Naruto Shippuden: Clash of Ninja Revolution 3 - European Version

Systeem: Wii Releasedatum: 09-04-2010

Bereid je voor op een stevige portie anime en actie, want Naruto keert op spectaculaire wijze terug naar de Wii. Het derde spel in de Clash of Ninja Revolution-serie biedt meer spanning en sensatie dan ooit in gevarieerde spelstanden - met voor het eerst ook online-gevechten.

Maak je keuze uit meer dan 30 personages uit het universum van Naruto Shippuden om te strijden in prachtige 3D-arena's. Naruto Shippuden: Clash of Ninja Revolution 3 tilt de snelle, nietsontziende actie van deze vechtserie naar een nieuw niveau.

Kies voordat het gevecht begint voor Naruto, Kabuto Orochimaru of Sasuke - de aartsrivaal van Naruto - om je tegenstanders te verrassen met teleportaties en vlammende vuuraanvallen. Als je moeilijk kunt kiezen, kun je ook je eigen combinatie van twee personages maken om hun krachten te beproeven in knallende tag-team-gevechten met maximaal drie andere spelers. Door gevechten te winnen verdien je geld dat je kunt gebruiken om nieuwe vechters aan het keuzescherm toe te voegen.

Dankzij het evenwichtig afgestelde vechtsysteem van het spel is het nog een hele kunst om het beste uit elke krijger te halen. Probeer sterke en zwakke aanvallen naadloos samen te voegen en te combineren met worpen om een opening te creëren die je een unieke jutsu-actie laat uitvoeren. Daardoor loopt je Chakra-meter weliswaar een eindje terug, maar de effecten zijn er dan ook naar.

Naruto Shippuden: Clash of Ninja Revolution 3 laat je niet alleen deelnemen aan Versus-gevechten, maar daagt ook uit om de hoogste score te halen in vijf challenge-standen en om deel te nemen aan de verhaallijn uit de eerste tv-serie van Naruto Shippuden. Door in dit verhaal je tegenstanders te verslaan, raak je steeds dieper verzeild in een spannend plot, met natuurlijk steeds sterkere vijanden en brute eindbazen op je pad.

Voor het eerst in de serie kun je online tegen spelers van over de hele wereld strijden via de Nintendo Wi-Fi Connection. Door online te zegevieren tegenover zowel de spelers van je vriendenlijst als willekeurige spelers, verdien je punten die je in het klassement laten stijgen. Maar natuurlijk zijn die andere virtuele ninja's niet van plan zich zomaar te laten passeren. Om je vaardigheden een beetje op te poetsen kun je ook deelnemen aan oefenwedstrijden, totdat je zeker genoeg bent om voor de punten te gaan.

Naruto keert terug naar de Wii in zijn grootste, heftigste en meest explosieve vechtspel ooit. Ben jij klaar voor de strijd?

 • Kies je favoriete personage uit het universum van Naruto Shippuden en strijd offline met vier spelers tegelijk - of ga online de strijd aan met een tweede speler.
 • Beleef het universum van Naruto Shippuden uit eerste hand. Neem deel aan het verhaal met alle actie en drama van de tv-serie."
 • Oefen je vechtkunst in het zorgvuldige afgestelde vechtsysteem en verdien geld om nieuwe personages mee aan te schaffen.
 • Ga voor de hoogste scores en snelste tijden in vijf spelvarianten die je vaardigheden tot het uiterste beproeven. Hoe breng jij het eraf in de Time Attack, Score Attack, Survival, Kumite en Mission Mode?

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Categorieën

Actiespel

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 4

Uitgever

Tomy

Ontwikkelaar

8ing

Functies

Internet

Leeftijdsclassificatie

 • 12
 • Geweld
 • Online
 • #I-AM-ERROR#

Wii

Systeem

Wii

Releasedatum

09-04-2010

Leeftijdsclassificatie

12

Controller

 • Traditionele Controller (Wii) +
 • Wii-afstandsbediening,
 • GameCube Controller,
 • Wii-afstandsbediening & Wii-afstandsbediening Plus