Prince of Persia: The Forgotten Sands

Systeem: Wii Releasedatum: 20-05-2010
Prince of Persia: The Forgotten Sands
Sluiten X

Reis mee naar een wereld vol non-stop actie, avontuur en ontdekkingen met de terugkeer van de legendarische Prince of Persia serie op de Wii. Dat de spelreeks, die beroemd is om zijn innovatieve ideeën en altijd in beweging is, naar de Wii komt, voelt aan als een logische en natuurlijke stap voor deze langlopende held.

Prince of Persia: The Forgotten Sands speelt zich af in een rijke en gedetailleerde oosterse wereld die bestaat uit meer dan alleen maar visuele pracht en praal. Zoals je gewend bent van deze spelreeks word je omringd door omgevingen die ontworpen zijn om op acrobatische wijze te verkennen. Ren over muren, slinger over kloven en vermijd op behendige manier de dood terwijl je gewapend met de Nunchuk-combinatie de prins door gevaarlijke omgevingen loodst.

Tijdens het ontwijken van gevaarlijke vallen, het vechten met enorme eindbazen en het oplossen van lastige puzzels moet je goed blijven opletten - zorg dat je je speciale krachten dus goed inzet om je weg te vinden in vijandelijk gebied. Door het zand te manipuleren kan de prins grepen maken op muren, pilaren oproepen om zijn positie te verhogen en in noodgevallen zelfs een beschermende bol creëren. Deze krachten helpen de prins dus niet alleen bij het verkennen van de omgeving en bij het ontdekken van geheimen, zij dienen ook om vijanden op fantastische nieuwe manieren te verslaan.

Met gebeurtenissen die plaatsvinden tussen de Prince of Persia spellen The Sands of Time en Warrior Within, zal in Prince of Persia: The Forgotten Sands de prins het koninkrijk van zijn vader verlaten om zichzelf te bewijzen - hij begint aan een avontuur waarin hij het aan de stok krijgt met een verschrikkelijk kwaad.

Wat de belevenis verder aanvult, is dat je voor de eerste keer in een Prince of Persia-spel kunt genieten van een coöperatieve spelstand. Terwijl de ene speler de bewegingen van de prins bestuurt, kan de andere speler met de Wii-afstandsbediening vallen manipuleren, vijanden vertragen, geheimen ontdekken en speciale krachten gebruiken. Dus als de snelle actie en intense gevechten je teveel worden, ga je dit avontuur gewoon met z'n tweeën te lijf!

Met 60 beelden per seconde is Prince of Persia: The Forgotten Sands een snelle en vloeiende ervaring die je op het puntje van je stoel doet zitten. De klassieke ingrediënten die de serie zo populair maakte, samengesmolten met de unieke mogelijkheden van Wii, zullen je al rennend, springend en vechtend laten genieten van je overwinning, op een manier die je nog nooit hebt meegemaakt.

  • De Prince of Persia spelreeks keert terug op Wii, waarbij een creatieve manier van spelen gecombineerd wordt met de bewegingsvrijheid van de Nunchuk-combinatie.
  • Verken vrijelijk de omgeving en gebruik de zandkrachten van de prins om die plekken te bereiken die onbereikbaar zijn voor anderen.
  • Met de coöperatieve spelstand kan een vriend je helpen om de spelwereld te manipuleren, door het oppakken van een tweede Wii-afstandsbediening.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Categorieën

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 2

Uitgever

Ubisoft

Ontwikkelaar

Ubisoft

Leeftijdsclassificatie

  • 12
  • Grof taalgebruik
  • Geweld

Wii

Systeem

Wii

Releasedatum

20-05-2010

Leeftijdsclassificatie

12

Controller

  • Wii-afstandsbediening & Wii-afstandsbediening Plus