Lego Star Wars: The Complete Saga

Systeem: Wii Releasedatum: 16-11-2007

De 'Force' is sterk op de Wii. Lego Star Wars: The Complete Saga legt het lichtzwaard in jouw handen en laat je alle zes afleveringen van de Star Wars-sage spelen.

Lego Star Wars: The Complete Saga levert de twee voorgaande Lego Star Wars-spellen in één pakket en voegt daar vele extra's aan toe. Nieuwe personages, nieuwe levels en nieuwe spelmogelijkheden, Lego Star Wars: The Complete Saga heeft het allemaal. Voortbouwend op het succes uit de afgelopen jaren, biedt Lego Star Wars: The Complete Saga verbeterde 'Force'-krachten, nieuwe power-ups en een nieuw speltype: Challenge Mode.

De melige humor die van de voorgaande Lego Star Wars-spellen tot een groot succes maakte is weer helemaal terug, dit keer vergezeld door de verbeterde besturing en beeldweergave van de Wii. Natuurlijk is de realistische bediening van het lichtzwaard met de Wii-afstandsbediening al een grote pre, maar zodra je het geluid van het lichtzwaard uit de luidspreker van de Wii-afstandsbediening hoort komen, zul je pas echt kippenvel krijgen.

De populaire optie uit Lego Star Wars II: The Original Trilogy, die je toestond om je spelpersonages aan te passen, keert niet alleen terug, hij wordt zelfs uitgebreid. De aanpassingsmogelijkheden gelden nu voor het eerst ook voor alle personages uit de eerste trilogie (afleveringen 1-3) en de opties zijn uitgebreid met miljoenen extra mogelijkheden. Nu kun je mengelingen maken van personages uit beide trilogieën en de mafste combinaties bedenken.

  • De Lego Star Wars-belevenis wordt uitgebreid met nieuwe levels, waaronder de razendsnelle achtervolging van premiejager Zam Wessell uit Star Wars: Episode II, en tien extra premiejagermissies.
  • Nieuwe speelbare personages, zoals Watto, Zam Wessell en Boss Nass, brengen het totaal op meer dan 160.
  • Voor het eerst kan ieder personage uit de eerste trilogie – zelfs diegenen zonder de 'Force' – voertuigen bouwen en in en uit de gecreëerde voertuigen springen.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Actiespel, Avonturenspel

Spelers

1

Uitgever

Lucas Arts

Ontwikkelaar

TT Games

Leeftijdsclassificatie

Wii

Systeem

Wii

Releasedatum

16-11-2007

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Wii-afstandsbediening & Wii-afstandsbediening Plus

Talen

Engels