Mario & Sonic op de Olympische Spelen Rio 2016™

Systeem: Wii U Releasedatum: 24-06-2016
Mario & Sonic op de Olympische Spelen Rio 2016™
Sluiten X

Ontdek nu de gratis demo*

Je kunt nu een demo van Mario & Sonic op de Olympische Spelen: Rio 2016 downloaden! Ga naar de Nintendo eShop op je Wii U om de demo te downloaden!

Kom meer te weten over Wii U-demo's

De werelden van Mario en Sonic komen opnieuw samen in de meer dan 17 spannende evenementen van Mario & Sonic op de Olympische Spelen: Rio 2016™ voor de Wii U.

CI_WiiU_MarioAndSonicattheRio2016OlympicGames_LetTheGamesBegin.jpg

Laat de spelen beginnen

Dit nieuwste deel in de serie vindt plaats in Rio de Janeiro, de locatie van de Olympische Zomerspelen van de XXXIe Olympiade en bevat meer dan 30 speelbare personages, de mogelijkheid om met je Mii-personage te spelen, en heel veel hectische vier-speler-actie om met vrienden en familie van te genieten. Nieuw daarbij zijn de dueldisciplines, waarin bekende sporten een typische Mario & Sonic-insteek krijgen.

Rugby sevens is een van de drie sporten, samen met voetbal en strandvolleybal, met een eigen dueldiscipline. Doordat spelers bekende voorwerpen als Bullet Bills en Chaos Emeralds kunnen gebruiken, krijgt de actie een heel nieuwe wending en zijn chaotische multiplayermatches gegarandeerd. Tijdens dueldisciplines bouw je duelpunten op met acties als tackles, smashes of schoten op doel. Wanneer je vervolgens een try, punt of goal scoort, worden deze duelpunten aan je totaalscore toegevoegd. Zo ontstaan spectaculaire wedstrijden die spannend blijven tot de laatste seconde!

CI7_WiiU_MarioAndSonicattheRio2016OlympicGames_Bowser.jpg

Ga voor goud!

Spelers kunnen ook voor het goud gaan in klassieke olympische sporten zoals boksen, boogschieten en de 100 meter sprint. In de stand voor één speler kan de speler de Wii U GamePad gebruiken, terwijl de actie in de multiplayerstand met de knoppen van de Wii-afstandsbediening wordt bestuurd. Alle evenementen vinden plaats in omgevingen die zijn gebaseerd op de echte locaties van de Olympische Spelen, zodat spelers ook de authentieke sfeer van Rio kunnen proeven. Ritmische gymnastiek (met knotsen) en rugby sevens (een debuutsport op de Olympische Zomerspelen Rio 2016) zijn voor het eerst speelbare sporten.

Abonneer je op op
YouTube

Het beste team

Naast de nieuwe disciplines is er het nieuwe heldenduel: een spelstand voor de fanatiekste Mario- en Sonic-fans. Deelnemers kiezen voor Team Mario of Team Sonic en strijden tegen elkaar in knockoutrondes. Voor een ware, allround beproeving worden de disciplines willekeurig gekozen. Na elke ronde wordt een lid van het verliezende team uit het toernooi gezet, tot alle leden van een team zijn verdwenen, of de aanvoerders Mario en Sonic zijn uitgeschakeld. Welk team houdt het langste stand?

Zodra je 25 toernooien hebt gespeeld, kun je speciale extra toernooien spelen door middel van amiibo.

CI7_WiiU_MarioAndSonicattheRio2016OlympicGames_Tails.jpg

De werelden van Mario en Sonic komen samen

Meer dan 30 personages uit de series van Mario en Sonic zijn speelbaar, inclusief personages die alleen bij bepaalde disciplines verschijnen. Daarnaast kunnen spelers als Mii-personage deelnemen in toernooien voor alle disciplines. De munten en ringen die spelers verdienen, kunnen ze gebruiken om extra kostuums te kopen uit de respectievelijke series van Mario en Sonic.

Met veertien officiële olympische sporten en drie dueldisciplines, meer dan 30 speelbare personages, de optie om als je Mii-personage te spelen en de mogelijkheid om met maximaal vier spelers tegen elkaar te strijden, biedt Mario & Sonic op de Olympische Spelen: Rio 2016™ iedereen een kans om voor goud te gaan!

  • Veertien officiële olympische disciplines en drie dueldisciplines, die bekende sporten een Mario & Sonic-insteek geven.
  • Hectische multiplayeractie voor vier spelers om met vrienden en familie te spelen.
  • Meer dan 30 speelbare personages uit de Mario- en Sonic-series en de mogelijkheid om als je Mii-personage te spelen.
  • Sluit je aan bij Team Mario of Team Sonic en neem het op tegen de tegenpartij in knockoutrondes.

*Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.

TM USOC 36USC220506. Copyright © 2016 International Olympic Committee ("IOC"). All rights reserved. SUPER MARIO characters © NINTENDO. Trademarks are property of their respective owners. Wii U is a trademark of Nintendo. © 2016 Nintendo. SONIC THE HEDGEHOG characters © SEGA. SEGA, the SEGA logo and Sonic The Hedgehog are either registered trademarks or trademarks of SEGA Holdings Co., Ltd. or its affiliates.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

amiibo

CI_WiiU_MarioAndSonicattheRio2016OlympicGames_amiibo.jpg

Zodra je 25 toernooien hebt gespeeld, kun je speciale extra toernooien spelen door middel van amiibo.

Door een Sonic-amiibo tegen de Wii U GamePad aan te houden zal de Sonic-competitie beginnen. Daarin neemt de speler het met zijn of haar Mii-personage op tegen personages uit de Sonic-serie. Door gebruik van een Mario-amiibo kan de Mario-competitie gespeeld worden, waarin spelers strijden tegen personages uit het Paddenstoelenrijk.

Een speciaal Mii-kostuum van Mario of Sonic is de beloning voor het winnen van de respectievelijke competities. Het scannen van elke andere amiibo beloont de speler met munten of ringen die ze kunnen gebruiken om extra kostuums te winnen.

Compatibele amiibo

Categorieën

Sport

Spelers

1 - 4

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

SEGA

Meer informatie

Leeftijdsclassificatie

  • 7
  • Geweld

Downloadversie (Wii U)

Systeem

Wii U (Europese versie)

Releasedatum

24-06-2016

Leeftijdsclassificatie

7

Controller

  • Wii U GamePad,
  • Wii-afstandsbediening & Wii-afstandsbediening Plus

Talen

Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Nederlands

Downloadgrootte

5999,43 MB

Wii U

Systeem

Wii U (Europese versie)

Releasedatum

24-06-2016

Leeftijdsclassificatie

7

Controller

  • Wii U GamePad,
  • Wii-afstandsbediening & Wii-afstandsbediening Plus

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Nederlands, Italiaans