Monster Hunter 3 Ultimate

Systeem: Wii U Releasedatum: 21-03-2013

Belangrijke informatie

Het zal vanaf 27 maart 2023 niet langer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

Welkom in de wereld van Monster Hunter, waar je je lot volledig in eigen hand hebt. Neem de wapenen op en bevecht tientallen wrede monsters – alleen of met vrienden.

Aan je hard bevochten overwinningen houd je meer over dan alleen een goed gevoel. Snijd verslagen monsters in stukken en verzamel de beenderen, hoorns, huiden en meer. Laat de onderdelen verwerken in wapens en bepantsering, zodat je goed beslagen ten ijs komt tijdens de komende, almaar zwaarder wordende gevechten. Zo ziet het leven van een jager er uit.

Jaag, verzamel en schrijf geschiedenis in Monster Hunter 3 Ultimate.

Download een gratis software-update om los van de tv en met jagers uit andere regio's te kunnen spelen. Ontdek meer in het Voor de Wii U-gedeelte.

Maak kennis met Monster Hunter 3 Ultimate voor de Nintendo 3DS.

Bestel nu!

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Het spel

In Monster Hunter kun je op maar drie dingen vertrouwen: je uitrusting, je teamgenoten en je vaardigheden. Monsterjager word je niet zomaar, maar voor degenen die gehoor geven aan de oproep liggen er honderden uren aan meeslepende avonturen in het verschiet. Creëer je eigen krijger en ga samen met hem of haar op een ongelofelijke reis.

Voor roem en rijkdom

Maak naam door honderden opdrachten te voltooien, die je krijgt van het gilde in Moga Village. Hier leer je de fijne kneepjes van het vak, ontdek je welke van de beschikbare wapens je het beste ligt, en begin je met het verzamelen van de materialen die je tijdens je avontuur nodig zult hebben.

De gevechten in Monster Hunter 3 Ultimate zijn intens en verlopen razendsnel. Zorg dus dat je je hoofd erbij houdt als je je prooi in de ogen kijkt. De optionele nieuwe Target Camera maakt het met een simpele druk op de knop makkelijker om je snel op naburige monsters te richten.

Vervaardig duizenden nieuwe uitrustingsstukken en voorwerpen, neem het op tegen tientallen nieuwe monsters en breid het spel verder uit met de gratis opdrachten die je met enige regelmaat kunt downloaden.

Te wapen!

Elk van de twaalf soorten wapens (Hammer, Dual Blades, Lance, Gunlance, Long Sword, Great Sword, Heavy Bowgun, Light Bowgun, Hunting Horn, Bow, Switch Axe en Sword and Shield) heeft voor- en nadelen. De Hammer is langzaam maar vernietigend, terwijl de Dual Blades ideaal zijn voor behendige jagers die de voorkeur geven aan snelle, gestileerde aanvallen. Je kunt je uitrusting aanpassen voor je vertrekt, dus bewapen jezelf goed voor de opdracht die je te wachten staat.

Maar er is meer nodig dan alleen een sterke uitrusting. Je moet elk monster bestuderen, zijn zwakheden leren kennen en zijn aanvallen kunnen voorspellen. Gooi projectielen om het beest te verdoven en verblinden, lok hem met aas in een val en sla toe als hij op z'n kwetsbaarst is. Maar wees gewaarschuwd, deze tactieken werken niet bij elk monster. Je hebt een scherp oog nodig en moet je hoofd erbij houden om uit te vogelen hoe je de monsters die je op je pad tegenkomt het beste kunt uitschakelen.

Een goede aanval is belangrijk, maar je hebt een stevige bepantsering nodig als je je mannetje wilt staan tegenover deze gigantische gedrochten. Zoek de beste handschoenen, borststukken, helmen en andere uitrustingsstukken bij elkaar, en creëer de ideale bepantsering. Houd er wel rekening mee dat elke combinatie voor- en nadelen heeft. Een complete set van identieke bepantsering levert je vaak nieuwe vaardigheden en eigenschappen op, en decoratieve bewerkte juwelen kunnen worden toegevoegd om die effecten nog verder te versterken. Vervaardig alles wat je nodig hebt om de meest gevreesde jager van het land te worden!

Jaag als groep

Monster Hunter 3 Ultimate bevat een uitgebreide en meeslepende spelstand voor één speler, maar als je samen speelt met een paar van je vrienden, gaat er een compleet nieuwe wereld voor je open. Lees voor meer informatie het gedeelte over de meerspelerstand, en leer meer over deze stand in Monster Hunter 3 Ultimate voor de Nintendo 3DS.

Meerspelerstand

Je hebt een krachtig wapen gesmeed en jezelf in beschermende bepantsering gehesen, maar de beste manier om het vak van monsterjager te leren beheersen ligt bij je bondgenoten.

Jaag online

In de Wii-versie van Monster Hunter 3 Ultimate kunnen spelers hun krachten online bundelen, en op pad gaan om het gezamenlijk op te nemen tegen de bloeddorstige monsters*. Creëer een jachtgroep van maximaal vier spelers en combineer jullie vaardigheden in zenuwslopende gevechten waar de actie vanaf druipt!

Vecht op je eigen manier. Leid de aanval als een machtige krijger met een indrukwekkend zwaard, val van verder weg aan met een langeafstandswapen, of genees en ondersteun je medejagers door hun eigenschappen te versterken.

Gebruik voicechat en de microfoon van de Wii U GamePad om gevechtstrategieën te bepalen en tips uit te wisselen met je teamgenoten, of typ berichten op het touchscreen van de GamePad*. Een goed voorbereid en gecoördineerd team hoeft geen enkel monster te vrezen.

Alle uitrustingsstukken, wapens en voorwerpen die je bezit kunnen zowel online als offline worden gebruikt, dus je kunt je zuurverdiende buit laten zien aan andere online-spelers.

* Deze functie kan worden toegevoegd door downloaden en installeren van de software-update die bij de lancering beschikbaar komt. Ga naar ons klantenservice-gedeelte voor meer informatie.

WiiU_MonsterHunter3Ultimate_17.jpg

Speel met de Nintendo 3DS

Net zoals je online kunt spelen met andere Wii U-jagers, kun je ook lokaal op jacht gaan met Nintendo 3DS-spelers die in het bezit zijn van het spel.

Eén Wii U-systeem kan verbinding maken met niet minder dan drie Nintendo 3DS-systemen, zodat vier spelers hun krachten kunnen verenigen om samen op jacht te gaan. Zo kunnen spelers genieten van de opwindende meerspelerstand, ook als ze niet allemaal over hetzelfde systeem beschikken.

Altijd op jacht

Als je in het bezit bent van zowel een Wii U als een Nintendo 3DS, en beschikt over een exemplaar van Monster Hunter 3 Ultimate voor elk van die systemen, kun je gebruikmaken van de mogelijkheid om opgeslagen spelgegevens uit te wisselen, en kun je waar je maar wilt op jacht gaan. Lees voor meer informatie het gedeelte Voor de Wii U, en leer meer over de meerspelerstand voor de Nintendo 3DS.

Voor de Wii U

Monster Hunter 3 Ultimate voor de Wii U bevat dezelfde opdrachten, uitrustingsstukken en monsters als zijn draagbare tegenhanger voor de Nintendo 3DS, en biedt daarbij nog een aantal functies die uniek zijn voor de Wii U-versie.

Hoge definitie

De wereld van Monster Hunter komt tot leven als nooit tevoren, dankzij de HD-beelden van de Wii U. Verken weelderige oerwouden, koele toendra's en meer, met gedetailleerde, sprankelende beelden. Je ziet elke treffer, aanval en slag van de actie in een adembenemende HD-kwaliteit.

WiiU_MonsterHunter3Ultimate_19.jpg

Online spelen

Sluit je aan bij andere Wii U-bezitters en vel vijanden in intense online multiplayer-jachtpartijen met voicechat en nog véél meer. Lees het volledige verhaal in het gedeelte over de meerspelerstand.

Miiverse

Ga op zoek naar nieuwe spelers om een team te vormen, leer van ervaren krijgers en deel de lessen die je hebt geleerd in de hachelijke gevechten die je hebt gevoerd, in de Monster Hunter 3 Ultimate-community van Miiverse.

Wii U Pro Controller

Je kunt je jager ook besturen met een optionele Wii U Pro Controller (wordt apart verkocht), terwijl je belangrijke informatie in één oogopslag kunt bekijken op het scherm van de Wii U GamePad.

Los van de tv spelen

Door een gratis software-update te downloaden en te installeren, kun je het spel los van de tv spelen, op het scherm van de Wii U GamePad. Nu staat niets de jacht meer in de weg! Je kunt los van de tv spelen, via het optiemenu in het spel.

CI7_WiiU_MonsterHunter3Ultimate_GamepadZinogre.png

Online spelen met mensen in andere regio's

Dezelfde software-update die los van de tv spelen mogelijk maakt, zorgt er ook voor dat Europese en Amerikaanse spelers nu samen online kunnen jagen.

Spelgegevens overzetten

Als je in het bezit bent van zowel een Wii U als een Nintendo 3DS, en een exemplaar van Monster Hunter 3 Ultimate voor elk van die systemen, kun je de opgeslagen spelgegevens van de systemen uitwisselen, zodat je je reis overal kunt voortzetten. Neem je jager mee op de Nintendo 3DS, en synchroniseer je voortgang met de Wii U om je avontuur in hd te vervolgen.

Let op: om spelgegevens over te zetten heb je het Monster Hunter 3 Ultimate Data Transfer Program nodig, dat je gratis kunt downloaden in de eShop van de Nintendo 3DS.

Bezoek de pagina van het Gegevensoverdrachtprogramma voor Monster Hunter 3 Ultimate in onze Klantenservice-sectie voor de Nintendo 3DS voor meer informatie.


Op de dag van lancering kunnen spelers een software-update voor Wii U downloaden en installeren voor toevoeging van diverse functies, zoals voicechat, verbeterde camerabediening en het gebruik van USB-toetsenborden voor textchat. Ga naar ons klantenservice-gedeelte voor meer informatie.

Ook voor de Nintendo 3DS

Ook Monster Hunter 3 Ultimate voor de Nintendo 3DS biedt de nodige unieke content. Bezoek de spelpagina van Monster Hunter 3 Ultimate voor de Nintendo 3DS en ontdek wat je te wachten staat.

Wii U-bundel

Het Wii U Limited Edition Monster Hunter 3 Ultimate Premium Pack is verkrijgbaar vanaf 22 maart – de dag waarop ook het spel wordt uitgebracht!

MH3U_box_HOL.jpg

Er is ook een Nintendo 3DS-bundel beschikbaar. Klik hier voor meer informatie over het Nintendo 3DS XL Monster Hunter 3 Ultimate Limited Edition Pack!

Er is meer

Duik dieper in Monster Hunter 3 Ultimate met aanvullende downloadcontent, en houd de laatste nieuwtjes en aankondigingen in de gaten!

Download gratis opdrachten

Je kunt regelmatig gratis aanvullende opdrachten downloaden. En of je nu een beginner, een ervaren jager of een doorgewinterde veteraan bent, de opdracht in elke update zal je vaardigheden op de proef stellen en ontwikkelen.

Facebook

Meld je aan op de Facebook-pagina van Monster Hunter en blijf op de hoogte van de nieuwste gebeurtenissen.

Twitter

Volg Monster Hunter op Twitter, voor de laatste informatie in niet meer dan 140 tekens!

twitch.tv

Bekijk spelvideo's met tips van de experts bij Capcom op twitch.tv!

Jagershandboek voor Monster Hunter 3 Ultimate

Download dit jagershandboek in pdf-vorm en neem de woeste wezens en spectaculaire wapens die tot je beschikking staan onder de loep.

Categorieën

Actiespel, RPG

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 4

Uitgever

Capcom

Ontwikkelaar

Capcom

Leeftijdsclassificatie

Wii U

Systeem

Wii U (Europese versie)

Releasedatum

22-03-2013

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Wii U-controller Pro,
  • Wii U GamePad

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans

Downloadversie (Wii U)

Systeem

Wii U (Europese versie)

Releasedatum

21-03-2013

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Wii U-controller Pro,
  • Wii U GamePad

Talen

Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans