Krabbel's Grote Avontuur™

Systeem: Wii Releasedatum: 04-03-2011

Breng de spelwereld tot leven met je verbeelding in een creatief Wii-avontuur waarbij je de uDraw GameTablet nodig hebt (los verkrijgbaar).

In Krabbel's Grote Avontuur™ wordt niet alleen van de spelers gevraagd om 60 afwisselende levels uit te spelen, maar ook om het uiterlijk te bepalen van alles wat je tegenkomt, van de held van het spel tot de vijanden. In Krabbel's Grote Avontuur™, dat speciaal is ontworpen voor de uDraw GameTablet, mag je lekker creatief te werk gaan met het tekenveld van de tablet. Zo kun je het uiterlijk ontwerpen van de personages en de levelonderdelen, die tot leven komen als je speelt.

Om te beginnen mag je Krabbel bewerken, de held van het spel. Dit doe je met verschillende tekengereedschappen. Ga aan de slag met de stylus van de uDraw GameTablet om het uiterlijk en de eigenschappen van je Krabbel te bepalen. Als dat eenmaal gebeurd is, richt je je creativiteit op het uiterlijk van de vijanden die je zult tegenkomen, de hindernissen die je moet nemen en een reeks gigantische Balloonimals die op de achtergrond zweven in de wereld die je gaat betreden.

Als Krabbel's Grote Avontuur™ zich verplaatst van de tekentafel naar de spelwereld, blijft het plezier van hoog niveau en is creativiteit broodnodig! De 60 levels van het spel bevatten vier verschillende spelstanden die speciale vaardigheden vereisen. In Pen Panic gebruik je de uDraw GameTablet-stylus om trampolines op strategische plekken te tekenen, zodat Krabbel door muren kan gaan en naar het einde van het level kan springen. In de Roly Poly-levels kantel je de uDraw GameTablet terwijl je de kracht van de Wii-afstandsbediening gebruikt om Krabbel door de omgeving te rollen. De GameTablet-stylus komt ook van pas in de spelstanden Bubble Trouble en Fan Frenzy. In beide gevallen wordt de drukgevoelige stylus gebruikt om Krabbel in veiligheid te brengen, terwijl hij hindernissen ontwijkt en de unieke uitdagingen aangaat die gepaard gaan met zijn gewijzigde lichaamsvorm.

Creëer een wereld met je verbeelding om daarna platformuitdagingen aan te gaan in Krabbel's Grote Avontuur™ - een spel waarin jouw tekeningen tot leven komen!

De uDraw GameTablet is ook compatibel met de volgende titels:
-
uDraw Studio- Pictionary

  • Met de uDraw GameTablet bepaal je zelf hoe je held en de wereld die hij verkent, er uitziet - van vijanden tot hindernissen!
  • Leef je uit met 60 levels en vier verschillende spelstanden. Kantel de uDraw GameTablet en gebruik de stylus om lastige levels te trotseren.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Actiespel, Platformspel, Avonturenspel

Spelers

1

Uitgever

THQ

Ontwikkelaar

THQ Digital Phoenix

Leeftijdsclassificatie

Wii

Systeem

Wii

Releasedatum

04-03-2011

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Compatibele controllers

  • Wii-afstandsbediening & Wii-afstandsbediening Plus