Family Ski

Systeem: Wii Releasedatum: 12-06-2008

CI_Wii_FamilySki_HomeText_enGB.png

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

familyski_3_350x192.jpg

Een winterwonderland!

Ga de piste op en geniet van het leven in het adembenemende winterlandschap van Family Ski. Op de heuvels en bergen van het Happy Ski Resort kun je je helemaal uitleven. Het is een idyllische thuishaven waar je je ski's aantrekt en je kunt genieten van het uitzicht, relaxen of strijden voor de winst in een scala aan leuke uitdagingen.

Met de knerpende, witte sneeuw op alle bergen om het Happy Ski Resort heen, hoef je je alleen nog maar druk te maken over de piste waar je af wilt skiën. In Family Ski zitten 14 verschillende pistes, waarvan elk zijn eigen unieke uitzichten, geluiden en skimogelijkheden biedt.

En mocht je je nu alleen en verloren voelen in de winterse kou, dan heb je met Family Ski nog altijd de mogelijkheid om met zijn vieren de ski's onder te binden en samen een nieuw ski-avontuur tegemoet te gaan!

Een piste voor iedereen

De moeilijkheidsgraad van iedere afdaling wordt aangegeven met een kleur. Daarnaast zijn er dierennamen aan de afdalingen gegeven zodat je je favoriete plekjes makkelijker kunt onthouden. De groene pistes zijn perfect voor de beginners, terwijl de blauwe pistes er zijn om je skitalenten wat meer op de proef te stellen. En als je denkt er klaar voor te zijn, kun je je aan de rode afdalingen wagen of je moed testen op een spannende gele piste.

CI_Wii_FamilySki_MapAllSlopes.jpg

Schrijf je in op de Ski School

Het is zeker de moeite waard om eerst de basis van het skiën te leren in de Ski School, waarna je zelf andere dingen kunt ontdekken! Als je eenmaal de kunst van het skiën onder de knie hebt dan zijn de mogelijkheden bijna oneindig. Doe mee in races, neem uitdagingen aan van mensen die je ontmoet of neem plaats in de skilift om een heel nieuw gedeelte van het prachtige witte landschap te ontdekken.

Ski met de Wii

Til je ski-ervaring naar een nog hoger niveau in Family Ski door plaats te nemen op het Wii Balance Board. Door de vele bochten en draaibewegingen die je moet maken is het Wii Balance Board een echte toegevoegde waarde die je dichter bij het ware skigevoel brengt. Je stuurt jezelf door naar links en rechts te leunen.

Je kunt een scherpe bocht nemen door je zwaartepunt helemaal naar links of rechts te verplaatsen, terwijl je de ruimere bochten maakt door je gewicht slechts een beetje te verplaatsen op het Wii Balance Board. Op het scherm kun je door middel van een indicator zien hoe je balans verandert. Daardoor kun je je slalomkunsten optimaliseren.

Terwijl je de zijwaartse bewegingen controleert met het Wii Balance Board, gebruik je de Wii-afstandsbediening en de Nunchuk als je virtuele skistokken. Hiermee kun je je snelheid vergroten of capriolen in de lucht uithalen. Ze komen ook van pas bij het opstaan na een val, gewoon door ze intuïtief te bewegen.

Maak je klaar om te skiën op de Wii-manier!

familyski_1_350_2.jpg

Stijlvol de berg af

Naar welke uithoek van het Happy Ski Resort je ook gaat, je wilt je natuurlijk wel onderscheiden van de rest.

Je kunt je personage uitdossen met behulp van uitgebreide opties zoals 32 verschillende gezichten en tientallen kledingcombinaties. Kies je eigen ski's, kapsel, outfit en accessoires voordat je er op uittrekt in de sneeuw. Als je bepaalde uitdagingen in het spel wint, kun je nieuwe accessoires verkrijgen om je collectie mee uit te breiden. Dit alles zorgt ervoor dat jij altijd de meest stijlvolle skiër kunt zijn!

En als je echt jezelf door de sneeuw wilt zien suizen, kies dan je Mii-personage en geniet van de frisse bergwind die langs je gezicht waait!

4p_mogul4_2.jpg

Deel je herinneringen

De leukste momenten vastleggen op foto is essentieel bij ieder avontuur. Met zoveel spektakel om je heen in het Happy Ski Resort is het ideaal dat je de mooiste momenten kunt vastleggen met de camera om ze later nog een keer te zien.

Door een fotograaf te vinden op de skipistes of gewoon zelf een foto te nemen, kun je alle scènes fotograferen die je maar wilt en ze veilig opslaan in je fotoalbum. Met de 50 verschillende poses die je karakter kan aannemen en door de drie vrienden die je kunt meenemen op jouw ski-avontuur, zul je al snel een variatie aan foto's hebben van de tijd die jij hebt doorgebracht in de bergen.

En alsof dat nog niet genoeg is, is er ook nog de mogelijkheid om een fotograaf al jouw spectaculaire stunts vast te laten leggen! Wanneer je eenmaal een leuke verzameling foto's hebt waar je echt trots op bent, zet ze dan op het Wii-prikbord om iedereen te laten zien hoeveel plezier jij hebt op de pistes van het Happy Ski Resort!

Categorieën

Sport

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 4

Uitgever

BANDAI NAMCO Entertainment

Ontwikkelaar

BANDAI NAMCO Entertainment

Leeftijdsclassificatie

Wii

Systeem

Wii

Releasedatum

12-06-2008

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Wii Balance Board,
  • Wii-afstandsbediening & Wii-afstandsbediening Plus

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans