Band Hero

Systeem: Wii Releasedatum: 06-11-2009

Of je nu in een rock-, ska-, punk-, soul-, indie-, reggae- of countryband wilt spelen - in Band Hero voor Wii kun je een echte artiest zijn!

Band Hero van Activision, de makers van Guitar Hero, is een perfect muziekspel gemaakt voor de hele familie. Met meer dan 65 nummers, gekozen uit verschillende muziekstijlen en verschillende decennia, ben je ervan verzekerd dat iedereen aan z'n trekken komt. Of je met je band de verschrikkelijk moeilijke uitdagingen aangaat of gewoon lekker muzikaal bezig wilt zijn met vrienden en familie, met Band Hero kan het allemaal.

Band Hero is een kwestie van oppakken en spelen maar: vocalisten kunnen heerlijk meezingen met de tekst die op het scherm staat en voor bassisten, gitaristen en drummers verschijnen op het scherm gekleurde tekens (die je ook terug vindt op je instrument), die aangeven wanneer je welke knop moet indrukken. Het enige wat je nodig hebt is een beetje ritme en de durf om het een keer te proberen - voor je het weet waan je je een echte artiest en ben je onmisbaar in de band. Aangezien elke speler een eigen moeilijkheidsgraad kiest, kan zelfs een beginneling in dezelfde band spelen met iets (of veel) meer ervaren spelers.

Stel op jouw manier je band samen! Je kunt natuurlijk voor de standaard bandopstelling gaan met een zanger, een drummer, een bassist en een gitarist, maar je kunt ook alles door elkaar gooien door meerdere spelers hetzelfde instrument te laten bespelen. Er is zelfs een karaoke spelstand. Dus als je instrumentloos aan de slag wilt gaan, kunnen maximaal vier spelers lekker meeblèren met de klassiekers, zonder na te hoeven denken over de score.

Kies uit de enorme lijst met nummers van topartiesten als No Doubt, Jackson Five, Nelly Furtado, N.E.R.D., Corinne Bailey Rae, Janet Jackson, Roy Orbison, The Spice Girls, Alphabeat, Taylor Swift, Marvin Gaye, Duffy en nog vele anderen.

Naast de gebruikelijke spelstanden, waarin je speelt voor een zo hoog mogelijke score, heeft Band Hero de spelstand Party Play. Hierin kan iedereen op elk gewenst moment met een druk op de knop meedoen of stoppen. Voor diegenen die hun vaardigheden tot het uiterste willen testen is er Rockfest, een verzameling van uitdagingen die variëren van belachelijk makkelijk tot ongelooflijk moeilijk. En wanneer je vrienden niet langs kunnen komen, kunnen ze ook vanuit huis meespelen: maximaal 8 spelers kunnen via Nintendo Wi-Fi Connection uitdagingen samen te lijf gaan. Dus smeer die stembanden, kraak die vingers en geef het concert van je leven.

Wist je dat je niet eens hoeft te zingen of een instrument hoeft te bespelen om bezig te zijn met Band Hero? Er zit namelijk een persoonlijk tintje aan - met de Mii Freestyle-stand ben jij aan het spelen terwijl je Mii het podium bestijgt. Er is zelfs een mogelijkheid om video's te maken van je Mii die uit z'n dak gaat en deze te delen met je vrienden.

Diegenen die niet meespelen in de band hoeven niet vanaf de zijlijn toe te kijken - Het publiek kan via de Nintendo DSi of Nintendo DS een nieuwe lijst met liedjes samenstellen terwijl er gespeeld wordt. Maar zelfs de grootste artiesten zijn nergens zonder hun mensen achter de schermen. Met de Nintendo DSi en Nintendo DS kunnen je vrienden meehelpen via de Mii Freestyle Mode Stage Manager: Hiermee regisseer je het concert op je Nintendo Wii, bestuur je de lichteffecten en mag je zelfs het vuurwerk aansteken! Of laat een Wii gitarist en een Nintendo DS roadie het samen opnemen tegen een ander duo in de spelstand Roadie Battle. Wanneer je ook Band Hero op je Nintendo DS hebt, kun je deze via Nintendo Wireless Connection aansluiten op je Nintendo Wii voor exclusieve nieuwe inhoud voor beide spellen!

 

  • Meer dan 65 nummers uit verschillende muziekstijlen en nog vele andere om te downloaden
  • Band Hero heeft een spelstand voor elke gelegenheid: tegen elkaar of samen, makkelijk of moeilijk, roadie of rockster.
  • Stel je vierpersoonsband samen op jouw manier, elke combinatie van vocalisten, bassisten, gitaristen en drummers is mogelijk.
  • Help achter de schermen mee met je Nintendo DS!

Een gedeelte van de online-diensten die werden aangeboden via het Wii-systeem, zijn per 28 juni 2013 beëindigd. Bepaalde online-softwarefuncties die gebruik maken van WiiConnect24, waaronder het uitwisselen van gegevens en berichten, zijn niet langer beschikbaar voor deze titel.

Ga voor een complete lijst van de beïnvloede titels naar ons klantenservicegedeelte.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Muziek, Party

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 8

Uitgever

Activision

Ontwikkelaar

Vicarious Visions

Functies

Internet

Leeftijdsclassificatie

Wii

Systeem

Wii

Releasedatum

06-11-2009

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Wii-afstandsbediening & Wii-afstandsbediening Plus