Big Brain Academy for Wii

Systeem: Wii Releasedatum: 20-07-2007

Wie heeft het grootste brein?

Is je IQ genetisch bepaald? Pak wat Wii-afstandsbedieningen, een ouder en een kind, en ontdek het! Met Big Brain Academy for Wii kun je bepalen wie het grootste brein van de familie heeft, middels 15 oefeningen die de mentale spieren op de proef stellen. Krijg je een probleem voorgeschoteld, gebruik dan de Wii-afstandsbediening om het antwoord te geven op het scherm. Elk familielid kan zijn of haar Mii-personage gebruiken om de resultaten vast te leggen en, bij de Student Records, de scores vergelijken. Speel ten slotte het competitieve meerspelerspel Mind Sprint om erachter te komen wie het best denkt onder druk!

Steek de koppen bij elkaar

Big Brain Academy for Wii geeft een nieuwe twist aan feestpret door de reflexen en het mentale gestel uit te dagen. Het maakt niet uit of je het tegen elkaar opneemt in de Mind Sprint of samenwerkt om een Mental Marathon te volbrengen, want constant proberen het bij het juiste eind te hebben is altijd leuk. En dat is geen gemakkelijke opgave, want de oefeningen van Big Brain Academy for Wii worden moeilijker naarmate het spel vordert. Dus wees trots als je het goed hebt of tevreden als je het niet fout hebt... en vermaak je door elkaar af te troeven.

Hoofdbrekens, maar dan leuk

Nooit eerder was het zo makkelijk om je brein scherp te houden! Big Brain Academy voor de Wii bevat 15 oefeningen die testen hoe goed je bent in identificeren, onthouden, analiseren, rekenen en visualiseren. Zodra je het antwoord weet, wijs je met de Wii-afstandsbediening naar de juiste oplossing en druk je op de A-knop. De snelle oefeningen van Big Brain Academy for Wii kunnen helpen je brein te stimuleren... en hoe oud je ook bent, een groot brein komt altijd van pas!

Hoe werkt het?

Heb je de Nintendo DS-versie van Big Brain Academy gespeeld? De Wii- en DS-versies hebben hetzelfde uitgangspunt van vermakelijke hersenoefeningen. De verschillen zitten in de oefeningen zelf en de manier waarop je ieder spel bestuurt.

In de verschillende oefeningen van Big Brain Academy voor de Nintendo DS, een populair Touch! Generations-spel, moest je lijnen tekenen en het juiste antwoord aantikken op het touchscreen van de DS.

Om Big Brain Academy for Wii te spelen, het eerste Touch! Generations-spel voor de Wii, hoef je alleen maar naar het juiste antwoord te wijzen met de Wii-afstandsbediening. Daarna druk je op de A-knop om je keuze te maken. Je hoeft dus geen ingewikkelde knoppencombinaties te onthouden.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Educatief spel

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 8

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

Nintendo

Leeftijdsclassificatie

Wii

Systeem

Wii

Releasedatum

20-07-2007

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Wii-afstandsbediening & Wii-afstandsbediening Plus

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans