NBA JAM

Systeem: Wii Releasedatum: 15-10-2010

Boomshakalaka! Hij is weer terug! EA SPORTS NBA JAM blaast de klassieke serie nieuw leven in met pure NBA JAM-gameplay en compleet nieuwe mogelijkheden die een frisse nieuwe draai aan het spel geven. Met beeld en geluid dat onmiddellijk herkenbaar is voor fans van de serie combineert EA SPORTS NBA JAM old school met nieuw, voor een unieke sportbeleving op Wii.

Zetjes, spins en natuurlijk dunks die het bord verbrijzelen vormen het middelpunt in de klassieke 2-tegen-2-gameplay die zo kenmerkend is voor NBA JAM. Kies voor de nieuwe bewegingsgevoelige besturing, kantel de Wii-afstandsbediening of gebruik de Classic Controller of Classic Controller Pro voor traditionele besturing en speel met een aanbod van alle huidige NBA-spelers, NBA-legendes en een aantal speciale gasten op het veld.

Met zijn unieke uiterlijk brengt NBA JAM fotorealisme naar Wii. De ware evenbeelden van de spelers en hun reacties overdrijven de spectaculaire bewegingen die de JAM-beleving vormen, wat de toch al intense gameplay naar een hoger niveau tilt.

Met spelstanden in overvloed, klassieke JAM-gameplay en een heleboel personages en vrij te spelen mogelijkheden, zul je zelf beleven waarom de comeback van NBA JAM een ware slamdunk is.

Kenmerken:

 • Klassieke NBA JAM-gameplay - Razendsnelle twee-tegen-twee-actie vormt het middelpunt van de NBA JAM-ervaring. Confronteer een verdediger en maak op het allerlaatst een spin, terwijl hij je een zet probeert te geven. Maak een alley-oop met de bal naar je medespeler en hij komt naar beneden met een vlammende, bordverbrijzelende dunk.
 • Verschillende besturingsmethoden - Of je nu liever schiet met bewegingsgevoelige besturing of door op een knop te drukken, NBA JAM laat de keuze voor besturing aan jou. Kies uit bewegingsgevoelige besturing, klassieke besturing of sluit de Classic Controller of Classic Controller Pro aan om het veld op jouw voorwaarden te beheersen.
 • Twee spelstanden voor een speler - Wil je de goede oude tijd terug laten komen? Kies dan voor de klassieke campaign-stand en beleef precies wat je je kunt herinneren van NBA JAM. Zin in iets anders? Kies dan voor de Remix Tour en ervaar JAM met een nieuwe draai: kies je eigen pad naar de overwinning en neem deel aan spelvarianten die je niet snel zult verwachten, terwijl je het opneemt tegen een aantal van de meest legendarische spelers van de sport.
 • Evenbeelden - Ervaar zelf hoe het heden en verleden elkaar ontmoeten in het uiterlijk van NBA JAM. Een unieke visuele stijl die JAM ten voeten uit is, wordt gecombineerd met de meest fotorealistische evenbeelden van sporthelden die je ooit op Wii hebt gezien. Dit levert een presentatie als geen ander op, maar voelt toch heel bekend aan.
 • Speel dit vrij of speel dat vrij - Speel Jam Challenges uit en er komt vanalles beschikbaar: van spelstanden tot personages, tot geheime teams en speciale velden… Met NBA JAM valt er heel wat vrij te spelen terwijl je verder komt in het spel.
 • Eindbaasgevechten - Hier komen een aantal van de grootste spelers die ooit op het veld gestaan hebben. Hier komen de ware legendes, die zich niet zo gemakkelijk laten verslaan. Hier komen de mannen die jou in de weg staan en verslagen moeten worden, voordt je verder kunt. Beleef een unieke draai van de JAM-serie, met eindbaasgevechten. Hun bedrevenheid zal je frustreren maar om de beste te zij, moet je de beste verslaan.
 • Alle 30 NBA-teams en meer… - De top drie spelers, gekozen door de fans - van elk NBA-team zitten in NBA JAM, maar dat is niet alles. Er zitten ook meer dan 100 vrij te spelen teams, personages, privileges en mascottes in het team.
 • Tim Kitzrow - De originele stem die de aandacht van de hele wereld trok is terug, met alle klassieke uitspraken en uitroepen van het originele NBA JAM, naast een heleboel nieuwe, waaronder een aantal die door fans zijn aangedragen.
 • Meerspelerstand - Speel alleen of verdiep je in alle opties voor meer spelers in NBA JAM. Met cöoperatief spel tijdens de twee-tegen-twee-wedstrijden in de campaign-stand, naast twee-tegen-twee-competitie voor vier spelers, zijn er heel wat manieren om je passie voor NBA JAM te delen.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Basketbal

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 4

Uitgever

Electronic Arts

Ontwikkelaar

EA Sports

Leeftijdsclassificatie

Wii

Systeem

Wii

Releasedatum

15-10-2010

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

 • Traditionele Controller (Wii) +
 • Wii-afstandsbediening,
 • Wii-afstandsbediening & Wii-afstandsbediening Plus