Mystery Case Files: De zaak Malgrave

Systeem: Wii Releasedatum: 09-09-2011

Een man genaamd Winston Malgrave neemt contact op met detectivebureau Mystery Case Files. Hij claimt de wetenschappelijke ‘ontdekking van de eeuw’ gedaan te hebben en nodigt je uit op zijn eiland. Als ‘Master Detective’ moet je je observeringsvermogen gebruiken om voorwerpen te vinden die je dichter bij de oplossing van de zaak brengen en nieuwe feiten onthullen over Malgrave’s ontdekking – een mysterieuze en intrigerende paarse stof.

Om de mysteriën op te lossen, moet je de kleurrijke en betoverende landschappen van Malgrave Island verkennen. Onderweg ontdek je vele puzzels met verborgen voorwerpen, kleurrijke, ingewikkelde taferelen waarin op slimme manieren allerlei voorwerpen zijn verstopt.

Als je denkt dat je een gezocht voorwerp hebt gevonden, kun je met de Wii-afstandsbediening naar je ontdekking wijzen om hem af te vinken op de lijst. Maar niet alles is wat het lijkt. Sommige termen op de zoeklijst zijn bewust vaag gehouden, dus moet je creatief denken om alle voorwerpen te vinden. Als je bijvoorbeeld wordt gevraagd om een auto te vinden, kan dit verwijzen naar een speelgoedauto, een echte auto of zelfs een foto van een auto.

Tijdens je reis over Malgrave Island moet je je ogen open houden voor diverse aanwijzingen, inclusief foto’s van teddyberen en horloges, die je kunt verzamelen voor bepaalde zijmissies. Alle ontdekkingen worden bijgehouden in je notitieblok. Als je genoeg aanwijzingen hebt verzameld, kun je diverse logische puzzels oplossen die je helpen je missie te voltooien.

Wanneer je ergens vastzit of gewoon de fun wilt delen, kun je ook je vrienden uitnodigen om samen met hen de intrigerende, breinbrekende mysteriën op te lossen. Tot drie spelers kunnen op elk moment in je spel springen om samen met jou naar die listig verstopte voorwerpen te zoeken.

Het is ook mogelijk om competitief met anderen te spelen in de spelstand Swift Pick, waarin de speler die als eerste alle objecten heeft gevonden de winnaar is. Of waag je eens aan een potje Tick Tick Pick. In deze spelstand verandert de cursor van de Wii-afstandsbediening in een tikkende tijdbom die na enige tijd explodeert. Probeer om beurten zo snel mogelijk de verborgen voorwerpen te vinden om de tijdbom door te geven. Zorg dat je niet als laatste met de bom blijft zitten, want dan is je spel voorbij!

  • Een nieuw verborgen voorwerpspel in de populaire Mystery Case Files-serie
  • Gebruik de Wii-afstandsbediening voor het vinden van verborgen voorwerpen om de geheimen van Malgrave Island te ontrafelen
  • Speel samen met vrienden en familie: los het mysterie op en geniet van speciale uitdagingen voor meerdere spelers

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Puzzelen

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 4

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

Big Fish Games

Leeftijdsclassificatie

Wii

Systeem

Wii

Releasedatum

09-09-2011

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Compatibele controllers

  • Wii-afstandsbediening & Wii-afstandsbediening Plus