad,
  • Wii-afstandsbediening & Wii-afstandsbediening Plus

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Nederlands, Italiaans