Cooking Mama

Systeem: Wii Releasedatum: 01-04-2007

Cooking Mama is een heerlijke mix van de beste spellingingrediënten: simpel, leuk en leerzaam om te spelen!

Met behulp van meer dan 200 minigames, zul je leren om een uitgebreide collectie realistische gerechten klaar te maken met je stylus als een keukengereedschap dat van alle markten thuis is: snijden, raspen, braden en nog veel meer. Je kunt zelfs in de microfoon blazen om je eten af te laten koelen!

Volg simpelweg Mama's instructies om heerlijke maaltijden klaar te maken via het Touch Screen van je DS: hak je groenten in stukjes, braad het vlees, rol het deeg uit en presenteer het voedsel op het bord voor de 'finishing Touch'. Maak indruk op Mama en wellicht geeft ze je wel een medaille.

Of je nu een keukenprinses bent of een zak patat, je zult genieten van wat Mama voor je klaargemaakt heeft!

•Creëer 76 verschillende gerechten, van een gebakken ei tot kip kerry!

•Leer eerst de 15 simpelste gerechten om 61 moeilijkere bonusgerechten vrij te spelen, waar je je kookkunsten mee uit kunt breiden

•Gebruik de stylus om te hakken, snijden, braden, kneden, gratineren, stampen, pellen, mixen, raspen, roeren en nog veel meer

•Wissel recepten uit met maximaal vier andere mensen of stuur een ‘save game’ naar een vriend(in) via de draadloze verbinding van je DS

•Verdien bronzen, zilveren en gouden medailles, gebaseerd op de kwaliteit van je kookkunsten

•In de oefenstand kun je je kookkwaliteiten trainen zonder beoordeeld te worden

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Categorieën

Koken, Simulatie

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 2

Uitgever

505 Games

Ontwikkelaar

Office Create

Leeftijdsclassificatie

Wii

Systeem

Wii

Releasedatum

01-04-2007

Leeftijdsclassificatie

3

Controller

  • Wii-afstandsbediening & Wii-afstandsbediening Plus