Excite Truck

Systeem: Wii Releasedatum: 16-02-2007

Excite Truck levert een wilde off-road race-ervaring die alleen mogelijk is op de Wii. Dit racespel in speelhalstijl nodigt je uit om over uitdagende parkoersen te scheuren en je tegenstanders mijlenver achter je te laten.

Je houdt de Wii-afstandsbediening vast als een NES-Controller om je truck te besturen. De 2-knop is het gaspedaal, de 1-knop is de rem en de richtingsknop is je turbo. Dat is echter nog maar het begin. Je hoeft de Wii-afstandsbediening alleen maar als een stuur naar links en rechts te kantelen om je truck een kant op te sturen, en als je over een van de vele gigantische schansen racet en een grote sprong maakt, kun je de Wii-afstandsbediening in allerlei richtingen bewegen om een zo perfect mogelijke landing te maken.

Gebruik je turbo en stuiter en spring je een weg naar de finishlijn. Ondertussen duw je je tegenstanders uit de weg en haal je adembenemende stunts uit om de waardevolle sterren te verzamelen, die je nodig hebt om vooruit te gaan in het spel.

Ondertussen race je door Canadese bossen, over de Fiji-eilanden en dwars door de Chinese muur. Verwacht echter niet dat je de tijd krijgt om de omgeving rustig in je op te nemen! Schakel naar de hoogste versnelling en druk dat gaspedaal in voor de rit van je leven!

  • In de stand voor twee spelers kun je op een opgedeeld scherm tegen een vriend racen om te laten zien, wie er de koning van de weg is!
  • Verzamel voorwerpen op de parkoersen om het terrein te laten vervormen terwijl je speelt. Onschuldige heuveltjes veranderen zo in kolossale lanceerplatforms, die niet alleen effect hebben op jouw route, maar ook op die van je rivalen.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Racen, Actiespel

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 2

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

Monster Games

Leeftijdsclassificatie

Wii

Systeem

Wii

Releasedatum

16-02-2007

Leeftijdsclassificatie

15

Controller

  • Wii-afstandsbediening & Wii-afstandsbediening Plus