EA Playground

Systeem: Wii Releasedatum: 02-11-2007

Dankzij EA Playground hoef je geen kind meer te zijn om kinderspelletjes te spelen. De Wii-afstandsbediening verandert jouw woonkamer in een echte speeltuin. EA Playground zit vol met traditionele balspelen, zoals trefbal of tetherbal, maar ook spellen waarbij je geen contact hebt met je tegenstanders, zoals tegen elkaar racen met speelgoedauto's en insectenjacht. Daarnaast omvat het spel ook nog nieuwe spellen zoals Kicks, wat iets weg heeft van voetbal.

De Wii-afstandsbediening staat natuurlijk centraal in EA Playground en je gebruikt hem dan ook voor een heel scala aan acties. Zo zwaai je er bij trefbal mee om een bal naar een tegenstander te gooien. Bij tetherbal, een spel waarbij je een bal aan een touw om een paal probeert te slingeren, wordt de Wii-afstandsbediening het verlengde van je hand. Als je met speelgoedauto's racet gebruik je de Wii-afstandsbediening als een stuur, en als je een papierenvliegtuigje door de school wilt laten zweven, houd je de Wii-afstandsbediening vast alsof je het vliegtuigje zelf in je hand hebt. Doordat er zoveel verschillende spellen zijn, gebruik je de Wii-afstandsbediening op allerlei verschillende manieren.

Alhoewel er vier mensen kunnen meespelen met EA Playground, kun je het spel ook prima in je eentje spelen. Je neemt het dan op tegen computergestuurde tegenstanders om uiteindelijk de koning van de speeltuin te worden. Er staat je een wereld te wachten vol ouderwets spelplezier, vrij te spelen omgevingen en computergestuurde tegenstanders die je speelvaardigheden tot het uiterste testen.

  • Je kunt actief zijn met spellen als trefbal, tetherbal en nieuwe spellen die op voetbal, basketbal en tennis lijken. 
  • Voor diegene die ook wel eens zonder bal willen spelen bevat het spel verschillende activiteiten zoals jagen op insecten, met papieren vliegtuigjes of speelgoedauto's racen en darts.
  • Verzamel stickers en knikkers in de stand voor één speler en krijg toegang tot extra spelinhoud, zoals nieuwe speellocaties.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Party

Spelers

1 - 4

Uitgever

Electronic Arts

Ontwikkelaar

EA Canada

Leeftijdsclassificatie

Wii

Systeem

Wii

Releasedatum

02-11-2007

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Wii-afstandsbediening & Wii-afstandsbediening Plus