Anno Create a New World

Systeem: Wii Releasedatum: 22-05-2009

De eeuwen van de grote ontdekkingen zijn begonnen en een hele wereld wacht erop verkend te worden. Vaar over de zeven zeeën, vind nieuwe landen om koloniën te stichten, laat gemeenschappen opbloeien en kijk hoe onbeduidende dorpjes veranderen in machtige metropolissen. In dit uitgebreide, meeslepende en toegankelijke strategiespel, krijg je de kans een heuse nieuwe wereld te scheppen.

Het jaar 1404 is aangebroken en koning George ligt 's nachts wakker van royale problemen. Droogte en hongersnood teisteren het land en het lijden van zijn mensen ligt hem zwaar op de maag. De koning geeft zijn twee zonen, William en Edward, opdracht eropuit te trekken, nieuwe koloniën te stichten en de broodnodige voorraden terug naar het koninkrijk te brengen. Samen met de prinsen ga je bouwen aan hun groeiende rijk, bezoek je het mysterieuze Azië, ontdek je vreemde nieuwe uitvindingen, ga je op audiëntie bij de sultans en stuit je op allerlei snode politieke intriges.

Tijdens je zoektocht naar de meest geschikte plekjes om je eigen koloniën te stichten, verken je tal van prachtige eilanden. Je bewerkt het land, bouwt wegen, verzamelt voorraden, smeedt handelsovereenkomsten met andere gemeenschappen en leert van andere culturen. De subtiele en complexe manier waarop je rijk functioneert weerspiegelt de complexiteit van echte menselijke gemeenschappen. De besturing werkt zeer eenvoudig, met intuïtieve bewegingen van de Wii-afstandsbediening. Je kunt meteen beginnen door simpelweg naar de plekken te wijzen waar je wilt bouwen en door de toegankelijke opties te bladeren.

Tijdens het bouwen aan je rijk, moet je ook het welzijn van je burgers in de gaten houden. Tirannen opgepast - met hooghartige heerschappij win je niet de steun die je nodig hebt om een geslaagde samenleving te bereiken. Heers je echter met wijsheid en tot tevredenheid van je volk, dan zijn je mensen niet te beroerd wat meer belasting op te hoesten. En natuurlijk moet je je mensen ook beschermen tegen externe gevaren. Zo zul je bijvoorbeeld al je strategische vaardigheden moeten aanwenden om af te rekenen met de zeeschuimers die je rijk bedreigen.

In Anno Create a New World beschik je over eindeloze mogelijkheden om een persoonlijk tintje te geven aan je immer uitdijende rijk. Je kunt ook met een vriend of gezinslid samenwerken in de Co-Op Mode, waarin een tweede speler met zijn of haar Wii-afstandsbediening ondersteuning kan bieden, bijvoorbeeld door branden te blussen of door de wagons te versnellen op hun weg naar de markt.

Bereid je dus voor om je horizon te verbreden door in een schijnbaar eindeloze queeste te stappen en een rijk te stichten dat zijn gelijke niet kent. Anno Create a New World is een reis vol onvergetelijke ontdekkingen.

  • De meeslepende Story Mode leert je spelenderwijs hoe het allemaal werkt, vervolgens kun je eindeloos gaan koloniseren in de eindeloze Continuous Mode.
  • De charmante, tekenfilmachtige beelden maken het een genot om je zelfgemaakte wereld te bekijken.
  • In de coöperatieve spelstand kan een tweede speler inspringen en ondersteuning bieden voor nog meer speelplezier.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Categorieën

Strategiespel

Spelers

1 - 2

Uitgever

Ubisoft

Ontwikkelaar

Blue Byte

Leeftijdsclassificatie

Wii

Systeem

Wii

Releasedatum

22-05-2009

Leeftijdsclassificatie

7

Controller

  • Wii-afstandsbediening & Wii-afstandsbediening Plus