ZombiU

Systeem: Wii U Releasedatum: 29-11-2012

Londen gaat ten onder. Een vreselijke plaag heeft de stad in zijn greep en infecteert honderdduizenden inwoners met een ziekte die erger is dan de dood. Je zult meer dan je overlevingsinstinct nodig hebben om levend de stad uit te komen… in ZombiU voor de Wii U.

In dit intense eerstepersoonsschietspel met survival horror-insteek wordt de Wii U GamePad de Bug-Out Bag: je multifunctionele overlevingskit. Je voorraden zijn beperkt, dus gebruik de bewegingsbesturing van de GamePad om je omgeving te scannen en voedsel en munitie te vinden, zodat je het net wat langer uithoudt. Scharrel bij elkaar wat je kunt en wees er zuinig op: het kan nog lang duren voor je weer iets eetbaars vindt...

Gebruik het geïntegreerde scherm van de controller om je health packs, wapens en andere hulpmiddelen te beheren, maar treuzel niet… elke seconde die je doorbrengt met het rommelen door je tas, zorgt ervoor dat je ogen niet op het tv-scherm gericht zijn en je de bloeddorstige horde die met elke ademtocht dichterbij komt te laat ziet.

Als je het leven laat tijdens je gevecht tegen een naar vlees hongerende zombie, ontwaak je als een nieuwe overlevende in dezelfde wanhopige situatie. Keer terug naar de plaats waar je je voorraden verloor, maar kijk uit: je oude personage is nu een zombie en zal de tas niet opgeven zonder een gevecht.

Speel ZombiU terwijl je verbonden bent met het Nintendo Network en je online vrienden zullen weten wanneer je een overlevende verliest. Zo kunnen ze je geïnfecteerde personage op kunnen sporen en je zuurverdiende bezittingen kunnen stelen.

Zet je tanden in een keur aan standen voor meerdere spelers, waaronder Survivors vs. Zombies. In deze stand gebruikt een speler het touchscreen van de Wii U GamePad om zombie's en vallen te plaatsen vanuit een vogelvluchperspectief, terwijl een tweede speler met een Wii U Controller Pro in eerstepersoonsperspectief speelt en zo lang mogelijk in leven moet zien te blijven.

 

  • Blijf in leven tegenover een altijd hongerige horde, met beperkte voorraden en wapens, waaronder vuurwapens, houwelen, cricketbats en meer.
  • Van Buckingham Palace tot de Tower of London… verken een stad die wordt geruïneerd door een ziekte en troepen wilde zombie's.
  • Gebruik de camera aan de voorkant van de Wii U GamePad om te zien hoe je eruit ziet als zombie.

 

*Extra accessoires zijn vereist voor de meerspelerstanden en worden apart verkocht.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Actiespel, Eerste-persoons-schietspel

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 4

Uitgever

Ubisoft

Ontwikkelaar

Ubisoft Montpellier

Meer informatie

Leeftijdsclassificatie

Downloadversie (Wii U)

Systeem

Wii U (Europese versie)

Releasedatum

30-11-2012

Leeftijdsclassificatie

PEGI 18

Compatibele controllers

  • Wii U GamePad

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Nederlands, Russisch

Downloadgrootte

5736,31 MB

Wii U

Systeem

Wii U (Europese versie)

Releasedatum

29-11-2012

Leeftijdsclassificatie

PEGI 18

Compatibele controllers

  • Wii U GamePad

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans