Need for Speed: Most Wanted U

Systeem: Wii U Releasedatum: 22-03-2013

Riemen vast voor de rit van je leven in Need for Speed: Most Wanted U voor Wii U! Race door de straten van een open spelwereld en neem het op tegen je vrienden voor de meestbegeerde titel van alle begeerde titels: Most Wanted.

In een wereld waar niets onhaalbaar is, ga je tot het uiterste om aan de top te komen. Slip door de bochten met 300 km per uur op spekglad en doorregend asfalt, zet je tegenstanders buitenspel met spectaculaire botsingen en wees de politie van Fairhaven City te snel af tijdens hartkloppingenveroorzakende straatraces, allemaal in schitterende hd-weergave!

Vanaf het begin van het spel staan de meest gewilde auto's al tot je beschikking, allemaal met hun speciaal ontworpen evenementen die precies demonstreren waar ze toe in staat zijn. Maak je je wagens eigen met een keur aan modificaties die hun krachten versterken of hun zwakheden goedmaken. Leer elke auto beheersen en je verdient punten waarmee je het recht krijgt om Fairhaven's Most Wanted uit te dagen: 10 ongelooflijk goede racers die je moet verslaan om zelf deze toptitel te verdienen.

Ga online en race het uit tegen vrienden in meerspelerraces vol actie waarin meer gepresteerd moet worden dan het als eerste halen van de eindstreep. Ding mee naar de beste startpositie, maak de meest indrukwekkende sprong en meer. Zelfs als je alleen speelt, vergelijkt Autolog 2.0 automatisch jouw hoogste scores en snelste tijden met die van je vrienden en krijg je bericht als je je toppositie hebt verloren, zodat je weet dat het gaspedaal verder ingedrukt moet worden.

Alleen in de Wii U-versie kun je een team vormen met een vriend en de pure actie op een nieuwe manier beleven met de Co-Driver-stand. Rij met stijl en vaardigheid met de Wii-afstandsbediening of Wii U-controller Pro (apart verkrijgbaar) terwijl de tweede speler de achtervolgende politie-agenten afleidt en zelfs de hoeveelheid aan wegverkeer bepaalt met de Wii U GamePad. Maak het de bestuurder gemakkelijker of geef hem of haar een echte uitdaging als het allemaal te gladjes gaat!

Blijf spelen op de GamePad als de tv ergens anders voor gebruikt wordt en kruip achter de sturen van vijf geweldige auto's in het Ultimate Speed-pack, dat al op de speldisk staat.

  • Blijf de politie voor en race voor de titel van Most Wanted in een open spelwereld
  • Werk samen in dezelfde ruimte met de Co-Driver-stand
  • Vergelijk je resultaten met die van je vrienden met Autolog 2.0

* Extra accessoires zijn vereist voor meerspelerstanden en worden apart verkocht.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Racen

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 6

Uitgever

Electronic Arts

Ontwikkelaar

Criterion Games

Leeftijdsclassificatie

Downloadversie (Wii U)

Systeem

Wii U (Europese versie)

Releasedatum

22-03-2013

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Controller

  • Wii U GamePad,
  • Wii U-controller Pro,
  • Wii-afstandsbediening & Wii-afstandsbediening Plus

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans

Downloadgrootte

0,00 MB

Wii U

Systeem

Wii U (Europese versie)

Releasedatum

22-03-2013

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Controller

  • Wii U GamePad,
  • Wii U-controller Pro,
  • Wii-afstandsbediening & Wii-afstandsbediening Plus

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans