FIFA 09 All-Play

Systeem: Wii Releasedatum: 03-10-2008

Sinds 20 mei 2014 is de Nintendo Wi-Fi Connection-dienst stopgezet en zijn de onlinefuncties (zoals online spelen, matchmaking, competities en ranglijsten) voor Nintendo DS-/DSi-software en Wii-software niet meer beschikbaar. Ga naar Klantenservice voor meer informatie.

Keer terug naar de grasmat en meng je onder de beste spelers en teams in de wereld met FIFA 09 All-Play voor de Wii. Door een keur aan nieuwe manieren om de actie in het veld te besturen, nodigt FIFA 09 All-Play alle voetbalfans uit om me te doen, ongeacht hun spelervaring.

FIFA 09 All-Play bevat meer dan 500 teams, al je favoriete spelers, de nieuwe Manager-spelstand en verbeterde besturing door middel van de Wii-afstandsbediening en Nunchuk. Het spel zit verder barstensvol met het soort diepgang die je van de reeks zou verwachten.

Speel op de manier die het beste aansluit bij jouw vaardigheden! De verschillende besturingsmogelijkheden variëren van het nieuwe EA Sports All-Play, waarin beginnende spelers zich alleen maar op de leuke dingen hoeven te richten door een versimpelde besturing en hulp van de computer, tot een diepgaande besturing voor ervaren spelers. Met EA Sports All-Play hoeven nieuwe spelers zich niet geïntimideerd te voelen en kunnen zij op eigen niveau spelen. Met één beweging en één druk op de knop kunnen alle acties uitgevoerd worden en neemt het aantal succesvolle schoten, vrije trappen en inworpen beduidend toe.

De ervaren speler kan gelukkig nog steeds genieten van alle diepgang en opties die van de reeks verwacht mag worden. Maak meer verfijnde bewegingen met Wii-afstandsbediening en Nunchuk en pass met precisie door op het scherm aan te wijzen waar je de bal naartoe wil hebben. Ook kun je FIFA op de ouderwetse manier beleven, met de Traditionele Controller of de Nintendo GameCube Controller.

Naast alle besturingsmogelijkheden bevat FIFA 09 All-Play ook een grote verscheidenheid aan spelstanden waar je je mee kunt vermaken. Speel met je Mii-personage in de 8 vs 8 Footii Match-spelstand, leid je club naar de overwinning in de Manager-spelstand of neem het online op tegen alle uitdagers via de Nintendo Wi-Fi Connection... Kijk maar hoe het balletje rolt.

  • Kies een besturingsmogelijkheid die bij je ervaringsniveau past, met Wii-afstandsbediening en Nunchuk.
  • Kies uit 500 echte teams en betreed het veld in een keur aan spelstanden.
  • Neem het via de Nintendo Wi-Fi Connection op tegen de hele wereld en steun jouw club in de EA Sports Interactive Leagues.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Categorieën

Voetbal

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 4

Uitgever

EA SPORTS

Ontwikkelaar

EA SPORTS

Functies

Internet

Leeftijdsclassificatie

Wii

Systeem

Wii

Releasedatum

03-10-2008

Leeftijdsclassificatie

3

Controller

  • Traditionele Controller (Wii) +
  • Wii-afstandsbediening,
  • GameCube Controller,
  • Wii-afstandsbediening & Wii-afstandsbediening Plus

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans