Pictionary™

Systeem: Wii Releasedatum: 04-03-2011

Bereid je voor op de terugkeer van een klassiek partyspel in een creatief nieuw jasje! THQ brengt Pictionary naar de Wii en stelt je in staat het spel te spelen met behulp van de innovatieve uDraw GameTablet (los verkrijgbaar).

Voor de eerste keer kun je dit razendsnelle tekenspel op je tv beleven. De draadloze uDraw GameTablet vertaalt je schetsen naar afbeeldingen die voor iedereen zichtbaar zijn op het grote scherm. En met meerdere manieren om te spelen staat Pictionary voor Wii altijd garant voor meeslepend meerspelerplezier!

De uDraw GameTablet is de perfecte partner voor een potje Pictionary. Om te beginnen hoef je slechts de Wii-afstandsbediening aan te sluiten op het accessoire. Vervolgens kun je de bijgesloten stylus gebruiken om je schetsen te maken. De uDraw GameTablet biedt je een canvas van 10 bij 15 centimeter, wat tekenen net zo intuïtief maakt als wanneer je dat met potlood en papier doet!

Net als het populaire bordspel daagt Pictionary op de uDraw Game Tablet spelers uit om afbeeldingen te schetsen, die hun teamgenoten en tegenspelers zo snel mogelijk moeten zien te identificeren. Maximaal vier teams kunnen proberen de overwinning in de wacht te slepen op een 3D-spelbord of meedoen aan tal van nieuwe spelstanden die mogelijk worden gemaakt door de Wii en de uDraw GameTablet.

Het spel bevat meer dan 3000 aanwijzingen om mee aan de slag te gaan. Aan jou de keuze of je aan het schetsen wilt slaan met de pittigere aanwijzingen voor volwassenen in verschillende categorieën of met aanwijzingen voor jongeren, zoals “At the Zoo” (in de dierentuin) of “Animal Houses” (dierentehuizen). Maar de enorme afwisseling is niet alleen te danken aan de vele aanwijzingen. Pictionary Mania biedt zeven verschillende tekenstanden die het moeilijker maken om je boodschap over te brengen. Rotation Frustration laat het beeld bijvoorbeeld langzaam ronddraaien terwijl de aanwijzing wordt getekend. Bij One Line worden de spelers uitgedaagd om de volledige aanwijzing te tekenen zonder de stylus van het canvas van de uDraw GameTablet te halen. Je zult al je Pictionary-kunsten moeten aanwenden om het spel tot een goed einde te brengen, als de spelregels opeens veranderen!

Of je nu een klassiek spelletje Pictionary wilt spelen of jezelf tot het uiterste wilt drijven met Pictionary Mania, de Wii en de uDraw GameTablet maken het mogelijk om iedere tekening te maken met allerlei verschillende pentypes en kleuren. En als je artistieke talent niet zo groot is als je verbeelding, kun je ook profiteren van verschillende kant-en-klare vormen! Ten slotte is er ook nog de spelstand Free Draw, waarin je alle creatieve gereedschappen van het spel kunt gebruiken om kleurrijke meesterwerken te maken, zonder dat je gestoord wordt door een tikkende klok.

Ervaar het plezier van het snelle schets- en giswerk van Pictionary zoals je het nog nooit hebt beleefd, met het nieuwe Pictionary voor Wii in combinatie met de uDraw GameTablet!

De uDraw GameTablet is ook compatibel met de volgende titels:
-
uDraw Studio
- Krabbel's Grote Avontuur

  • Speel Pictionary zoals je het nog nooit hebt gespeeld, dankzij de uDraw GameTablet die je schetsen tot leven brengt op de tv.
  • Maximaal vier teams kunnen het tegen elkaar opnemen in een klassiek potje Pictionary of allerlei pittige uitdagingen aangaan in Pictionary Mania. Er zijn meer dan 3000 aanwijzingen om mee aan de slag te gaan!
  • Gebruik een verscheidenheid aan tekengereedschap om je boodschap aan je teamgenoten over te brengen in deze verbeterde versie van het beroemde partyspel.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Party, Puzzelen

Multiplayer-stand

Om beurten

Spelers

1

Uitgever

THQ

Ontwikkelaar

Page 44 Studios

Leeftijdsclassificatie

Wii

Systeem

Wii

Releasedatum

04-03-2011

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Wii-afstandsbediening & Wii-afstandsbediening Plus