De Sims 3

Systeem: Wii Releasedatum: 11-11-2010

Vorm een wereld waar je de bevolking zelf kunt creëren en besturen, met The Sims 3 voor Wii!

Het derde spel in de populaire Sims-serie arriveert op de Wii en biedt je haast onbeperkte creatieve mogelijkheden. Rust je Sims uit met unieke persoonlijkheden en bestier vervolgens alle aspecten van hun levens, om uiteindelijk te bepalen of ze hun doelen vervullen of hun dromen een roemloze dood zien sterven.

De pret begint als je je eigen Sims creëert en ze onderbrengt in het vredige stadje Vista Beach. Je hebt het niet alleen voor het zeggen als het om het uiterlijk van je Sims gaat, je mag ze ook unieke persoonlijkheden toedichten. Maak een keuze uit tientallen unieke karaktertrekjes om ze paranoïde, romantische, kleptomane of compleet andere eigenschappen te geven. Ook bepaal jij de "levenswens" van iedere Sim die je creëert. Maar bedenk goed welke wens je je Sims meegeeft, want hun overwelvende ambitie zal uitmaken hoe gelukkig ze uiteindelijk zijn.

In Vista Beach krijgen de Sims die je creëert te maken met andere Sims, die al net zulke drukke leventjes hebben. Buren hebben kinderen, maken vrienden en slepen op het werk misschien zelfs een flinke promotie in de wacht. Op dezelfde manier kunnen jouw Sims tijdens hun leven samenkomen met vrienden, buiten in het zonnetje zitten of solliciteren bij de lokale surfwinkel. Wat ze doen met hun tijd, hoe ze hun huizen inrichten en hoe ze zich daarbij voelen, dat is allemaal aan jou!

Nieuw in The Sims 3 zijn de Karma-krachten die je je Sims kunt toebedelen. Deze vrij te spelen krachten verdien je naarmate je Sims Lifetime Happiness-punten (levensgeluk) verzamelen, en zijn te gebruiken voor drastische veranderingen in hun levens. Gebruik de “Get Lucky”-kracht om je Sim succesvoller te maken in allerlei zaken - van werk tot vissen. Of terg je Sim met een “Cosmic Curse” (kosmische vloek), en kijk toe hoe diens wereld uiteen begint te vallen. Vind je dat laatste een beetje te veel van het goede, dan kun je er altijd nog voor kiezen om de minder drastische, maar nog altijd bevredigende “Epic Fail”-kracht (enorme mislukking) in te zetten. Met acht Karma-krachten, die je kunt gebruiken zoals jij dat wilt, is je macht over het lot van je Sims groter dan ooit!

Ook een nieuwe meerspelerstand is een welkome toevoeging aan de algehele The Sims 3-ervaring. Hierin kunnen maximaal vier vrienden samen van het spel genieten. In het speltype Life Moments (levensmomenten) kiezen jij en je vrienden elk een Sim en besturen die van zijn kinderjaren totdat hij volwassen is. Ondertussen probeer je te voorspellen welk pad je medespelers zullen kiezen voor hun Sims, in de hoop op mooie beloningen.

Ga op in de wereld van The Sims 3 voor Wii, waar je de macht hebt om een uniek leven te creëren en vorm te geven voor je Sims, op meer manieren dan je je ooit kon voorstellen!

  • Creëer Sims met een uniek uiterlijk en eigen persoonlijkheid, en bepaal elke stap van hun leven in het vredige Vista Beach.
  • Sluit vriendschappen, ga relaties aan en help je Sims hun grootste wensen te vervullen - of niet!
  • Speel acht nieuwe Karma-krachten vrij en gebruik ze om te bepalen of een Sim opeens stinkend rijk of een enorme mislukking wordt, en nog veel meer!
  • Deel de pret met vrienden in het speltype Lifetime Moments, waarin je een Sim door de sleutelmomenten van zijn leven leidt.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Simulatie

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 4

Uitgever

Electronic Arts

Ontwikkelaar

Electronic Arts

Leeftijdsclassificatie

Wii

Systeem

Wii

Releasedatum

11-11-2010

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Wii-afstandsbediening & Wii-afstandsbediening Plus