A Shadow's Tale

Systeem: Wii, Wii U Releasedatum: 14-10-2010

Belangrijke informatie

Het zal vanaf eind maart 2023 niet langer mogelijk zijn om aankopen te doen in de Nintendo eShop voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

Reis naar een unieke wereld van licht en duisternis in het revolutionaire actie-avontuur A Shadow’s Tale.

De toren is voor iedereen een groot mysterie. Waarom is hij gebouwd? Wie is zijn maker? Niemand weet het. Met zijn grimmige piek hoog in de hemel verspreidt hij een angstaanjagende duisternis over het land onder zich. De mysterieuze stenen toren krioelt van de zwevende schaduwgeesten. Langzaam baant een overmacht aan onheilspellende duistere wezens zich een weg naar boven.

Je bent een schaduw die van je lichaam gescheiden is, en gevangen gehouden wordt boven in een mysterieuze toren. De schaduwen vormen oppervlaktes die je kunt gebruiken, wat een unieke spelervaring geeft.

Gehavend door zijn gedaante kan hij geen echte voorwerpen aanraken of beïnvloeden. Ook kan hij niet te ver in de ware duisternis of het felle licht komen. Doet hij dat wel, dan verdwijnt hij. Hij kan alleen in de schaduw lopen of paden volgen die voor hem gemaakt zijn. Hij zou het nooit alleen redden. Maar gelukkig is hij niet alleen.

Roep, in je tweedimensionale vorm, de hulp in van een fee om in de fysieke wereld acties uit te voeren, beweeg voorwerpen om de schaduw als pad te gebruiken, en kijk uit voor vijanden, want zelfs een schaduw voelt pijn!

Het lichtwezen Spangle vergezelt de jongen tijdens zijn avontuur. Het kan voorwerpen in de echte wereld aanraken en verplaatsen, waaronder de lichtbron die in elk level van de toren schijnt. Door de lichtbron te verplaatsen kan Spangle de schaduwen van voorwerpen groter en kleiner maken, of het licht in een andere richting laten schijnen.  De schaduwen creëren een nieuwe route voor de jongen.

De toren bestijgen behelst meer dan simpelweg naar boven gaan. Op elke verdieping kom je uitdagingen tegen die denkwerk en behendigheid vereisen. De oplossing vind je vaak door acties in de echte wereld en de schaduwwereld te combineren. Kwaadwillende schaduwwezens waren rond in de duisternis en vallen ieder aan die de toren waagt te beklimmen; in gevecht gaan met deze creaturen lijkt onvermijdelijk. Elke verdieping heeft een uitgang die moet worden geopend voordat de jongen en zijn lichtwezen verder omhoog kunnen. Op elke verdieping liggen voorwerpen die je moet verzamelen om deze uitgang te openen; het doel is een pad te creëren naar deze voorwerpen. De duistere, stenen vertrekken op weg naar de top bevatten talloze uitdagingen die om moed, vernuft en volharding vragen.

  • Ga de strijd aan met schaduwwezens en blijf op de grens van licht en donker in A Shadow's Tale voor Wii.
  • Bestuur de jongen en zijn lichtwezen om de schaduwwereld en de echte wereld te beïnvloeden in dit platformavontuur vol puzzels.
  • Verplaats voorwerpen en de lichtbron om nieuwe schaduwen te laten vallen en zo een nieuw pad voor de schaduwjongen te creëren.
  • Verzamel voorwerpen om de uitgang van een level te openen en naar de volgende verdieping te gaan.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Deze game maakt deel uit van een verzameling Wii-software die je kunt downloaden in de Nintendo eShop op de Wii U. Games waarvoor je de Traditionele Controller of de Traditionele Controller Pro kunt gebruiken, kun je spelen met de Wii U GamePad. Kom meer te weten op onze pagina over downloadbare content voor de Wii U.

Categorieën

Platformspel, Puzzelen, Avonturenspel

Spelers

1

Uitgever

HUDSON SOFT CO.,LTD.

Ontwikkelaar

HUDSON SOFT CO.,LTD.

Functies

Zonder tv spelen

Leeftijdsclassificatie

Downloadbare Wii-software voor de Wii U

Systeem

Wii U

Releasedatum

21-07-2016

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Nunchuk +
  • Wii-afstandsbediening,
  • Wii-afstandsbediening & Wii-afstandsbediening Plus

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans

Downloadgrootte

1114,91 MB

Wii

Systeem

Wii

Releasedatum

14-10-2010

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Nunchuk +
  • Wii-afstandsbediening,
  • Wii-afstandsbediening & Wii-afstandsbediening Plus

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans