Just Dance 2017

Systeem: Wii U Releasedatum: 27-10-2016

Roep je vrienden en familieleden bij elkaar – het is tijd om te dansen! Just Dance 2017 voor de Wii U bevat meer dan 40 nieuwe nummers, zes spelstanden, het hele jaar bijgewerkte content en toegang tot meer dan 200 nummers via Just Dance Unlimited!*

Van de nieuwste hits tot bekende favorieten voor de hele familie. Hier zie je een aantal van de nummers die je familieleden en vrienden gegarandeerd in beweging zullen brengen, in een muziekbeleving als geen ander!

 • Sorry – Justin Bieber
 • Lean On – Major Lazer & DJ Snake Ft. MØ
 • Cheap Thrills – Sia Ft. Sean Paul
 • Worth It – Fifth Harmony ft. Kid Ink
 • Daddy – Psy ft. CL of 2NE1
 • Don’t Stop Me Now – Queen
 • Po Pi Po – Hatsune Miku
 • El Tiki – Maluma
 • September – Equinox Stars
 • What Is Love – Ultraclub 90
 • Radical – Dyro & Dannic
 • En nog veel meer!

Dans of je leven ervan afhangt met de verbeterde Just Dance Controller-app!**

Just Dance 2017 is leuker en eenvoudiger te spelen dan ooit tevoren. Wieg je heupen en zwaai met je armen met de Just Dance Controller-app. Je smartphone registreert al je moves, dus als elke speler over een smartphone beschikt, heb je geen extra Wii-afstandsbedieningen nodig! Tot zes spelers kunnen hun funky moves tegelijk laten zien. Je kunt zelfs foto's maken van de mooiste Just Dance-moves, die je vervolgens kunt voorzien van leuke filters en kunt delen op je favoriete sociale media!

Dans op meer dan 200 nieuwe nummers en exclusieve nieuwe content gedurende het hele jaar met Just Dance Unlimited!*

Deze dans-on-demand-dienst voorziet je van de nieuwste content in alle spelstanden! Bij de lancering van deze titel zullen er meer dan 200 nummers beschikbaar zijn, terwijl er gedurende het jaar steeds meer content aan zal worden toegevoegd. De nieuwe zoekfunctie en de op jouw smaak toegespitste afspeellijsten helpen je je favoriete nummers te vinden en het feest op gang te brengen. Bovendien krijg je een gratis proefabonnement van drie maanden voor Just Dance Unlimited als je de disk- of downloadversie van Just Dance 2017 voor de Wii U koopt!

Ervaar de nieuwe, grappige en hectische speelstand, Just Dance Machine!

Je bent ontvoerd door buitenaardse wezens! Ze hebben je dansenergie nodig om de accu's van hun ruimteschip op te laden en terug te keren naar huis. Elke Dance Machine-sessie bestaat uit vijf korte dansen die je nog niet eerder in Just Dance bent tegengekomen: flamenco, charleston, ballet, haka en de Franse cancan! Als je de buitenaardse wezens van voldoende energie voorziet, ontgrendelen ze nieuwe dansonderdelen voor je!

Stel je eigen work-out samen met Sweat + Playlists!

Maak work-outs leuk door afspeellijsten met je eigen nummers te creëren, of de nummers non-stop en in willekeurige volgorde af te spelen! Zie hoeveel calorieën je verbrandt, hoe lang je hebt gedanst en hoeveel nummers er zijn gespeeld!

Al je favoriete onderdelen zijn terug!

 • World Dance Floor: dans live met spelers uit de hele wereld op deze online dansvloer! Bezoek toernooien en andere speciale evenementen, en werk samen met andere dansers om speciale prijzen te ontgrendelen!
 • Autodance: nadat een nummer is afgelopen, genereert de game automatisch een Autodance, een grappige minivideo van je uitvoering die je kunt delen.
 • Community Remix: de beste ingezonden uitvoeringen van spelers worden elke twee maanden geselecteerd en verwerkt in een Community Remix-video!

Demo beschikbaar

Probeer Just Dance 2017 uit in de gratis demo*** die je nu kunt downloaden in de Nintendo eShop op de Wii U. Leef je uit op de internationale hit 'Sorry' van Justin Bieber.

Laat het feest beginnen met Just Dance 2017 voor de Wii U!

*Just Dance Unlimited is een betaalde streamingdienst waarop je jezelf kunt abonneren. Tijdens het spelen heb je een internetverbinding nodig.

**Ga voor meer informatie over de Just Dance Controller App naar de officiële pagina van Ubisoft.

***Hiervoor moet je een Nintendo Network ID koppelen, en akkoord gaan met de netwerkvoorwaarden en het privacybeleid.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Categorieën

Muziek, Party

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 6

Uitgever

Ubisoft

Leeftijdsclassificatie

 • 3

Downloadversie (Wii U)

Systeem

Wii U (Europese versie)

Releasedatum

27-10-2016

Leeftijdsclassificatie

3

Controller

 • Wii U GamePad,
 • Wii-afstandsbediening & Wii-afstandsbediening Plus

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Nederlands

Downloadgrootte

13847,86 MB

Wii U

Systeem

Wii U (Europese versie)

Releasedatum

27-10-2016

Leeftijdsclassificatie

3

Controller

 • Wii U GamePad,
 • Wii-afstandsbediening & Wii-afstandsbediening Plus

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Nederlands, Italiaans