Guitar Hero: World Tour

Systeem: Wii Releasedatum: 14-11-2008

Het heeft zo zijn voordelen om een eenzame gitaarheld te zijn - de vrijheid om te spelen wanneer je maar wilt, totale artistieke controle en niemand anders in de buurt om je plaats in de schijnwerpers te stelen. Toch bereikt iedere rockgod een punt waarop hij wil jammen met een paar maten, enkele nieuwe gitaarlijntjes wil laten horen en genieten van het kameraadschap dat de kop opsteekt bij een complete groep bandleden. Goed nieuws, rockfans: met Guitar Hero World Tour voor de Wii kan dat allemaal, en nog veel meer!

Met een opnieuw ontworpen gitaar, een gloednieuw elektronisch drumstel en een microfoon voor de onbevreesde frontman nodigt de volledige-bandervaring van Guitar Hero World Tour je uit om het podium stormenderhand te veroveren. Met meer dan 85 nummers om uit te kiezen is iedere band in staat om de perfecte setlijst samen te stellen en mee te spelen met klassieke hits die beroemd zijn gemaakt door allerlei bands, van Linkin Park tot The Eagles.
 
Nog steeds niet tevreden? Houd je plectrums dan maar goed vast, want Guitar Hero World Tour biedt voor het eerst downloadbare inhoud voor de Wii. Jazeker, via de Nintendo Wi-Fi Connection kunnen nummers van enkele van de meest invloedrijke liedjesmakers ter wereld direct vanuit het spel worden gedownload naar je Wii, om je interactieve muziekcollectie te verrijken! 

Er zijn meer manieren om de rockster die in je huist te ontketenen dan in welk Guitar Hero-spel dan ook. Je kunt solo spelen of je band op sleeptouw nemen in het speltype Career, waar je de lange maar belonende weg naar succes inslaat. Als je niet kunt wachten om te laten zien wat je waard bent, kun je ook verslingerd raken aan het speltype Battle of the Bands, waar jij en je band het online kunnen opnemen tegen maximaal acht andere spelers.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Muziek, Simulatie, Party

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 8

Uitgever

Activision

Ontwikkelaar

Vicarious Visions

Functies

Internet

Leeftijdsclassificatie

Wii

Systeem

Wii

Releasedatum

14-11-2008

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Wii-afstandsbediening & Wii-afstandsbediening Plus