Deadly Creatures

Systeem: Wii Releasedatum: 13-02-2009

Ben je de jager of de prooi in de ziedende hitte van de woestijn in Deadly Creatures voor Wii? Je bestuurt een giftige tarantula of een dodelijke schorpioen in deze unieke actiethriller en probeert een horde gevaarlijke roofdieren te slim af te zijn.

Zwarte weduwes, knauwende ratten en gemene gehoornde hagedissen zijn nog maar een paar van de vijandige schepsels die niet van plan zijn hun lunch over te slaan! Vecht je een weg door allerlei omgevingen, van de verlaten en droge Sonoran-woestijn tot de kille metalen omgeving van een tankstation, waar je het ultieme roofdier tegenkomt: de mens. Bekijk de wereld door de ogen van een achtpotige en ontrafel een episch verhaal van hebzucht en verraad, vanuit een heel nieuw perspectief.

Dompel jezelf onder in een rijk gedetailleerd landschap en jaag op smakelijke insekten als je zin hebt om te knabbelen. Als je acht poten hebt, is je bewegingsvrijheid onbeperkt, en het spel speelt hier op realistische wijze op in. Je kunt namelijk net zo makkelijk over het plafond te kruipen als over de vloer.

Deadly Creatures verschijnt exclusief voor Wii en door de flexibiliteit van de bediening kun je met gemak verkennen, aanvallen en veroveren. De schorpioen is een krachtige moordenaar die tactische aanvallen gebruikt om de vijand te verdoven, terwijl de verrassingsaanval het geheime wapen van de tarantula is. Spring van ver op vijanden en rond een aanval af met de dodelijke combinatie van giftand en web!

Het is niet voor niets dat zoveel mensen bang zijn voor spinnen - voed die angst in Deadly Creatures voor Wii.

  • Speel als tarantula en schorpioen in de strijd om te overleven.
  • Gebruik de unieke Wii-besturing om een vijandige wereld in 360 graden te navigeren.
  • Leg het verraad van de mens bloot in een epische verhaallijn.
  • Knok jezelf door gedetailleerde omgevingen vanuit het perpectief van een spinachtige.

 

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Actiespel

Spelers

1

Uitgever

THQ

Ontwikkelaar

Rainbow Studios

Leeftijdsclassificatie

Wii

Systeem

Wii

Releasedatum

13-02-2009

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Controller

  • Wii-afstandsbediening & Wii-afstandsbediening Plus