PES 2010 - Pro Evolution Soccer

Systeem: Wii Releasedatum: 19-11-2009

Stort je boven op de actie op het voetbalveld met PES 2010 - Pro Evolution Soccer voor Wii. De nieuwste versie uit de voetbalsimulatiehitserie loopt over van de nieuwe functies, die het seizoen van 2010 realistischer maken dan ooit. Het baanbrekende besturingsschema voor de Wii is nog verder geperfectioneerd, zodat je het spelverloop nog preciezer kunt bepalen.

PES 2010 komt wederom met een officiële UEFA Champions League-stand. Speel met je favoriete clubs en nationale teams in landelijke en bekercompetities, en stap in de kicksen van de grootste voetbalsterren ter wereld. Eis een plek op in de Champions League door je tegenstanders in de Master League te verslaan, of ga online om tegen spelers van over de hele wereld te spelen. Dat kan voor het eerst met het team dat je zelf hebt samengesteld in de speltypes Master League, Champions Road of My Team. De overwinning smaakte nog nooit zo zoet!

PES voor de Wii is altijd al een unieke ervaring geweest. Laat je spelers vrijlopen om je tegenstander op het verkeerde been te zetten, snijd door de verdediging met splijtende passes of dek treuzelende spitsen met behulp van de bewegingsgevoelige kracht van de Wii-afstandsbediening en de Nunchuk. Door lijnen te trekken op het veld, op spelers te richten of contextafhankelijke bewegingen te maken met de Controller, dirigeer je het spelverloop op een ongekend bevredigende manier. Het Free Run-systeem is dit jaar verbeterd, waardoor spelers hun positie niet hoeven te verlaten als andere teamgenoot een Free Run maakt in die richting – dit levert meer aanvalsopties op, wanneer je met de bal oprukt naar het doel van de tegenstander. Vrije trappen zijn eveneens veranderd: ze worden nu genomen vanuit het perspectief van de speler en zijn te besturen met de aanwijzer van de Wii-afstandsbediening. Nu ingestudeerde vrije trappen nog beter uit te voeren zijn, denkt je tegenstander wel na voordat hij je nog eens neerhaalt op de rand van de zestien! Als je de voorkeur geeft aan een traditioneler besturingsschema, is alle actie op het veld ook te besturen met de Traditionele Controller.

De speelvreugde wordt verder vergroot door de nieuwe meter voor het uithoudingsvermogen. Deze bepaalt het vermogen van voetballers om constant hun tegenstanders eruit te rennen of keer op keer de bal te veroveren. In plaats van simpelweg één meter in de gaten te houden voor iedere speler in je team, moet je ook hun "directe uithoudingsvermogen" in het oog houden. Die raakt op, wanneer spelers epische solo's aangaan of constant strijden om de bal. Als je te veel gebruikmaakt van je vleugelspeler of verdedigende middenvelder, wordt het misschien tijd om je tactiek aan te passen!

Net als vorig seizoen kun je ook in PES 2010 weer met maximaal acht spelers online tegen elkaar spelen via de Nintendo Wi-Fi Connection. Vormen jij en je vrienden het droomteam dat in staat is om de allerbeste PES-spelers te verslaan? Als je Wii verbonden is met het internet, kun je ook profiteren van bijgewerkte spelerslijsten na de transferperiodes in de zomer en winter – zo ben je er zeker van dat je favoriete team in het spel precies hetzelfde is als in het echt.

Speel je rol in de constante evolutie van voetbalspellen met PES 2010 voor Wii.

 

  • Bestuur je favoriete landenteams en clubteams en doe mee aan de officiële UEFA Champions League-stand.
  • Bestuur alle actie met de bewegingsgevoelige Wii-afstandsbediening en Nunchuk. De Wii-Controller worden tot het uiterste gedreven om je totale controle te bieden. Onder de nieuwe toevoegingen is ook een compleet vernieuwd vrijetrappensysteem.
  • Speel tegen maximaal zeven andere spelers in de online meerspelerstand en maak voor het eerst op de Wii gebruik van teams die je zelf heb samengesteld.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Voetbal

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 8

Uitgever

Konami Digital Entertainment GmbH

Ontwikkelaar

Konami Digital Entertainment Co., Ltd.

Functies

Internet

Leeftijdsclassificatie

Wii

Systeem

Wii

Releasedatum

19-11-2009

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Traditionele Controller (Wii) +
  • Wii-afstandsbediening,
  • Wii-afstandsbediening & Wii-afstandsbediening Plus