ExerBeat

Systeem: Wii Releasedatum: 13-05-2011

Beweeg op de maat om calorieën te verbranden in een nieuw fitnessspel dat het hele gezin in beweging zet!

ExerBeat voor Wii maakt het voor iedereen gemakkelijk om te trainen met ritmische routines die variëren van danspasjes tot gevechtsbewegingen. ExerBeat bevat maar liefst 155 oefeningen die je uitvoert met bewegingen van de Wii-afstandsbediening, en optioneel ook met het Wii Balance Board, de Wii-afstandsbediening Plus of het Wii MotionPlus-accessoire. Zo verander je je huiskamer in een handomdraai in een fitnessclub!

De 155 oefeningen zijn verdeeld in acht categorieën: Hip Hop, Latin Dance, Aerobics, Boxercising, Karate, Karate Forms, Yoga/Pilates en Stretching. Welke soort oefeningen je ook kiest, de trainer in beeld legt altijd duidelijk uit wat je moet doen. Beweeg je lichaam samen met de Wii-afstandsbediening op de maat en je krijgt na je workout meteen te zien hoeveel calorieën je ermee hebt verbrand. Je kunt ook een speciale serie oefeningen op maat samenstellen, bijvoorbeeld gebaseerd op de tijd die je hebt, de intensiviteit van de oefeningen of het trainen van bepaalde lichaamsdelen.

Naast de standaardoefeningen richt ExerBeat zich ook op jongere spelers met een speciale Party Fitness-stand. Party Fitness bestaat uit vijf gevarieerde spellen: Pirate Attack, Pizza Toss, Swimming, Dance Fever en Wall Smasher. Alle vijf zetten ze spelers in beweging om grappige uitdagingen te voltooien in kleurrijke omgevingen.

Je kunt in alle standen met twee spelers tegelijk trainen en strijden voor de hoogste score. Als je in je eentje speelt kun je nog steeds zien hoe je ten opzichte van vrienden en familie presteert dankzij de klassementen en grafieken die de vorderingen van verschillende spelers in kaart brengen. Voor nog meer competitieve uitdagingen zit je goed in de Around the World-stand! In deze speciale bonusstand reist je Mii-personage rond de wereld - waarbij het aantal gereisde mijlen wordt bepaald door je trainingsvorderingen in het spel. Het is niet alleen stoer om je Mii-personage heel ver te laten reizen, het geeft je ook de kans om fascinerende feiten te leren over de landen waar hij of zij doorheen trekt.

Om je ExerBeat-ervaring naar een hoger niveau te tillen, kun je ook gebruik maken van het Wii Balance Board en de Wii-afstandsbediening Plus of het Wii MotionPlus-accessoire. Zo maak je je oefeningen nog nauwkeuriger en intensiever, met mogelijk nog meer verbrande calorieën. Maar vergeet niet: met slechts een enkele Wii-afstandsbediening kun je ook al van ExerBeat genieten!

  • Kom in beweging met vrienden en familie en geniet samen van ExerBeat, een fors pakket energieke oefeningen dat exclusief voor Wii verschijnt!
  • Werk je in het zweet met maar liefst 155 oefeningen in categorieën als Dance, Karate en Yoga. Stel je eigen workout samen en zie exact hoeveel calorieën je ermee verbrandt.
  • Vermaak je met vijf grappige uitdagingen die speciaal voor jongere spelers zijn toegevoegd. Ben jij fit genoeg voor de Pirate Attack en Pizza Toss?!
  • Strijd direct tegen een andere speler, of vergelijk je vorderingen met vrienden en familie in overzichtelijke grafieken en de Around the World-stand.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Spelers

1 - 2

Uitgever

BANDAI NAMCO Entertainment

Meer informatie

Leeftijdsclassificatie

Wii

Systeem

Wii

Releasedatum

13-05-2011

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Wii Balance Board,
  • Wii-afstandsbediening & Wii-afstandsbediening Plus