F1 2009

Systeem: Wii Releasedatum: 20-11-2009

Liefhebbers van het authentieke Formule 1-gevoel kunnen binnenkort de spanning van deze supersnelle racekampioenschappen levensecht ondervinden, want F1 2009 komt naar de Wii. F1 2009 laat je racen met alle coureurs, tracks en teams van het afgelopen seizoen en biedt de meest realistische en indrukwekkende race-ervaring tot nu toe op de Wii. Gordels om en scheuren maar!

Maak je keuze uit alle teams en coureurs, waaronder natuurlijk de huidige wereldkampioen Lewis Hamilton, en de race kan meteen beginnen. Neem deel aan het racegeweld waarin 20 coureurs zo snel en handig mogelijk de bochten nemen van elke nauwkeurig nagebootste track van het raceseizoen 2009. Geniet van de spanning tijdens nachtelijke races in Singapore, scheur vol gas door de straten van Monaco of probeer te zegevieren op het geheel nieuwe Abu Dhabi circuit.

F1-fans zullen smullen van alle realistische details, van de mogelijkheid om slicks te gebruiken tot de integratie van KERS (Kinetic Energy Recovery Systems). Maar hoewel F1 2009 alle uitdagingen biedt die een expert zich kan wensen, hoeven beginners zich hierdoor niet af te laten schrikken - er zijn diverse rijhulpmogelijkheden die je helpen op de baan en in de race te blijven. Naarmate je meer ervaring en zelfvertrouwen hebt opgedaan, kun je deze één voor één uitschakelen om de authentieke race-ervaring steeds dichter te naderen.

F1 2009 biedt een schat aan mogelijkheden om zowel alleen als tegen anderen te racen. Train je racekwaliteiten in je eentje door meteen een enkele race te beginnen of een volledig Grand Prix weekend af te werken, inclusief oefensessies en kwalificatieronden. Twee spelers kunnen op een gesplitst scherm tegen elkaar racen of juist samenwerken in hetzelfde team tijdens een volledig raceseizoen. Het speltype Fair Race kan minder bekwame spelers een voordeel geven zodat elke coureur kans maakt op de overwinning.

F1 2009 ondersteunt besturing met het Wii Wheel-accessoire om je het gevoel te geven dat je werkelijk zo'n F1-bolide bestuurt. Dus start je motor, en zorg dat je de Pole Position pakt in F1 2009 voor de Wii!

  • Bevat alle coureurs, teams, tracks en regels van het F1 seizoen 2009. Kruip achter het stuur als Lewis Hamilton, Sebastian Vettel of Fernando Alonso, of sluit je aan bij het nieuwe Brawn-team.
  • De ondersteuning van het Wii Wheel maakt de actie realistischer dan ooit. Draai het stuurwiel op precies het juiste moment om je bolide keihard door de bocht te jagen.
  • Dankzij de ultrarealistische aerodynamica en schademodellen komt de ervaring van F1 2009 zeer dicht bij de werkelijke F1-races.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Racen

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 2

Uitgever

Codemasters

Ontwikkelaar

Sumo Digital

Leeftijdsclassificatie

Wii

Systeem

Wii

Releasedatum

20-11-2009

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Traditionele Controller (Wii) +
  • Wii-afstandsbediening,
  • Wii-afstandsbediening & Wii-afstandsbediening Plus