De Smurfen: Dance Party

Systeem: Wii Releasedatum: 28-07-2011

Ze zijn klein, ze zijn blauw en ze staan op het punt om je Wii te trakteren op het ultieme dansfeest! In De Smurfen: Dance Party slaan Grote Smurf, Smurfin, Brilsmurf en de rest aan het swingen op aanstekelijke hits die iedereen zal herkennen. Ubisoft, de maker van Just Dance en Just Dance 2, brengt gegarandeerd de voetjes van de vloer met De Smurfen: Dance Party!

Met de Wii-afstandsbdiening in de hand volg je de instructies in beeld, die je vertellen welke dansbeweging je moet maken. De choreografie in het spel is verzorgd door professionele dansers, maar eenvoudig te volgen. Spelers van alle leeftijden kunnen uit hun dak gaan, wanneer hun pasjes worden nagedaan door de Smurfen!

Maximaal vier spelers kunnen de dansvloer delen, terwijl ze losgaan op 25 hits van toen en nu. Laat je danskunsten zien op tracks als Blame it on the Boogie en Walk This Way, en op nummers van popiconen als Katy Perry en Whitney Houston. Maar ook de Smurfen zelf hebben een langlopende carrière als muzieksterren en je mag er dan ook naar uitkijken om een dansje te doen op eerder uitgebrachte Smurfenliedjes als Mr. Smurftastic, Who Let the Smurfs Out? en We Like to Smurf It.

Verdien punten aan de hand van je prestaties in diverse spelstanden en zie de Smurfen tot leven komen in scènes die regelrecht uit de 3D-filmhit van de Smurfen afkomstig zijn. Ze hebben fans van vele generaties weten te vermaken en nu zijn de Smurfen terug om te laten zien dat ze geen blauwtje lopen als het op danskunsten aankomt! Vergezel ze samen met je vrienden en familie op de dansvloer in De Smurfen: Dance Party voor Wii!

  • Doe samen met de Smurfen mee aan het ultieme dansfeest en sla aan het swingen in een nieuw spel met de beroemde personages, zoals die te zien zijn in de film De Smurfen.
  • Volg de aanwijzingen in beeld en dans met de Wii-afstandsbediening in de hand om Grote Smurf, Smurfin en de anderen in beweging te brengen!
  • Dans op hits als Blame it on the Boogie en diverse krakers, waaronder die van Katy Perry en de Smurfen zelf!

 

SMURFSTM & © Peyo 2011 Licensed through Lafig Belgium/IMPS. The Smurfs, the Movie © 2011 Columbia Pictures Industries, Inc. and Sony Pictures Animation Inc. All Rights Reserved. Game Software excluding Columbia/Sony and Lafig Belgium Elements: © 2011 Ubisoft Entertainment. All rights reserved. Ubisoft and the Ubisoft logo are trademarks of Ubisoft Entertainment in the US and/or other countries.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Party

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 4

Uitgever

Ubisoft

Ontwikkelaar

Land Ho!

Leeftijdsclassificatie

Wii

Systeem

Wii

Releasedatum

28-07-2011

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Wii-afstandsbediening & Wii-afstandsbediening Plus