Zumba Fitness: World Party

Systeem: Wii U Releasedatum: 03-12-2013

Dans de wereld rond in Zumba Fitness: World Party! Leer meer dan dertig verschillende dansen uit de hele wereld, waaronder calypso, hiphop, salsa en nog véél meer. Bezoek zeven bestemmingen in de spelstand World Tour en maak kennis met de dansstijlen en beats uit elke regio. Laat je begeleiden door bekende Zumba-instructeurs en dans jezelf naar je ideale fitnessniveau. Tot vier spelers kunnen gezamenlijk een work-out doen. Steek de Wii-afstandsbediening in de meegeleverde Zumba Fitness-riem, zodat je je handen vrijhoudt!

Laat je kunsten zien op de maat van tientallen songs, inclusief hits van Lady Gaga en Pitbull, opzwepende beats en speciale Zumba-nummers. Dans de calorieën van je af in 45 klassen of creëer je eigen fitnesswork-outs, en kies tussen de intensiteit Low, Medium of High voor een training die aansluit bij jouw niveau. Als Zumba helemaal nieuw voor je is, wordt in de spelstand Tutorial eerst de basis uitgelegd, voordat je je aan de energiekere oefeningen waagt!

Stel persoonlijke doelen en houd je statistieken en doelstellingen in de gaten met de Progress Tracker Plus. Naarmate je moves beter worden, verdien je nieuwe fitnesstips en beloningen. Neem een kijkje achter de schermen met het bonusvideomateriaal en verzamel paspoortstempels, briefkaarten en souvenirs uit de hele wereld!

  • Train op een mix van bekende hits en ritmes uit de hele wereld
  • Tot vier spelers kunnen gezamenlijk een work-out doen in de coöperatieve spelstanden
  • Volg je vorderingen in de 45 klassen of creëer je eigen work-outs
  • Leer dansroutines en verdien beloningen in de World Tour-stand

* Extra accessoires zijn vereist voor meerspelerstanden en worden apart verkocht.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Categorieën

Fitness & gezondheid

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 4

Uitgever

505 Games

Ontwikkelaar

Zoë Mode

Leeftijdsclassificatie

  • 12
  • Grof taalgebruik

Wii U

Systeem

Wii U (Europese versie)

Releasedatum

03-12-2013

Leeftijdsclassificatie

12

Controller

  • Wii U GamePad,
  • Wii-afstandsbediening & Wii-afstandsbediening Plus

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans