NBA 2K13

Systeem: Wii U Releasedatum: 11-01-2013

De beste spelers in de geschiedenis van de NBA en nieuw talent ontmoeten elkaar op het veld in NBA 2K13 voor Wii U! Ontwikkelaars Visual Concepts, producent Jay-Z en Wii U bundelen hun krachten om virtueel basketbal naar een hoger niveau te tillen.

Maak beslissingen, vervang spelers en verander je strategie op het touchscreen van de Wii U GamePad, allemaal zonder de actie te onderbreken. Kijk wie zijn hoofd erbij houdt en wie er constant naast zit met een nieuwe biometrische scanner, die je diepgaand inzicht geeft in de stemmingen, vermoeidheid en andere condities van de spelers.

Bouw je eigen speler met een uitgebreide creatiestand en breng hem tot leven met kenmerkende vaardigheden en specifieke animaties. Geniet van een verstrekkende carrièrestand die het veld overstijgt: sluit deals in de commerciële sector, verzamel unieke sneakers en nog veel meer, op weg naar de top.

Stel je eigen 'dream team' samen door het verzamelen van spelers, uniformen, arena's en meer. De prestaties van spelers in de echte NBA-wedstrijden heeft effect op de spelers die gekocht kunnen worden en je kunt je team inzetten bij online wedstrijden tegen andere NBA 2K13-bezitters in een nieuw gebalanceerd spelerkoppelsysteem.

Ook kun je het harde werk onderweg naar de top overslaan door te kiezen uit een aantal van de beste teams in de geschiedenis van de NBA, waaronder de Chicago Bulls anno 1996 en de Boston Celtics anno 1965, en ontdek wat het beste team aller tijden is: het nationale mannenteam van de V.S. van 2012 of het "Dream Team" van 1992.

  • Ga het veld op voor een verbluffend gedetailleerde basketbalsimulatie
  • Ontdek onmiddellijk in wat voor stemming je spelers verkeren en hoe vermoeid ze zijn, met de biometrische scanner
  • Creëer je eigen speler en stel je eigen team samen of kies uit een aantal van de beste teams in de geschiedenis van de NBA

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Categorieën

Basketbal

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 10

Uitgever

2K Sports

Ontwikkelaar

Visual Concepts

Leeftijdsclassificatie

Downloadversie (Wii U)

Systeem

Wii U (Europese versie)

Releasedatum

17-01-2013

Leeftijdsclassificatie

3

Controller

  • Wii U GamePad,
  • Wii U-controller Pro

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans

Downloadgrootte

1985,50 MB

Wii U

Systeem

Wii U (Europese versie)

Releasedatum

11-01-2013

Leeftijdsclassificatie

3

Controller

  • Wii U GamePad,
  • Wii U-controller Pro

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans