Pokémon Battle Revolution

Systeem: Wii Releasedatum: 07-12-2007

Sinds 20 mei 2014 is de Nintendo Wi-Fi Connection-dienst stopgezet en zijn de onlinefuncties (zoals online spelen, matchmaking, competities en ranglijsten) voor Nintendo DS-/DSi-software en Wii-software niet meer beschikbaar. Ga naar Klantenservice voor meer informatie.

Stap in de ring en laat zien dat je de hele wereld kunt verslaan op het gebied van Pokémon-trainen! Pokémon Battle Revolution laat je de Pokémon die je hebt gevangen en getraind in Pokémon Diamond en Pokémon Pearl op je Nintendo DS, kopiëren naar de Wii. Daar kun je epische 3D-gevechten met ze houden tegen trainers van over de hele wereld!

Pokémon Battle Revolution begint op het moment dat je Pokétopia binnenstapt; een themapark samengesteld uit 10 verschillende Colossea die speciaal zijn gemaakt voor Pokémon-gevechten. Naarmate je Pokétopia meer en meer ontdekt, zul je het uiterlijk van je trainer kunnen aanpassen, toffe geheimen vrijspelen en je favoriete Pokémon op een spectaculaire manier zien vechten met opponenten van over de hele wereld!

In de Colosseum Mode daag je trainers in Pokétopia uit; onderweg verdien je de mogelijkheid om het tegen taaiere tegenstanders op te nemen en speel je verborgen spelinhoud vrij. Een aantal van deze verborgen zaken kun je van Pokémon Battle Revolution naar jouw versie van Pokémon Diamond of Pokémon Pearl sturen. Zelfs als je geen Game Card van Pokémon Diamond of Pokémon Pearl hebt, kun je nog steeds in Pokétopia vechten door een Rental Pass (huurpas) op te halen bij de toegangspoort! Een Rental Pass voorziet je van een willekeurige selectie van zes Pokémon om mee van start te gaan en laat je je voortgang opslaan naarmate je vordert in het spel.

In het speltype voor meerdere spelers zijn er genoeg gevechtsopties om te verkennen. In Free Battle bijvoorbeeld kunnen vrienden die met hun Rental Pass in Pokétopia zijn, elkaar uitdagen. In de DS Battle Mode kunnen maximaal vier personen verbinding maken tussen hun DS en Wii, om zo hun Pokémon te importeren alvorens de strijd aan te gaan. In dit speltype is het zelfs mogelijk om de actie op je televisie te besturen door je Pokémon commando's te geven via het touchscreen van je DS. Wanneer deze optie aan staat, verschijnen de commando's die op je DS worden afgebeeld niet op het tv-scherm. Zo kunnen jij en je vrienden de gevechten in al hun cinematische glorie bewonderen!

Tenslotte - maar dat maakt het er niet minder belangrijk op - is er de optie om online te gaan via de Nintendo Wi-Fi Connection en het op te nemen tegen andere Trainers van over de hele wereld. Je kunt ervoor kiezen om tegen willekeurige Trainers te strijden of vrienden uit te dagen van wie je de vriendcodes hebt opgenomen in een vriendenlijst. Je kunt maximaal 60 vrienden in je lijst opslaan, dus je hoeft nooit ver te zoeken naar iemand die bereid is om met je te spelen!

Pokétopia binnenlopen is slechts de eerste stap in een reis waarin je Pokémon in actie zullen komen op een manier die je nog nooit eerder hebt gezien. Ook krijg je de mogelijkheid om te bewijzen dat je een van de beste Trainers op aarde bent. Je favoriete Pokémon hebben er nog nooit zo goed uitgezien en het is werkelijk een revolutie, een Battle Revolution, om ze de strijd aan te zien gaan op de Wii!

  • Kopieer de Pokémon die je hebt gevangen en grootgebracht in Pokémon Diamond en Pokémon Pearl naar de Wii en bestuur ze in verbluffende 3D-gevechten.
  • Vecht met andere Pokémon-trainers van over de hele wereld via de Nintendo Wi-Fi Connection.
  • Speel nieuwe spelinhoud vrij en download spelinhoud voor Pokémon Diamond en Pokémon Pearl op je DS.
  • Ook speelbaar als je geen Game Card van Pokémon Diamond of Pokémon Pearl bezit.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Vechtspel

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 4

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

Genius Sonority Inc.

Functies

Internet

Meer informatie

Leeftijdsclassificatie

Wii

Systeem

Wii

Releasedatum

07-12-2007

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Compatibele controllers

  • Wii-afstandsbediening & Wii-afstandsbediening Plus