Xenoblade Chronicles X

Systeem: Wii U Releasedatum: 04-12-2015

Belangrijke informatie

Het zal vanaf 27 maart 2023 niet langer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.
Abonneer je op op
YouTube

Vecht om te overleven terwijl je een uitgestrekte, vreemde planeet ontdekt in Xenoblade Chronicles X, exclusief voor de Wii U. In deze epische sciencefiction-RPG ga je op avontuur in een enorme open wereld. Kruip je achter het stuur van enorme gemechaniseerde exoskeletten die Skells worden genoemd, om de planeet te verkennen en allerlei gevaren te bestrijden.

CI7_WiiU_XenobladeChroniclesX_WhiteWhale.jpg

Als de aarde wordt verwoest tijdens een oorlog tussen twee geavanceerde, buitenaardse beschavingen, zijn de overlevenden gedwongen om ergens anders hun heil te zoeken. Na een jarenlange zwerftocht door het heelal raakt het ruimteschip de White Whale beschadigd en stort neer op een gigantische, geheimzinnige planeet vol onbekende gevaren. De naam van de planeet: Mira. Nu, twee maanden na de noodlanding, gaat je avontuur van start...

Mira is een enorme buitenaardse planeet met reusachtige oceanen, wijdse grasvlaktes, torenhoge bergketens en exotische oerwouden. In iedere omgeving kun je andere geheimen ontdekken en kom je voor nieuwe uitdagingen te staan. Tijdens je omzwervingen ligt de hele wereld voor je open. Verken uitgestrekte gebieden, kijk hoe hun ecosystemen tot leven komen en kom oog in oog te staan met onbekende, reusachtige beesten, die je kunt verslaan om kostbare grondstoffen te bemachtigen. Bezoek alle plekken op verschillende tijden van de dag. Wie weet wat voor verrassingen je 's nachts tegenkomt op een locatie die je al eens bij daglicht hebt verkend...

CI7_WiiU_XenobladeChroniclesX_BattleBasics_enGB.jpg

Ga met je team op pad om Mira in kaart te brengen, vecht tegen reusachtige monsters en ga op zoek naar andere overlevenden. Als je geen andere keuze hebt, ga dan de strijd aan in realtime-gevechten boordevol actie. Gebruik een combinatie man-tegen-mantactieken, langeafstandsaanvallen en speciale moves die Arts worden genoemd. Ieder personage heeft zijn of haar eigen vaardigheden en Arts, dus kies teamleden die elkaar goed aanvullen en werk samen!

Met Skells – enorme, gemechaniseerde exoskeletten die van vorm kunnen veranderen – kun je jezelf razendsnel verplaatsen of vijanden verslaan die te groot zijn om met conventionele wapens te grazen te nemen. Skells kunnen naar locaties vliegen die je voet niet kunt bereiken, in voertuigen veranderen waarmee je over het land en het water kunt racen, en klappen uitdelen aan vijanden waartegen je anders kansloos bent.

Voer missies uit om te zien hoe het verhaal zich ontwikkelt, versterk de band met je teamgenoten en ontmoet nieuwe personages. Tijdens sommige missies moet je een bepaalde vijand verslaan, zeldzame grondstoffen zoeken of een onbekend gebied in kaart brengen. Welke missies je kunt uitvoeren, hangt af van het tijdstip van de dag.

Aan het begin van de game kun je je eigen avatar maken door een geslacht, gezicht, lichaam, huidskleur, kapsel, ogen, make-up en stem te kiezen. Je kunt helemaal zelf bepalen hoe je held eruitziet en klinkt. Gebruik alle mogelijkheden die je hebt, om een personage te maken met wie je je kunt vereenzelvigen, voordat je aan je ontdekkingsreis op Mira begint.

CI7_WiiU_XenobladeChroniclesX_OnlineSquads_enGB.jpg

Sluit je aan bij een online team* om informatie over voorwerpen, missies en gebieden te delen met andere spelers, of speel coöp-missies met zijn vieren. Je kunt ook de avatars van andere spelers rekruteren en in de singleplayerstand gebruiken.

Ontrafel de geheimen van je nieuwe thuisplaneet en vecht voor het voortbestaan van de mensheid in Xenoblade Chronicles X, exclusief voor de Wii U.

  • Ontdek een grote, open wereld vol vreemde wezens.
  • Bestuur enorme, gemechaniseerd exoskeletten, die Skells worden genoemd, om de planeet te verkennen en tegen vijanden te vechten.
  • Pas het uiterlijk, de eigenschappen en de uitrusting van je personage aan en stort je in realtime gevechten boordevol actie.
  • Sluit je aan bij een online* team om informatie te delen en samen tegen krachtige vijanden te strijden.

*Om online te spelen heb je per systeem een exemplaar van de game nodig. Je hebt een internetverbinding nodig om online te spelen. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen, en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Bundels

Naast Xenoblade Chronicles X zullen er ook twee limited edition bundels verkrijgbaar zijn.

CI7_WiiU_XenobladeChroniclesX_Hardware_EUA.jpg

Xenoblade Chronicles X Wii U Premium Pack


Bevat: een zwart Wii U-systeem (premium), een fysiek exemplaar van het spel, een artbook en een wereldkaartposter

CI7_WiiU_XenobladeChroniclesX_Artbook_EUR.jpg

Xenoblade Chronicles X Limited Edition Pack


Bevat: een fysiek exemplaar van het spel, een SteelBook®-cover, een wereldkaartposter, een cover art-poster en het artbook.

In de winkels kun je meer informatie krijgen over de beschikbaarheid van dit product.

Bestel nu

Categorieën

Avonturenspel, RPG

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

MONOLITH SOFTWARE INC.

Meer informatie

Leeftijdsclassificatie

Wii U

Systeem

Wii U (Europese versie)

Releasedatum

04-12-2015

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Wii U-controller Pro,
  • Wii U GamePad

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans

Downloadversie (Wii U)

Systeem

Wii U (Europese versie)

Releasedatum

04-12-2015

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Wii U-controller Pro,
  • Wii U GamePad

Talen

Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans

Downloadgrootte

20027,13 MB