FlingSmash

Systeem: Wii Releasedatum: 19-11-2010

FlingSmash brengt unieke actie naar Wii

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Bereid je voor op intense FlingSmashing actie! FlingSmash voor Wii combineert de fysieke fun van tennis met de non-stop actie en instant voldoening van flipperen!

Wanneer het tropische Suthon Island wordt overvallen door de kwaadaardige Omminus, schiet de balvormige held Zip te hulp. FlingSmash wordt geleverd inclusief de nieuwe Wii-afstandsbediening Plus, waarmee je Zip nauwkeurig naar doelen kunt zwiepen in acht kleurrijke werelden - zowel alleen als met een vriend. In dit zijwaarts scrollende actiespel gebruik je de Wii-afstandsbediening Plus als tennisracket om Zip als de kogel in een flipperkast te laten stuiteren en door barrières en vijanden te beuken. Dankzij de eenvoudige besturing kunnen spelers van alle leeftijden hier direct mee aan de slag!

FlingSmash_boss_screenshot.jpg

Werelden vol actie

Elk van de acht werelden in het spel bevat drie levels, en in elk level kun je proberen drie medailles te pakken om een Sacred Pearl te verdienen. Als je in een bepaalde wereld alle Sacred Pearls hebt verzameld mag je verder met de volgende wereld - maar niet voordat je één van de beestachtige eindbazen hebt verslagen!

Om de wereld te redden moet je alles op je pad vernietigen, terwijl je geniet van het uitzicht op fraaie zandstranden, tropische bossen en onderwatergrotten. Met de Wii-afstandsbediening Plus kun je uiterst nauwkeurig zwiepen en smashen!

flingsmash_multiplayer.jpg

Een helpende hand

Een tweede speler kan een extra Wii-afstandsbediening Plus (of een Wii-afstandsbediening met Wii MotionPlus-accessoire) gebruiken om het hele spel mee te spelen met Pip, het vriendje van Zip.

Of je nu alleen of met een vriend speelt, er staan je heel wat unieke uitdagingen te wachten. Zip en Pip kunnen krimpen en transformeren, bijvoorbeeld in zware stalen kogels, terwijl de wereld ook opeens de andere kant op kan bewegen. Power-ups helpen je om zelfs de grootste uitdagingen te overwinnen. Vijanden en obstakels zijn veel makkelijker te kraken als je tot monsterlijk formaat bent gegroeid of je held in drie delen is gesplitst voor driedubbele aanvalskracht!

flingsmash_medals.jpg

Topprestatie

Aan het eind van elk level wordt je prestatie beoordeeld. Lukt het je de hoogste rang "S" te halen? Probeer je score te verhogen door bonusvoorwerpen te verzamelen, destructieve combo's aaneen te rijgen en alles op je weg te vernietigen!

Naast het hoofdspel kunnen spelers in FlingSmash ook acht extra levels en acht minigames vrijspelen - allemaal geschikt voor één of twee spelers.

In FlingSmash moet je Zip (en/of Pip) vooruit zwiepen naar de obstakels en vijanden die je weg blokkeren in 24 gevarieerde levels. Zoals het een legendarische held betaamt, kan Zip op één of andere manier door elke blokkade breken, maar daar moet je hem wel een handje bij helpen!


Nauwkeurige besturing

FlingSmash wordt geleverd inclusief een Wii-afstandsbediening Plus voor nauwkeurige besturing van Zips bewegingen. Deze nieuwe controller kan elke polsbeweging exact registreren, zodat je Zip onder elke hoek naar blokken en vijanden kan zwiepen, net zoals je een bal met een tennisracket slaat.

Onder in beeld verschijnt een animatie die op elk moment de exacte positie van je Wii-afstandsbediening Plus weergeeft. Dit kan goed van pas komen bij het mikken van je zwiepen tegen Zip, die als een bal in een flipperkast door beeld stuitert!

Je kunt aan het begin van het spel instellen of je links- of rechtshandig bent, waardoor de richting waarin de levels scrollen wordt aangepast. Zo kun je altijd op een comfortabele manier met de Wii-afstandsbediening Plus zwiepen om Zip te lanceren.

FlingSmash wordt geleverd inclusief de Wii-afstandsbediening Plus. Deze nieuwe controller laat je Zip en Pip uiterst nauwkeurig door de vele obstakels van Suthon Island smashen, beuken en breken.

wii_motion_plus_inside.jpg

Alles-in-één

De Wii-afstandsbediening Plus combineert de originele Wii-afstandsbediening en het Wii MotionPlus-accessoire in één compacte controller. Deze controller biedt in spellen die hiervoor zijn ontworpen een ongekend niveau van nauwkeurigheid. Als een speler de Wii-afstandsbediening Plus vasthoudt, wordt zelfs de kleinste beweging van arm of pols naar een identieke beweging in beeld vertaald. Zo ontstaat een werkelijke 1:1 relatie tussen speler en spel. De Wii-afstandsbediening Plus werkt ook in Wii-spellen die niet speciaal zijn ontworpen om hun voordeel te doen met de extra nauwkeurigheid van de Wii MotionPlus.

Andere spellen voor de Wii-afstandsbediening Plus

Kijk ook eens naar de andere geweldige Wii-spellen die gebruik maken van de extra nauwkeurigheid van de Wii-afstandsbediening Plus! (Deze spellen kunnen ook worden gespeeld met een Wii-afstandsbediening waarop een Wii MotionPlus is aangesloten.)

Klik hier voor de volledige lijst spellen die de Wii-afstandsbediening Plus of Wii MotionPlus ondersteunen.

wii_remote_plus_all.jpg

Categorieën

Actiespel

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 2

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

artoon

Leeftijdsclassificatie

Wii

Systeem

Wii

Releasedatum

19-11-2010

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Wii-afstandsbediening & Wii-afstandsbediening Plus

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans