NINJA GAIDEN 3: Razor's Edge

Systeem: Wii U Releasedatum: 10-01-2013

Ryu Hayabusa is in de greep van een vreselijke vloek op zijn rechterarm die hem zal vernietigen tenzij hij een manier vindt om eraan te ontsnappen. NINJA GAIDEN 3: Razor's Edge brengt de beruchte intensiteit en enorme uitdaging waar de serie om bekend staat naar de Wii U en is uitgebreid aangevuld met verbeteringen ten opzichte van het originele spel, speciaal voor de fans van NINJA GAIDEN.

Gebruik al je vaardigheden en lenigheid om een niet aflatende aanval van supersterke tegenstanders te overleven, nu met verbeterde kunstmatige intelligentie voor een nog grotere uitdaging. Terwijl het gevechtdoorgaat in zowel bekende als nieuwe gebeieden kun je terugkerende technieken gebruiken om je vijanden weg te vagen en genieten van animaties die echt het heetst van de strijd belichamen. Betreed het strijperk met een verder uitgebreid arsenaal van zes wapens en drie soorten Ninpo-magie voor Ryu, die de gevechten gevarieerder dan ooit maken.

De vrouwelijke ninja Ayane mengt zich ook in de strijd als een speelbaar personage in zowel extra hoofdstukken in de verhaalstand als de online coöperatieve spelstand. Met haar eigen unieke wapens en Ninpo-magie, biedt Ayane een totaal andere speelervaring die spelers kunnen leren beheersen.

De zinderende actie voor een speler is nog vloeiender en meer meeslepend door de Wii U GamePad. Gebruik machtige Ninpo en wissel bliksemsnel tussen wapens via het touchscreen van de controller en kijk naar de combolijst om de perfecte aanvalscombinatei te kiezen om de verdediging van je tegenstanders te breken... allemaal zonder de actie te hoeven onderbreken!

Door het nieuwe opwaardeersysteem voor je personage worden je overlevingskansen vergroot. Ontgrendel nieuwe bewegingen, versterk je wapens en Ninpo en verleng je levensmeter met de Karma-punten die je verdient tijdens het spelen, zodat je meer kunt incasseren.

Bundel je krachten met die van een vriend  en ga de uitdaging van de online coöperatieve spelstand aan, met Ryu en Ayane als speelbare personages… of vecht voor het recht om jezelf de beste te noemen in intense online-gevechten voor acht spelers!

  • Neem het op tegen een golf van slimmere, snellere tegenstanders voor een nog intensere gevechtsbelevenis.
  • Bundel je krachten voor een online coöperatieve spelstand of neem het op tegen anderen in gevechten voor acht spelers.
  • Maak korte metten met Ryu's vijanden met een uitgebreid arsenaal van zes wapens en drie soorten Ninpo.
  • Vecht als Ayane in extra hoofdstukken in de verhaalstand en de online coöperatieve spelstand.
  • Bewapen jezelf met de Wii U GamePad of Wii U Pro-controller (apart verkrijgbaar)

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Actiespel

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 8

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

TEAM NINJA / KOEI TECMO

Leeftijdsclassificatie

Downloadversie (Wii U)

Systeem

Wii U (Europese versie)

Releasedatum

11-01-2013

Leeftijdsclassificatie

PEGI 18

Compatibele controllers

  • Wii U-controller Pro,
  • Wii U GamePad

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Japans

Downloadgrootte

0,00 MB

Wii U

Systeem

Wii U (Europese versie)

Releasedatum

10-01-2013

Leeftijdsclassificatie

PEGI 18

Compatibele controllers

  • Wii U-controller Pro,
  • Wii U GamePad

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans